СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
# 601

Това да не са мигащите очи на Биг Брадър?  Shocked

Joy
Това словоизлияние значи: " Внимавайте, наблюдавам ви! Дундито е наблизо и дебне..."  Mr. Green

# 602
    Та защото съм дала аналгин веднъж ме изкараха луда и ненормална....  Flutter

И к'во? "Къш, марш от тука, игнор във скайп, делийт във фейса, анатема, недостойна ССФ, позор..."  Mr. Green

И на мен ми е интересно, нали съм сеирджийка, нищо, че не ми подхожда на годините  Crazy
Ми ту! Да не е някаква двойна игра?!  newsm78 Троянски кон?!  newsm78 Аз пък съм подозрителка... hahaha

Какъв кон аз съм цяла кобила  Joy Joy Joy Ей сега дундито като ме наплюе публично ще видите  Joy че не и стига на лични да ме плюе Simple Smile)))

# 603
С една дума да опъваме чадърите!  hahaha

Тук е! Отбеляза присъствие. Наблюдават те, да знаеш и си записват!

# 604
Извинявам се момичета....беше грешка...в друга тема трябваше да пиша, ама съм се объркала. Извинете.

Бебешондел да не забравиш да си добавиш пак съфорумките в Фейса....че нали ги изтри щото бяха такива и онакива.
Ай със здраве.

# 605

Това да не са мигащите очи на Биг Брадър?  Shocked

Joy
Това словоизлияние значи: " Внимавайте, наблюдавам ви! Дундито е наблизо и дебне..."  Mr. Green

hahaha hahahaВенилов,кефи ме чувството ти за хумор,както и това на Уиш Hug
Много ме развеселихте!

Днес регистрирахме и първото падане! EmbarassedУж оставих баткото да пази малката,докато му стопля обяда,и тя се търколила от спалнята!Резултата-ожулена,зачервена буза и сърдито бебе повече от час!Сега съм нащрек,да няма някакви по-сериозни последствия.

# 606
Нищо, нищо ...
Пак наминавай! Simple Smile

Хайде ние отиваме за втора разходка, че нещо много се застоях пак тука! Simple Smile

# 607
newsm55 beer Popcorn

И нека драмата да започне: СЕГА!

п.с. да се редактирам, щом няма да има драма.  Cry

# 608
  • До хладилника, който обичам
Деца, дръжте се прилично!

# 609
  • София; Дружбето
еййй, човек да не мръдне и то стане интересно. Аз съм от сеирджийките и подстрекателките Mr. Green та от сега ми е интересно. Но съм и подозрителна, така че нема угодия Mr. Green
Габи е качил 30 гр тоя месец и нито сант не е пораснал Mr. Green ше е дребен и вреден явно. Дано си навакса, че хем и прояде, аз чак се изненадах, че не е качил. Педката нищо не каза, значи нема страшно. Ама той се върти от този месец, подскача, та сигурно каквото е ял е изразходвал Rolling Eyes нема гадая де, другия месец ще се види
Ся съм с торба лекарства. капки за очи, уши, нос и се надявам да се оправят вече. Миша почти ме докара до лудост на спирката, че меташе камъни по минаващите коли и само ревящия Габи ме спря да ястигна и надъня още там, на пътя. Сега спят и аз си сипах бира Blush Такам, улях се, стига толкова

# 610
Извинявам се момичета....беше грешка...в друга тема трябваше да пиша, ама съм се объркала. Извинете.

Бебешондел да не забравиш да си добавиш пак съфорумките в Фейса....че нали ги изтри щото бяха такива и онакива.
Ай със здраве.
Грешка, грешка, ама друг път  Joy Ходи хвърляй отрова другаде  Party

# 611
Ехеее, човек го няма няколко дни и се заформят интересантни ситуации... Sunglasses

Давам по ред:

Честит зъб на Ангел на ЕмиР и всички новоозъбили се.

Честито християнче на Вили Simple Smile

ЧРД на Бу, Електра и Клара   bouquet

Бебешондел, лека бременност ти желая и спокойно бебче на финала.

Аз ударих четири от пет, остава ми един изпит в петък. Косара я гледа баща и, аз се включвам в почивките Simple Smile  Mr. Green

Нашата непослушка вече пълзи, изправя се и няма как и за минута да я оставя сама. В момента съм в процес на избор на стол за кола, 9-18кг, но не мога да харесам.

Бу, дай да го видим това колело, че гризя нокти от завист. Толкова искам да карам, а тук няма никакви условия.  

# 612
  • Габрово
Току що ми пратиха това клипче- не бях го виждала и едната жена много ми заприлича на Бу, ама май не са българки жените  Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/play:9111b6a2#commentTop

Редактирам се- тя е, прочетох в коментарите  Grinning

# 613
  • До хладилника, който обичам
Току що ми пратиха това клипче- не бях го виждала и едната жена много ми заприлича на Бу, ама май не са българки жените  Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/play:9111b6a2#commentTop

Ний сме бе! Grinning Даже форумки комай сме всички в клипа (или почти всички).

ksantipa, ще го снимам днес-утре Simple Smile

# 614
  • Габрово
Бу, организирай пак нещо такова- много искам и аз да участвам Mr. Green
Бате ще припадне -оня ден го карах да ме снима как кърмя Рая в една нестандартна поза и двете седнали и той вика- пфу, грозна картинка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт