СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ar4ita незнам, чудя се...духа, а и почна да пръска...Иначе Ангел е вечно мокър, то не е  бръмчене, то не са балони...навънка още не ти го е демонстрирал...но в къщи...основно това прави...

# 181
Здравейте!
Качих снимка за колажа и разглеждах, разглеждах...Бебоците много пораснали и много се разхубавили. Ще им прощаваме гаднеенето и номерцата. И аз все чакам да премине поредния период, но лошото е, че все по-кофти става. Сега нали много чупки и движения усвои, по 24 часа няма мира. Особено посред нощите-програмата е пълна, а аз нали съм една недоспала-не мога да я оценя. Въртене, скубане, дърпане, изправяне и накрая реееееееееев...и то съмнало.
И аз като Атракция имам повод за хвалба-вече пие вода-по около 50 мл. дневно, но важното е, че все пак започна. Яде попара от 1 сухар, малко сирене и масло, наобяд-100 мг.пюре, следобяд ядеше каши, но напоследък ги отказва и преминахме на вариант плодови пюрета с овесени ядки. През целия ден кърма на корем и така.
Лятна количка няма да купувам-и без това през повечето време нося бебе и бутам празна количка, та няма да правя излишни инвестиции.

# 182
Не е лека..11 кг май беше...но пък мен си ми харесва.

Моята е 15 кг., тежичка си е, но е супер маневрена и минава през дупки и бордюри с лекота - така че, за сега няма да я сменям Simple Smile

Атракция, мого са ти сладки мъжете, на Свил много му отива белия цвят Heart Eyes (имаш напредък с топчетата във ФБ:))

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:13 от Вecитa

# 183
И аз си купих лятна количка след като един път влачих четири етажа пълна количка с бебе, кош пълен с покупки и две висящи торби, защото голям кош - предизвиква ме да го пълня  Mr. Green Една позната искаше да се отърве от нейната Хаук и ми я даде за 50 лв и съм супер доволна.
Надина, аз нямам голям опит с количките, но наистина е хубаво да има напълно седнало и легнало положение. И другото, което ми направи впечатление - отпред има един борд /дали така се казва  newsm78 /, моята Ива например постоянно се навежда напред и добре, че е той да се държи там, иначе ще увисне на коланите.
За ревовете и тръшканията какво да кажа - и при нас има такива моменти, но забелязах, че ако в този момент й покажа нещо друго и привлека вниманието й бурята отминава. Но наистина има дни, в които е доста раздразнителна и ревлива. Ама то и аз си имам такива дни, само да гледа да не ни съвпаднат  Mr. Green

# 184
Останали от Мартин 2 броя летни колички - такива каквито Уиш показа.  Та на въпроса лятна количка няма да купувам. Но пък ме терзае мисълта как да закарам "трактор"-а на морето, че ще ни заеме целия багажник hahaha Ако не ще се вози в лятна количка. Бяхме навън, но много духа. Та сега хленчи в кревата и стърчи като пиронче. Нашата нощна програма е като вашите - снощи в 3 се беше изправила, хваната за таблата и ни вика Crazy

# 185
Моята лятна е такава. Доволна съм, удобна ми е и е лека. Малко и е малък кошът за багаж, но го преживявам. Simple Smile

Да се похваля, днес си взех първия изпит за сесията. Няма да черпя, че четири още ме чакат.   Mr. Green

Редактирам се: Снощи по новините казаха, че са променили наредбата за еднократната помощ за майки студентки, т.е. вече и докторантите ще имат право да получават.

# 186
Брей,голяма активност днес!Сигурно заради дъжда.

Ние днес не излизахме.Имах доста работа в къщи,пък и след обяд заваля.

Значи има и други бебета,които не искат вода newsm78Аз се бях притеснила,че Ива не близва.Не ще нито вода,нито сок,нищо течно различно от мляко SadНадявам се,като започнат жегите да пропие!
Атракция,много са ти чаровни момчетата!

За лятна количка и аз се оглеждам!Не че не съм доволна от сегашната,ама заема целия багажник,а доста пътуваме.
Ние засега нямаме ''лош период'',ама ще видим!

Хайде лека вечер,момичета!

# 187
  • София
Добър вечер, ние най-накрая се прибрахме вкъщи. Ана Мария не разпозна апартамента и се плашеше от всичко  Rolling Eyes Бая рева, докато заспа...Не знам защо така newsm78
Аз купих лятна количка, поради същата причина като Атракция, Маг Инглънд  Mr. Green Щях да го преживея в София, ама нямаше как да я мъкнем до Румъния, тя взима целият багажник, а колата ни е комби  Mr. Green Сега взехме някаква Пепе, не съм виждала тук или по интернет, доволна съм. Чадър взехме Бертони, ще видим колко ще издържи.
Вкъщи имах много неприятна изненада - хлебарки  #Shocked Една в мивката, една в пералнята  Shocked От две години живеем тук, нова кооперация е, не сме имали такива гадинки досега, ама отскоро има хранителен магазин точно по моята кухня  #2gunfire Утре ще търсим някаква отрова, аз преди пръсках с Регент ама май са го забранили  Tired Дайте идеи за друга отрова  Praynig
Айде, оставям ви, че съм труп, 3 часа разопаковах, изпрах, измих, подредих, сега искам душ и сън. За душа няма проблем, ама със съня ще видим дали Ана Мария ще позволи  Mr. Green

# 188
Мерси ви за младежите  Hug

Голям ми е кеф - моя плевенска дружка/съфорумка е родила третото си дете днес  Heart Eyes Уиш-Деси е туй, гледам ни е обща приятелка във ФБ  Wink

(имаш напредък с топчетата във ФБ:))
Ай да не се дразним сега  Mr. Green Знаеш ли как те гоня, ма не ми се отдава, пусто топче  Laughing

# 189
  • София
Вкъщи имах много неприятна изненада - хлебарки  #Shocked Една в мивката, една в пералнята  Shocked От две години живеем тук, нова кооперация е, не сме имали такива гадинки досега, ама отскоро има хранителен магазин точно по моята кухня  #2gunfire Утре ще търсим някаква отрова, аз преди пръсках с Регент ама май са го забранили  Tired Дайте идеи за друга отрова  Praynig
Мога да ти дам телефона на тези, които идваха да пръскат у нас след като правихме ремонта. Това беше в началото на септември и оттогава няма никакви буби, а преди това беше нещо страшно Sick Пръскат с такава отрова, че няма нужда да отсъствате 2-3 дни след това и няма нужда от проветряване. Аз даже мисля тия дни пак да ги викам профилактично, че обикновено лятото се завъждат наново гадините.

Да се похваля - Никола се сдоби с люлка и крокодилка като подарък за 1-ви юни Grinning Много се изкефи и на двете, голяма веселба падна. Само дето в хола вече не остана място за нас, пълно е с неговите съоръжения Crazy
Утре мислех да го водя в Южния парк да гледаме празненствата, ама като гледам дават дъжд Confused Дано отпусне все пак 2-3 часа да се порадва чавето.

# 190

Голям ми е кеф - моя плевенска дружка/съфорумка е родила третото си дете днес  Heart Eyes Уиш-Деси е туй, гледам ни е обща приятелка във ФБ  Wink

Верно?
Точно снощи мислех за нея... Simple Smile
Браво, вдъхновителката ми тя!  Hug
Живи и здрави да са и и трите! Simple Smile

# 191
Пу пу пу пу пупупупупупу да са ви и топчетата, смлях се и сън няма да ме хване, че и под стрес работих  Joy, бебето ми скубе косата и реве, а баткото ми обясняваше нещо за тези гадини Бен 10 11 12 и така нататък.....
Айде отцепвам се.

# 192
  • Габрово
И една моя добра приятелка роди тези дни третото си дете и аз сега го раздавам малко като консултант по кърменето, че тя предните две деца почти не ги е кърмила, а сега има голямо желание та й помагам със съвети щото вече съм си спец Grinning

Отивам да поиграя на звездичките, че гледам съм назад в класацията с приятели и това ме стимулира  Mr. Green

# 193
  • София
Ей тия топчета са егати гадната краста... Утре пак ще съм недоспала ooooh!

# 194
Ужасни сте с тези топчетаааааааа #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт