СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Simple Smile

ЕмиР, честит имен ден! Simple Smile Да си здрава и щастлива, и нека името ти да ти носи късмет!  Hug

Много четох, ама малко запомних.  ooooh! Може ли парола на албума да пратите и на мен?

# 121
  • София
и аз утре ще кача снимка, че днес така и не се организирах да източа фотоапарата ooooh! Като съм недоспала хич ме няма, цял ден ходя пет за четири...

Много се радвам на снимките за колажа, не мога да повярвам, че толкова са ни порастнали дечицата Heart Eyes

# 122
  • Варна

Оправих си кирилицата, качих снимка за колажа Party
Атракция, мерси Simple Smile  Ако сладкишчо Свилко си няма гадже, може да се класираме, а? Wink
Покахонтас, ние сме тук от 25 Май, но много късно вечерта пристигнахме. Вие кога сте пътували? Скоро и снимки ще кача от Медиаш, много са го разхубавили, предполагам си използват парите от ЕС за такива цели, не като нас - все в нечий джоб...
Не знам какво ще правим за 1 -ви, знам , че от църквата има нещо организирано тук, но чак в Събота...Ще идем на разходка само май baby_neutral
Лека от нас!

# 123
# 124
Ей, здравейте!
Не съм влизала много отдавна, минала е цяла тема без да чета нито пиша. Не че ме е срам де Wink Ми ние сме по цял ден навън, имам и свидетели Simple Smile Даже и днес в дъжда бяхме навън, под козирката на 105-то СОУ Simple Smile Ми така ще е лятото. Ама вие сте писали, при тва доста. Имало е и свади...
За фейсбук - и там е влизам много-много.
Чудесна е идеята за нов колаж!!! Влязох да видя новите снимки - ами всички са толкова пораснали!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз трябва да снимам Еличка, ама ми се счупи камерата, а тя прави по-хубави снимки от фотоапарата. Но може и с него, а и ще видя какво по-актуално имаме налично Simple Smile
Хайде, общавам по-често да влизам, да не изпускам многоо мат'р'ял Wink
Лека от нас  Hug

# 125
Добър вечер и от нас!

Днес изпратихме Митето на село да ни набере ягодки с баба му, а ние с Борислава си мързелувахме и доста си починах.
И моята госпожица не обича млечни каши, както и адаптирано мляко, като и дам такава физиономия прави, все едно отрова й давам.
От шише пие само сокчета и чай, не мога да я науча да пие вода. Гледам я жадна, давам шишето с вода, отказва ми категорично и си стои жадна докато не дам чай.
Има ли друго бебе, което не иска вода?  newsm78

# 126
Розалина , мойто също не пие грам вода даже и чай не иска.Но за сметка на тово толкова сок испива. newsm78
Лелее при нас днес беше голяма жега. #Crazy

# 127
Добро утро,
Забивам ви въпрос- лятна количка  newsm78
http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/
или
http://www.kasida.bg/abc-design-lqtna-kolichka-giro-beigedark-brown-46-4461.html около 200 лева са и двата модела, хубави неща чувам като цяло за моделите, не виждам особена разлика между двата, някой ако знае нещо повече

# 128
 bowuu

А аз забивам с въпрос за чадърчета за колички, много ги мразя, ама Свил се опържи, въпреки 50-я фактор мазило. Имах преди време едно на Бужи, Бертони май беше, но тая марка не ща и да я чуя. Кажете ми някое стабилно, чиковските биват ли?

Качих и Свил, колажът може да започне сега  Laughing

Ако сладкишчо Свилко си няма гадже, може да се класираме, а? Wink
Може, може, пък и тя синеока, красива, така и не можах да родя бебе със сини очи, щот на Анатоли му слаб гена  Mr. Green, поне на нея да се радвам  Laughing

# 129
Добро утро!

rozalina и при нас положението с водата е същото - подам ли му шише с вода прави физиономия, все едно съм му дала оцет, но още по лошото е, че и чай не иска, може да седи жаден, но няма да пие докато не му дам сок ooooh!

Надина, чисто естетически погледнато, тази на CAM ми харесва повече, някак по-лятна и свежа е (като видя нещо зелено и се пристрастявам Mr. Green), а иначе за технически характеристики не мога да ти помогна...

МамаТи, ай влизай по-често де Naughty

# 130
  • София
Добро утро мацки!
Баси от вчера немога да се класирам до компа...Добре се поразходиме с бате, та и новия МОЛ разгледахме...Ангел е ревал за цица, но майка е успяла да се оправи...което ме радва...Но пък като се прибрахме...цока през 1 час...После нашите останаха да спят у нас и си спретнахме добро празнуваме на моя имен ден - благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes Може да се каже, че и за първи път го празнувам официално Rolling Eyes
Nadina  - само да споделя относно количките...като се виждахме с Арчита...тя е  с някаква подобна като първата - няма напълно седнало положение и бебето е почти винаги полулегнало и краката му висят, защото такъм където са крачетата е много меко/дори и като спи, детето краката му висят/..Принципно съм фенка на АВС дизайн..но основното, което бих гледала , е да има напълно седнало положение...все едно на 90 градуса..моята количка има /и тя е на АВС дизайн/ и това за краката също мож да се сгъне  до пърно сгънато положение и да се вдигне хоризонталто, така че като си седи да му е удобно, но пък като спи...да е напълно хоризонтално...
За първи юни - еми нещо по специялно не съм измислила - надявам се в пърка да име нещо органзирано - както го дават дъжд...най-много в къщи нещо да спретнем...
Весита - мерси за кафето...

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 09:18 от EmiR

# 131
Явно ще трябва някъде да диря да ги видя на живо, мерси  bouquet

# 132
  • sofia
Добрютро! Да се оплача от Петко. Подлудява ме! Пищи и се дере, всеки път, когато напусна полезрението му, не му дам да лази, където иска, да ме скубе, или му отнема нещо, което не бива да е в ръцете му...Тази сутрин, даже докато яде рева, щото не му давах да ме скубе, щипе и да си събува чорапа...А на всичкото отгоре стана в 7. Ние съответно вече излизахме, ходихме на детската площадка, където всичко е мокро...След малко пак зачезваме, щото той пак започва протести. Не търпи да не е обект на внимание. Иде ми да го ритна в малкото дупе, но, уви, няма да помогне. Дали от зъбите, или оформя един ужасен характер?! Ще се гръмна, пак реве...

# 133
Пък ние вчера имахме първа баня! Simple Smile
Фук!
Баткото нараво си се окъпа, а на бебето само крачетата! Simple Smile

# 134
  • София
wish   Crossing Arms еми завиждам ти пък...

Общи условия

Активация на акаунт