СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Прибрахме се и дзверо заспа! Нещо почва да се заформя гаден вятър навън...Та нищо чудно да не излизаме повече...За летните колички съм пас. И аз трябва да взимам, че не ми се ще да си счупя титулярната по самолетите. На една приятелка, така и потрошиха Чикото. Ма нещо скъпи ми се виждат тия, да не кажа скъпоценни. Ще хвърля едно око в продавалника. Като гледам, всичките бебета са почнали да гаднеят. Дали е нещо свързано със зодията, или всички бебета са такива в определен момент?  newsm78Моля, по-опитните мами да кажат!

# 151
Периоди,Кришка, периоди-един отмине, друг дойде  Whistling

Аз да кажа,че съм много доволна от новото возило на Свилен  Peace Надина, видя ли я? рекламирам я  Wink

Набързо се разходихме ние-тия отдолу къртят в банята си и целия ни апартамент беше на талази пепел-гад и смрад  Sick

Купих подаръците за утре за Бужи, дано се кефи.

Кажете за чадърите,дее

# 152
Ами кажете за чадърите - ами пас съм имала съм само на бертони - без коментар, пукна се джаджата дето се закрепва за рамата на количката.
Гаднеят от, не знам от какво, ей го сега седи на стола и реве, дава знаци че е гладен, давам едно, второ пюре -ни яде, ни спира да реве.

# 153
Те другите са го казали, ама и аз да не остана по-назад  Laughing период ще да е, че и моят дребосък голям характер извъди. Само да не му дам нещо, което си е харесал - дистанционно, телефон, кабели, вестник - почва да реве до посиняване.
 Няма много умен да излезе - като го сложа да спи до мен, завърта се по корем и почва да си бие главата в дървената табла на леглото.. Shocked или вече се е отчаял от живота?  newsm78  Mr. Green

# 154
Отчаяние е и мойто чаве е така, явно се примири че няма да го избавя от мъките му, като го метна през терасата и реши сам да вземе нещата в свои ръце  ooooh!

# 155
  • sofia
Я и мойто така... hahahaМа мойто може и да го огрее, де...да го избавя от мъките му...

# 156
Ами кажете за чадърите - ами пас съм имала съм само на бертони - без коментар, пукна се джаджата дето се закрепва за рамата на количката.
И моя така беше.

Ей ви малко снимки на моите деца

# 157
старите юзер и парола не ми работат, за да кача снимка? нещо да съм в грешка?

и мойта ме побърква Wink и ми иде да я ошамаря.. особено в 4ч сутринта...

# 158
Извинявайте, ама внимавайте какво пишете по отношение на децата, че от Рая ни следят и да не викнат онези с белите престилки  hahaha
Ох Атракция, големи са сладури децата, ма и новото возило ми хареса  Wink

# 159
  • София; Дружбето
E как да не го метна. Вчера в 12 се нахили като ряпа и решил, че ще ми се качи на главата и ще ме скубе. Скарах му се пък той го прие много на вътре и айде, 1 час реване. Ей на толкова _ бях да не го надера и да го метна в склада Mr. Green Амаха
Ние се прибрахме, че много се начумери времето нещо

# 160
  • София
Няма много умен да излезе - като го сложа да спи до мен, завърта се по корем и почва да си бие главата в дървената табла на леглото.. Shocked или вече се е отчаял от живота?  newsm78  Mr. Green
hahaha hahaha

И моят хубавец се вкретенява от време на време без очевидна причина... Лошото е, че като стане, го държи по цял ден и не се издържа.

Вода не пие, ама и аз не се сещам да предлагам. Виж сок не отказва след първоначалния потрес.

Моето чадърче е на Чиполино - става, ама все не мога да го наглася, така че да пази сянка върху цялата количка. В повечето случаи краката си остават на слънце, което е кофти като е по къси гащи.

# 161
Чадъри най- добре от Ибей, марковите тук са на безумни цени, а Чиполино и Бертони се чупят и късат бързо, от опит го казвам. На Лорения Макларън нямам нужда от чадър, сенника ми пада доста и покрива идеално количката от слънце или студ.

Атракция: страхотни са ти момчетата Heart Eyesкакто не веднъж съм казвала Mr. Green и да не ми се обидиш, но не съм почитател на Чиковски колички аз. Whistling Но най- важното е на теб и на детето да ти е удобна все пак де Wink
Малкото за сега слуша, ама се е научило ужасно да пищи то това е щот мнооо мразя пищящи деца... и лигави също, дано поне лигаво не е Tired

Nadina:от новите модели това ми е фаворита, ако нямах 2 колички и или пък имах излишни пари щях да си я взема, страхотна е Heart Eyes Гледах, че я има в новият детски магазин срещу Биберона Wink http://www.youtube.com/watch?v=8ASrTHnSDVI

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 14:27 от arllina

# 162
  • Варна
Ах, ние сме добрички все още, но пък хич не иска да яде нашата Ирина...Отказва ми всички видове пюрета, дори попарата...Вече не знам какво да я правя.. Crossing Arms
Ние имаме чадър на Бертони, все още е читав.. Grinning
Лятна количка не ми трябва, моята си е лека и върши работа...

# 163
Е, и ние сме си в къщи  Tired бяхме малко на терасата с крокодилката, ама скучна работа. Ами ако ще вали - да вали, кво се мотае! А довечера сме на последен учебен ден на Ина. Как ще се качваме с количката до учитрската стая, не ми е ясно, но начин друг не виждам. Дадох си кенгурото, щото досега само 1-2 пъти из къщи съм го ползвала и това е. И ей сега ми дотрябва Simple Smile Нищо.
Еличка си е ок, само дето дневното заспиване е по 30-40 мин. И то не за друго, ами като почне да се изправя по пръчките на кошарката и като почне един смях и клатене - голям кефффф!  Crazy
Лятна количка няма да купувам. Не виждам смисъл. А и моята не е 15 кг (не е и 7 де), и сенникът й е доста голям. Не ме и сърбят ръцете да похарча едни 200 лв... та с тази ще си караме. Еличка няма особени претенции към автомобилите все още, така че ето още една причина да си ползвам тази, която имам  Mr. Green

# 164
Надина,от тези дето си показала съм за втората.
За чадърче и аз още се чудя.Имам едно на Бертони,ма гола вода е.
Като сте тръгнали да се оплаквате да не остана и аз по-назад,мойто от няколко дни по цяла нощ се върти из леглото и не спи.Не знам жега ли му е кво ама вече ще има мятане Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт