СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден от нас.
Бебе спи, но вероятно скоро ще ме извика Simple Smile
И ние ядем кисело мляко. Даже (нали съм на 90-дневната) онзи ден си бях направила яйца, сирене и кисело мляко с горчица, тя си изяде доста от него Simple Smile Няма никакви реакции до сега, значи всичко е ок. Снощи пак яде, сутринта я пробвах, ама не поиска повече след 2-та лъжичка. Та ще разнообразяваме и с него вече.
И аз се замислям за слънцезащитен спрей или крем или каквото е там. Аз бих ползвала на Avon, даже си имам агент Simple Smile
Ами хайде лек и слънчев ден на всички!  Hug

# 586
  • София; Дружбето
Ние ще ходим на консултация след малко. То ще е по-скоро преглед, щот ваксина надали скоро ще успеем да сложим, а и да назначи лечение някво
За коларгола не знам, да са го спирали, наскоро взимах Rolling Eyes
ОЩе нещо щях да пиша, но ми излетя от глават newsm78

# 587
  • sofia
Някоя от вас питаше за запек.  newsm78 На нас сока от сини сливи действа безотказно.

# 588
  • Габрово
И нашата лична често предписва коларгол, но не винаги помага.
Рая освен, че е с яка хрема от днес е и с Т и комай ще да е тоя вирус за който говорите. Сега й правя едни домашни капки по рецепта на д-р Михайлов и ако има ефект ще споделя...
При водниста хрема пак той препоръчва да се капе бадемово масло и ще взема и това да пробвам на каката щото нейната хрема е такава на алергична основа.

# 589
Валката да не разочаровам, ама тези пусти капки на Михайлов никога не са ми помагали, на баткото още от първите признаци капя, през час, ама тц, накрая винаги адреналиновите капки, които приготвят по аптеките, давам и allium cepa 9 ch,  а също и коризалия и цинбсин и на бебето също, през час- два.

# 590
    angel008
        Добър ден, долетях  Joy Joy Joy

Бях днес да си взема изследванията и пак съм се изложила - хемоглобин 136, предния път с Явор беше 149  Crossing Arms .  Ама така е като не ям. Вече съм свалила 3 кг, ама така ми се повдига... бременна му работа  Blush  Сестрата вика задължително да съм дала кръв след като родя и се възстановя, че съм била идеален кръводарител  Flutter.
         За помпите и аз съм много доволна от бейби вак-а. Проблема сега като беше сополив беше, че се плашеше от прахосмукачката  Rolling Eyes Има и друг вариант подобен, но въздуха се тегли с уста, станичен ефект-завива ти се свят  Joy http://eruditabg.com/?pid=31&NewsID=183 . По-ефтин е от бейби вак-а, около 12-13 лв, зависи в коя аптека го намерите.
         Още не съм взела крем против слънце  Thinking май имало на а-дерма, че с нашите проблеми май трябва да е специален.
         Кисело мляко ще въвеждаме след около 7-8 месеца, дано надраснем алергията до тогава.Все още ядем само 4-5 зеленчука, 2-3 плода и овесена безмлечна каша.
         Януарските бебета са рогати, ама и аз съм рогата  Twisted Evil ,  че и мъжа ми  Joy Та ще видим кой кого де  Whistling Както се и пада нова година да я изкарам в болницата  Joy
         От сряда бяхме със сополи, като река. Отивам при педката- вика зъби  Shocked Ааа викам той 6 изкара 2 по 2 без проблем, сега сополи от това - не вярвам. Изписа Калциев глюконат сироп (има оцветители и не можем да го пием ) и Хидрокортизол капки за очи, но да ги капя в носа - като ги взех- за деца над 4 години  Shocked . Викам таз пак се оля. Разбира се нищо не дадох, само капех сребърна вода. И в неделя като вдигна 38, отидохме в спешното-червено към бяло гърло+сополите+Т и лекаря изписа антибиотик Confused и каза ако вдигне над 39 - да редувам панадол + аналгин. В понеделник вдигна 39,5 и дадох аналгин.Та защото съм дала аналгин веднъж ме изкараха луда и ненормална....  Flutter

Айде олях се Stop Емир да не забравиш да покажеш прическата  Party

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 12:47 от BebEshOnDeL

# 591
  • Габрово
Надина, и аз много не вярвам да помогнат, ама викам да пробвам.
Бебешондел, а защо не даваш хексалгин- той поне е пречистен аналгин и е по-подходящ мисля  Rolling Eyes

# 592
Купих в последствие, но когато вдигна 39,5 бях сама и нямаше на кой да звънна да вземе, Явор ревеше и се тресеше. Не смятам че съм направила кой знае какъв "грях", хората с какви боклуци си тъпчат децата, аз един аналгин съм дала веднъж и айде. (трябва да има хляд за обсъждане)

# 593
  • Габрово
Абе я не се коси- едно време са ни тъпкали с амидофен, който в последствие спряха от производство щото бил опасен, пък ей на нищо ни няма.
И аз в паниката бих дала всичко само и само да не се стигне до гърч.
По този повод да питам виждали ли сте в аптеките да продават едни торбички пълни със синя гелообразна смес- много са удобни за сваляне на темп. и ги използват в някой болници, но навремето бяха адски скъпи.

# 594
Бебебшондел честито прекрасна новина и определено си голяма куражлийка, аз не съм готова все още въпреки че много и искам още едно бебче, но ще поизчакам малко.
Честито на всички месечинки днес да са живи и здрави.
ние си направихме разходката сега ще папкаме и спинкаме.

# 595
Валката даже и не знам за какво говориш, да не виждала у испанско само Thinking, знам само за едни лепенки, които се лепят на челото и свалят темпа, ама и от тях още не съм взимала.

# 596
  • Габрово
Валката даже и не знам за какво говориш, да не виждала у испанско само Thinking, знам само за едни лепенки, които се лепят на челото и свалят темпа, ама и от тях още не съм взимала.
Не бе, още преди 10г ги използваха в неврохирургията в София и стояха в хладилник-слагаха се  на сгъвките на тялото и сваляха много бързо Т, но тогава струваха около 100 марки  парчето. От Ейвън съм си поръчвала навремето маска за уморени очи пълна със същата течност и пак беше скъпичка.

# 597
   Та защото съм дала аналгин веднъж ме изкараха луда и ненормална....  Flutter

И к'во? "Къш, марш от тука, игнор във скайп, делийт във фейса, анатема, недостойна ССФ, позор..."  Mr. Green

Сега може да си наказана при нас и после след дълго съвещание на оправителния съвет да те поканят отново при тях, но за да заслужиш отново място сред "висшите" трябва да изхвърлиш всичкия аналгин в тоалетната и да напишеш 100 пъти "повече няма да се паникьосвам за болното си дете и да се мъча (според съветите на лекарите) да му помогна!"  Joy

А до тогава си наказана да общуваш със "смешните и жалките", м?

Извинявай! И аз се улях, ама толкова искрено се забавлявам с цялата ситуация!
Не знам защо, но имам чувството, че малко по малко ще се попремъкнат всички сърдити! Simple Smile

Лошо е човек да съди прибързано, да лепи етикети и да се фръцка за щяло и нещяло, още повече в интернет пространството, където нито се познаваме, нито се знаем. Simple Smile

Ние се наразходихме. Стана голяма жега. Сега Пламен спи уморен, а Борис се наспа на разходката и сега се чуди как да крещи по-силно ... Tired

# 598
Ейй,реших да гледам повторението на Ст дом на спокойствие и с кафе, мо не,реве на 15мин малката мишка. Туй щото спа почти 2 часа сутринта, та сега ми го връща Simple Smile  Люлея го,таман заспа,чу рекламите от другата стая-все едно видя майка си  Crazy

Сутринта го захраних с глутен, сега само го следя.

Та защото съм дала аналгин веднъж ме изкараха луда и ненормална....  Flutter
И к'во? "Къш, марш от тука, игнор във скайп, делийт във фейса, анатема, недостойна ССФ, позор..."  Mr. Green
И на мен ми е интересно, нали съм сеирджийка, нищо, че не ми подхожда на годините  Crazy

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 14:50 от Atrakcia

# 599
  • sofia
    Та защото съм дала аналгин веднъж ме изкараха луда и ненормална....  Flutter

И к'во? "Къш, марш от тука, игнор във скайп, делийт във фейса, анатема, недостойна ССФ, позор..."  Mr. Green

И на мен ми е интересно, нали съм сеирджийка, нищо, че не ми подхожда на годините  Crazy
Ми ту! Да не е някаква двойна игра?!  newsm78 Троянски кон?!  newsm78 Аз пък съм подозрителка... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт