СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Кришка, и Свилен е така, даже се заканих вчера да го филмирам Crazy

Уиш,ай честито !

Свилен пропи вода от 3-4 дни, най-накрая.

# 136
Добрютро! Да се оплача от Петко. Подлудява ме! Пищи и се дере, всеки път, когато напусна полезрението му, не му дам да лази, където иска, да ме скубе, или му отнема нещо, което не бива да е в ръцете му...Тази сутрин, даже докато яде рева, щото не му давах да ме скубе, щипе и да си събува чорапа...А на всичкото отгоре стана в 7. Ние съответно вече излизахме, ходихме на детската площадка, където всичко е мокро...След малко пак зачезваме, щото той пак започва протести. Не търпи да не е обект на внимание. Иде ми да го ритна в малкото дупе, но, уви, няма да помогне. Дали от зъбите, или оформя един ужасен характер?! Ще се гръмна, пак реве...

Току-що описа мойто дете Mr. Green Според мен - не, че те плаша ама зъби, зъби...чак пък толкова - направо си е от характера. Баща ми само ме бъзика с дяволита физиономия: "Ейй, то било вярно, че всичко се връща бе" Mr. Green

# 137
  • sofia

О, ужас! Shocked

# 138
Ей ме на,от бате не се дореждам до компютъра,връщам се да чета докато спинкаме...

# 139
Надина,количката ни е на бебеконфорт-лятна,беше 198 лв.,първо гледах тази на АВС,но не знам защо не я взех нея.Гледай долу при крачетата на моята се вдига само ако е легнало,но положенията са полуседнало и полулегнало,няма пълно легнало и пълно седнало,абе ако ме разбереш е добре.Не съм много доволна,ама аз тогава гледах само да е лека и да се събира в багажника,гледай ги тия неща като закупуваш.Дано съм ти била полезна

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 10:17 от ar4ita

# 140
Абе уж имам опит с количките, ама със зимната си се прекарах-хич не ми е удобна, сега не ми се иска и с лятната да е така  ooooh!
Благодаря   bouquet

# 141
  • София; Дружбето
Характер си е това, хич не са зъби. Габи и той иска да е център на внимание и като му взема нещо или се опитам да му сменя мокрото боди, когато прави нещо "важно" са крясъци, писъци, дране до посиняване. А беше такова добро дете ooooh! Ше яде бой скоро, само да видя какъв ще е повода
Аз мисля да излизам, ама като гледам калта навън и още се каня. Може и да пропуснем Rolling Eyes

Габи не пие ни вода, ни сок, ни мляко, нищо от шише. Един два пъти се прецака да пийне и ме изгледа обидено. Ако ще, все някога ще пропие нещо - може направо бира да е, но ще пропие Mr. Green

# 142
  • Габрово
И Рая от скоро пропи вода, ама аз все не се сещам да предлагам  Embarassed
Тази сутрин се събуди кихаща и сополива и сега я почвам с инфлуцид на всеки половин час, пък дано пресечем евентуална настинка.

Вчера с бате правихме сладко от ягоди, ама нещо много рядко ни се получи и сега се чудя дали може както си е в бурканчетата малко по-малко да слагам по няколко буркана в тенджерата и да поврат там- дали ще помогне за сгъстяването?

# 143
Здравейтеее !

Изгубих се малко. Вчера ходихме на вилата.
От сутринта пък изчезва нета и ... не мога да се разпиша.
Бързах да кача снимка, да не ни забравите  Wink.

Емир, Честит Имен Ден на патерица! Жива и здрава да си, и мнооого обичана!

Ще се пробвам да решавам задачи днес .... но първо ще поразгледам снимки във фейса и  ще изчета последните страници.

Хубав ден от мен  Hug !

ПП.
Вчера с бате правихме сладко от ягоди, ама нещо много рядко ни се получи и сега се чудя дали може както си е в бурканчетата малко по-малко да слагам по няколко буркана в тенджерата и да поврат там- дали ще помогне за сгъстяването?
Няма да стане, според мен. Пробвала съм , ама при мен не стана. пробвала ли си на Др Йоткер тези за сладко, много са хубави. И става бързо с тях.

# 144
Emir:честит ти имен ден, жива и здрава!  bouquet Малко на патерици, ама...

Надина:бих избрала АВС, първо е по- лека с повече от кило, второ е на по- ниска цена. Килата за лятната количка са от голямо значение, както дали е компактна, най-вече при сгъване. Дали се сгъва лесно и побира в твоя багажник, при правилно разпределена тежест на конструкцията и олекотени, но здрави материали на рамата килата не се усещат. Гледай да е удобна на теб и бебето. Прочети тези тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481386.msg15215622#msg15215622, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498630.0
Отиди в магазин Рошко, собственика е много компетентен и ще ти помогне, той пише и в темата за количките. Пак казвам, за мен по-добро от Макларъните няма, Зоя я возех в лятен Куест, виж ги и тях: http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27, но още държат цена в Бг, та ако харесаш такава от Ибей Peace
Виж и Джейн, поне е по-лека:http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
И Сито също е много хубава, но пак е доста скъпа тук: http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27

# 145
wish   Crossing Arms еми завиждам ти пък...

E, днес вече не съм за завиждане. Мъжа ми замина в командировка и аз - сама с двете пискала!  ooooh!

# 146
Всички сте навън,а моя маймун спи и се смее на сън и ми е жал да го събудя,а докато излезем всички ще се приберат... Cry

# 147
Уиш,и твоето бебче ли е на 18,09?

# 148
Aбе Уиш не е ли студено морето? В прогнозата миналата седмица казаха 18 градуса, бърррр
И моичкият заминава в сряда за София на концерт, еххх мъж да си Tired Поне ще закара голямото при баба си, да съм само с едното. То не че не съм с двете от месеци вече с това 4-5 дни месечно ходене на градина на Зоя, та не виждам за сега подобрение от тези нагревки, утре съм решила да я водя при педи да я види. Още кашля ужасно и сополи текат реки...и са зелени ooooh! Мисля да и пусна една микробиология на секрети, според мен има някоя гадна бактерия, дето си я отглежда в носа.

# 149
Уау, Арлина много благодаря, пуснах запитване в темата за количките, но ..... а от Рошко съм много доволна, ходих при него и ми даде излключително ценни съвети, които да се е.. в гл.. пренебрегнах и се набутах. А и нямах 800 лева излишни за желаната от мен количка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт