СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Габрово
Веси, заради теб питах чичко Гугъл и верно съм имала имен ден днес, ама аз вече така се обърках кога да празнувам, че в крайна сметка спрях да отразявам именния си ден в последните години  Grinning

И сега да ви кажа... невероятно, но факт- Рая днес хареса яденето от кухнята и то да кажеш не беше нищо особено даже аз съм й правила същият бъркоч у нас и не го яде, ама що така им се услажда от кухнята не знам. Абе радвам се и дано все така да е занапред Praynig

Забравих кой ме пита за маслото за насекомите- от чаено дърво маслото  не знам си колко капки беше се разреждат с вода и се пръска. в гугъл ще намериш повече по въпроса.

Честито и на днешните месечинки и на рожденника на шами, както и на Вили християнчето  bouquet

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 15:16 от valkata78

# 526
Честито на рожденика на Шами   bouquet

Вили,честито християнче   bouquet

Валка, ЧИД   bouquet

Бу, де се затри, снимки, нещо така няма ли за нас, тръпнещите да те видим в/у Маруся,а,а,а?

Уиш, много гадно, изпитвала съм го Whistling

# 527
Във връзка с милионите от тотото, нашата баба и Катето са били интервюирани за новините по Нова. На въпроса, дали ще се промени животът на внучето й, ако спечели 5-те милиона, бабата заявила, че няма защото родителите на детето са добре финансово  Joy  hahaha Joy Явно й се виждаме като милионери на горката женица. То вярно, че спрямо чирпанския стандарт сме много напред с материала, ама чак пък толкова  Joy

Та евентуално може да ги видите двенките в новините е 19 часа  Mr. Green Богаташката Катюша, за която 5 милиона нищо не значат  hahaha

# 528
  • Габрово
Та евентуално може да ги видите двенките в новините е 19 часа  Mr. Green Богаташката Катюша, за която 5 милиона нищо не значат  hahaha

Joy
И ние се борим за 5-те милиона, ама нещо даже и тройка не може да скалъпим, егати каръците сме  Mr. Green

# 529
  • До хладилника, който обичам
Благодаря на всички за поздравите! Прекарахме чудесно, малко времето не ни стигна преди да дойдат гостите (отвори се някаква черна дупка и изсмука мнооооогото време, което уж имахме), но се справихме. Имам Маруся, ура! Станах и все още съм с ужасителен главобол, без да съм пила. Бях от 10 на семинар за раждане с Клер Лопринци, че исках да отида, а не знаех, че ще се чувствам като газена от валяк... отидох, все пак. Сега ще релаксирам, докато пиша записка за майка ми, а по-късно ще пиша повече за рождения ден и снимки от тортата, за да подразня всички, които са на диета.

# 530
Еееее, Криска, пуснах тв и влязох във форуа в 20:00ч... Sad Давали ли са ги?

# 531
Дадоха само бабата, която каза, че щяла да даде парите за благотворителност и само 1 милион и стига  Joy

# 532
И аз испуснах .. ама то Катето я нямало тъй ли .. .Еее ???

Ние ходихме на вилата да берем ягоди и така се наядох с тях та ... стомаха ме заболя, ама .... много ги обичам.

# 533
  • София
Добрах се до компютър най-после. Цял ден голямо скитане му ударих и сега съм гроги. И от толкова мотане пак забравих да пусна фиша ooooh!

Ако се организирате за Южния кажете да се присъединя и аз. Борисовата ми е под въпрос, че всеки ден мъжлето ме изненадва - ще ми вземе ли колата или ще ми я остави Rolling Eyes Дендрариумът не знам къде точно е, но са ми разказвали приятели, че е много красиво там.

# 534
  • София
Добро утро мацки!

Кришка - вече 6 ти ден поливам едно цвете с вода от микровълновата - нищо му няма...ще поливам още 6 дена... Sunglasses
Днеска и утре майка е почивка и ще идва да ми помага.... Grinning Имам нужда от глътка въздух - разходки, готвене, чистене и гладене - зациклих..имам нужда от разнообразие...
Ангел се научи да се приплъзва и вече нямам грам спокойстиве, да не говорим че пак почна да се върти, изправя се от легнало положение до седнало...та голям купон...Кати пък ревнува, че му обръщам повече внимание....и ми се лиготи и ми прави на пук...То детето не е виновно, но нещо изпускам нещата от контрол Thinking, а нямам сили...с това ранно ставане и лягане по нощите...Но трябва да се стегна...малко, голямо мрън се получи сутрин рано...нооо така се чувствам...
Соник, Никола пак ли е подранил...или въпроса е излишен щом си онлайн...кикики Wink

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 07:46 от EmiR

# 535
  • София
Добро утро, мерси за кафето, имам нужда от конска доза  Tired Не знам, зъби ли са, какво е, но цяла нощ Ана Мария се въртя в леглото и аз почти не можах да спа  Tired
Гледам времето, май идват големите жеги, а как ги мразя  Tired Още не сме решили какво ще правим днес...може към 9 да излизаме за малко до Карфур, да пазаруваме малко, а после...ще видим...

# 536
  • sofia
Добрютро и от мен! И ние скитахме с Петко. В 5 се прибрахме. Аз пък, изгорях в парка...Петко заспа, намерих си една безлюдна полянка с дървен шезлонг и му легнах...Сега мязам на рак. Добре поне, че не боли. Емир, сдобих се туй к. мляко. Оказа се, че го има в магазина, от който си пазаруваме. Браво за опита с микров. вода! Даваш ми надежда, да мога спокойно да си я ползвам! Ако остане време на майка ти, пращай я насам. И аз се нуждая от същите неща.... Laughing Днес ще е жега, така че излизаме и ще си стоим в къщи по пладне. Никакъв Южен днес. Много е гадно прибирането в жегата. Вчера за малко да пукна. Хайде, здрави и послушни дечица и до после!  Hug

# 537
Добро утро.
Да ви почерпя, в неделя имахме годишнина от сватбата, а в понеделник бебка направи 9 месеца, почерпка на патерици:

При нас времето Денис е ужасно, май ще пропуснем разходката, много е мрачно и ме е страх да не завали. Дано поне след обед се оправи защото ще полудеем двете с малката в къщи.
Лек ден на всички мами и приятни разходки.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 09:15 от Deska84

# 538
  • Габрово
Къде е тая жега бе, тук е мрачно и аха да завали... не знам как ще ида да взема яденето от кухнята.
И с бате сутринта се скарахме защото на ранина още разрева Алекс и аз точно пред асансьора си я дръпнах и казах, че няма да ходи на ясла днес. Той си тръгна на работа, ама аз като размислих колко ще ми е зор с двете и звъннах на комшиите да я закарат с тяхното дете и пак се отървах  Mr. Green
Няма подход към децата тоя човек и тва си е и те затова и двете все мен искат и като кърлежи са като ме видят...
И да ви кажа вчера случайно видях лентичката на една от наште мами- непишещите, която пак е бременна и ми стана много мило Heart Eyes Евала й за смелостта да има толкова скоро желание за второ дете!

# 539
Добро утро  Hug
Валка разби ме с твоя бате  Mr. Green и аз съм същата като теб ..... Blush
Евала на мамчето. Няма лошо, щом има сили  Crazy Не се виждам с още едно бебе...въпреки че ми се искаше породени  Whistling Да са живи и здрави за напред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт