Ей такива мнения обичам да чета! Намирам си оправдание, щото хич не ми се занимава да гоня бебе с гърне
Макар, че хич не ми харесва гледката на 2-3 годишно дете с памперс, та сигурно като стане на годинка ще пробвам да махна памперса.

Нещо лишенията от храна не са ми присърце. 

Направо откачам с нея. Тези 200гр. сме ги качвали грубо казано 3 месеца, а сега надоло 
...Дори и да оставиш сутрин и вечер кърмене, дала си добър старт...На 9 месеца да имаш 2 кърмения си е постижение...не се тормози толкова...Пък и щом педи не се притеснява, ти защо го мислиш толкова...Може просто бебка да си е по-финна...И Ангел върви финен, още няма 8 кг...не може всички бебоци да са по 9 10 кг...
Плюс това децата растат различно...Кати беше дребна миналото лято в сравнение с другите дечица на нейната възраст, но пък след септември не само че ги настигна ами и ги задмина и на ръст и на тегло...така че... 

Голяма борба е това пусто махане
хахахаха
Дано е по-голямка сумата на четворките, че и аз имах скоро, ама беше 7 или 10 лв
И дано не е късмета на начинаещия 
Елица е 70 см, 7 380 последния път, като се теглихме, преди седмица. Но да са здрави! И (мое мнение) по-добре слабичко, отколкото дебело!!!
, специални поздрави на нея и на слънчевото и момиче. 

Бързо да се оправят болните бебоци!