СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 21 987
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Надина и аз я търся тази джаджа...Горска китка я беше намерила и може й да й звънна  newsm78..ако в нетя я няма...май брат й от Америка й го беше пратил, но тя беше казала, че и тук ги има...
Ангел не дъвче добре и ме е страх да му давам по-големи парчета...
Относно гърнетата - поздравления..
Аз ще си чакам осъзнатото казване на - има пиш...

# 691
Абе бях я виждала и по нашите магазини сто процента съм сигурна ..........

Аз да си призная слагам бебето на гърне вече втора седмица и установих, че по-добре му действа на отделителната система, иначе в памперса по едни измъчени барабонки пускаше. Няма нищо осъзнато от негова страна, неудобство е, че седя до него докато си свърши работата, защото се кандилка на гърнето и веднъж вече се изтъркули от него  Embarassed Не гоня режим, нито пък осъзнаване от негова страна, по-скоро неговото облекчаване целя. За боц и пляс и махане с ръчички забравете, мойто си е бавничко.
Яд ме е само, че упорито казва баба и тата, но на мама не му се изкълчва езика, да не говорим, че и отчетливо -не - казва.
Установих, че има страх от ходенето за ръце, по-скоро ако се опитам да го хвана за една ръка само, а също ми направи впечатление, че се опитах в банята да го изкъпя прав и се побърка от страх, естествено го държа за двете ръце, пода на банята е топъл, топла вода тече, но самия факт, че е толкова близо до земята го побърква, а иначе с паяка знае да хвърчи.  Thinking Crossing Arms

# 692
Т'ва 30 кила да свалиш си е голяма борба и постижение.
Е все пак част от килата ги родих  Joy Друга част сами се свалиха до 40-тия ден и само 12 съм свалила с борба  Mr. Green Но като си сметна и 3-те месеца на диета заради алергията на Катето, не съм яла каквото ми се яде (с изключение на няколко прегрешения) в период от 1/2 година ooooh!

Заинтригувахте ме с тези гърнета. Катето ака само в къщи, но няма режим и много се чудя има ли смисъл да се занимавам с това или ще я травмирам както твърди една от книгите за гледане на деца  newsm78

Моето дете го дресираха за 5  дни. Сега пляска с ръце, показва лампата и дава целувка със звук   Joy Баба й се опита да я научи да казва мама, но не успя  hahaha

# 693
От опита ми с първото дете, смятам че наистина трябва да се изчака съзнателното "имам пиш"! Така си мисля. Иначе е едно налучкване, едно гонене с гърнето и един допълнителен и напълно излишен ангажимент! Мое мнение... Wink

# 694
Ше откача в групата на Коко имало вирус с повръщане, мамка му, някой да знае нещо превантивно освен осцилококцинум и евентуално лактобацилус...........

# 695
  • Габрово
Днес си взехме Алекс от яслата в много лошо състояние. Детето е видимо болно и не спира да циври- сочи с пръст в устата си демек сливици или гърло я боли предполагам, междувременно и повърна и сега ги засилих към бърза помощ с баща й.
В събота заминава с истинския си баща и баба си на море и пак ще кажат, че я пращам болна, и миналата година пак за морето я взеха болна, ама кво да правя  Tired

# 696
Валката, ако пръскаш тантум верде на нея, пробвай + панадол профилактично, витамин ц, калциев глюконат

# 697
Валка, дано скоро се оправи малката  Tired Много са гадни наистина тея вируси..
Горби, честит имен ден! Пожелавам ти мир и любов в семейството и здрави и послушни деца  Hug
За кг-те, бях смъкнала успешно 21кг, без диети. (но аз не ям месо, сигурно е важна подробност).Сега забременях 64, на първия преглед за записване бях 63, преди 2 седмици бях 62 и сега съм 61  Crazy Първия път забременях 60, тъй, че съм доволна... Може гаденето да е причината... дано скоро да отмине, че почти нищо не мога да храня.... Confused
Ние се слагаме на гърне. Казва си ъъъ и това значи, че има аки. Слагам го и си върши работата. Хващаме 2от 3 акита(не успяваме всички, защото понякога ака като спи или като яде, а не ми стои бебе яде и ака... Laughing) Иначе пиша го хващаме, но не всичкия де  Joy Наистина се освобождава повече, по-голямо количество и ми е по-удобно. Но всяко бебе си е различно Peace

# 698
Уф Валка, много кофти, дано не е някоя ангина.  Confused Вижте да не е ухо, че Зоя така един път сочеше гърлото и плачеше, а се оказаха уши Hug
Надина: тази джаджа я имаше в Сладури, издири им в нета телефона и се обади, да не се разхождаш. Ако искаш имам ги във Фейса добавени да ти пратя линк, та да ги питаш.
Чаено дърво взимам от тази фирма: http://rsi-nan.com/, майка ми се занимава с дистрибуция на тяхни продукти. Издирете си най- близкият до вас представител и взимайте.Виждам и че и от сайта продават също. Ползвам  и невена им, драконовата мас, 110 билки, аляска гел, маслата им за вана и др. продукти и съм много доволна от всичко. И кърпите им за почистване и един страшен тиган от титан имам от тях. Wink
Валка: предполагам са ти продали малка част от кремчето, ама си е дране това 7лв за 5 грама, защото както виждаш кутията от 200гр е 28лв Shocked Става дървото и за подсечено дупе, идеално е даже Wink
На гърне към 2 години ще слагам ,ако е готова и тогава де, когато-тогава. Хич и няма да се занимавам да я дебна. Като си казва и е осъзнато, тогава. Когато е готово детето нещата стават за няколко дни Wink

Горби, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38

# 699
За гърнето съм по-скоро на менението на Уиш!С баткото не постигнах резултати ,каквито исках! Rolling EyesЗа сега не бързам да слагам и Ива на гърне.

Покахонтас,много си далече,иначе щях да ти дам прясно заешко месце за малката Mr. Green

Горби, честит рожден ден, мила! Подаръкът ти вече е готов и само остава да го фотна и да избираш  Grinning

Страшна сиии!!!Кога сколаса...?
Дано Алекс бързичко оздравява! Hug

Като споменахте Горска китка-къде се загуби тая мацка?Да вземе да пише два-три реда тук,че залипсва!

Мамчета ,аз изчезвам!Лека вечер и утре без болни бебчета! Hug

# 700
  • София; Дружбето
Миша имала уртикария ooooh! някой запознат с това чудо да даде съвет за лечение и изобщо Rolling Eyes

# 701
На мойта приятелка хлапето имаше такова чудо при тях се получи от антибиотици, единственото което беше - пиеше по схема малкия финистил (фенистил?) капки и зиртек. От тогава задължително при всеки прием на антибиотици се приемаше и противоалергично, за храната имаше нещо май пак, ама пусти мозък, не се сещам какво, но по принцип детето си беше много капризно на храна и алергично.

# 702
  • София
Кати имаше такова нещо след вирусната пневмония - доки подозираше предозиране от антибиотика /14 дена клацид/..Лечението беше с ксизал капки...В началото излязоха едни такива пъпчици, като ожарено от коприва, които  се местеха...това е типичното...На китката отдолу, на колената и накрая около очите..аз тогава се спекох най-много. Но те излизат и се скриват за около половин час...та трябва да я наблюдаваш... Това стана в рамките на 1 ден.След като почна ксизала нещата се оправиха още на другия ден нямаше и помен...може би само веднъж през деня около палеца на едната ръка излязоха и се скриха сравнително бързо......но помня, че го пи някъде 20 дена по схема...
Не е нещо страшно, но пък пъпките сърбят....Понякога уртикария е съпроводен с Т..Причините обаче може да са най-различни ...
Като пуснеш търсачката има доста добре описано от какво може да бъде предизвикано...може и от храна да е...
А ксизала са хубави капки - действат добре и на лигавицата...при хрема и кашлица...

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 21:53 от EmiR

# 703
Ееей, да ви оздравяват децата тутакси, веднага! - това е заповед.  thumbsup

Станали сте медицински енциклопедии по неволя.  ooooh! Whistling

# 704
................................................
Като споменахте Горска китка-къде се загуби тая мацка?Да вземе да пише два-три реда тук,че залипсва!
................................................

Добре е Горска-та, излизаме заедно на разходки, Невена е станала голям бонбон. Утре ще й предам, че я споменавате  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт