СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • sofia
Добрютро, момичета! Емир, мерси за инфото за к. мляко. а и за кафето. Честита месечинка на Ангел. Наистина, времето лети, понякога си мисля, че не оценявам достатъчно тези уникални моменти, в които Пепи е малък и сладък. От пусти ядове и грижи, почти нямам време истински да се зарадвам на момченцето си... Sad Мда. Надина, Цвета, дано днес дечицата са по-добре!  Мисля след малко да хващам дългия път към Южния парк. Приготвила съм на бебчо храната за 2 хранения, че да не тичам в обратна посока. Ако някоя от вас също се озове там, ще ни познаете, по червената количка, с много сладко бебе в нея. А, да, Соник, ни ми барай милионите, щото ми трябват!  Laughing

# 511
  • София
Емии мазило, което загравя...ама ако му е алергия, незнам дали ще помогне... newsm78
Със сигурност няма, ама аз не знам дали е от алергията или все успявам да го простудя.

Че те и на мен ми трябват, да не мислиш, че от лесно ги гоня Mr. Green

# 512
  • София; Дружбето
Дубрутру. Аз съ с две сополиви и болни чаавета в къщи. От 1 час вече ме ядосват, не знам как ще оцелея Crazy Педката е след обяда та чак към 4 ще ги водя, да е минала лудницата. Миша е с 38 Т, иначе енергия има за трима. Габи и той веселяк го раздава, дано се оправят и направо бягам от Софето с 200-та

Соник, пулмекса е с разни там съставки, които не мисля, че ще са добре за алергията на Никола

# 513
Здрасти и от мен. Направих си разходка на ранина до градината да заведа Бужи, супер приятно.

Емир,честито ви  bouquet

Цвета,Соник,Надина,да минава  Hug

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 08:31 от Atrakcia

# 514
Добро утро, ранобудни мами и бебета малки рожденици! Да сте живи и здрави и много да папкате и слушкате  Heart Eyes
Днес сеочертава слънчев ден, което значи какво??? Разходка в Борисовата  Laughing Който е там, да свирка Wink

# 515
Осакатих се значи, заради тия деца... Crossing Arms
Все съм се смяла на хората, като се оплакват, че настъпват дребни играчки и как ги боли, та на ... сега нещо не се смея! Crossing Arms
Настъпах някакъв прозорец от конструктора на Пламен. Жълт прозорец с червена дограма на оранжево-червено-жълтия ми килим. И беше с дограмата на горе (ако ме разбирате) и остър и направо ми проби крака!
Извинявам се за подробностите, но не предполагах,че може толкова много кръв да изтече от свода на стъпалото ми!  Sick
Сега двете деца са наказани да шетат. Пламен върви и обира играчки и ги подрежда, а Борис върви след него с паяка и напиява с лиги!
Реве ми се ...

# 516
Добро утро и от мен !!!
Емир, честита ви месечинка !!! Много да те слуша малкия!
Шами, мисля че спомена че имаш рожденник, да ти е жив и здрав!

И ние ще излизаме , ама кога ли  newsm78. Събуди ме в 6,30, а в 9 заспа пак. Ще напече после и няма да може да излезем  Crossing Arms

# 517
  • София
Ехо здравейте да почерпя    party023 Misc Baby Bottle beer3 на патерици вчера станахме на 9 месеца и се кръстихме.
Спретнахме си малко кръщене близо 40 човека с децата, Дими беше невероятен не че си е наш ама много смел излезе въобще не ревна дори когато попа го взе и отиде да го представи в олтара. Церемонията беше много приятна, имах малко съмнения когато избирах църквата но нали си бях наумила да го кръстя в църква Св. Димитър сега я препоръчвам я с две ръце.
От събота вече имаме 6 зъбчета все по-често ме хапе когато се кърмим и незнам докога ще издържа.

bdbaloni на рожденничките! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!

# 518
villi, ти на 40 човека кръщене малко ли му викаш  Rolling Eyes На мен на сватбата ми имаше толкова хора Wink Не знам, аз съм малко против тия квъщенета точно когато детето е малко, реве, та се къса... Хубаво, че при вас не се е получило това, но в 90% от случаите децата реват... ужас е! За някакво си кръщаване, дет може да изчака колкото и да е... Моите деца не са кръщавани, но аз съм, когато съм била голяма, към 6-7-8 клас май бях. Нямам спомени никакви де...
Като истерията с летните колички - голям зор да похарчим някой лев... Wink

# 519
Здравейте, мацки!

Шами, да ти е здрав и щастлив рожденника!

Честит имен ден на Валката! Да си все така чаровна и усмихната! И браво за колажа!

Емир, честита ви месечинка Hug

Честит рожден ден на патерици на Клара, Електра и Бу  - здраве, щастие и любов!

Вили, да ви е живо и здраво Християнчето! Heart Eyes

На болничките - бързо оздравяване!

За сега толкова от мен... Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 11:26 от Вecитa

# 520
Здравейте мацки,
Вчера нямах сили да пиша и сега първо искам да честитя на патерица на Бу! Бъди винаги толкова невероятна! И честичко повтаряй: "Искам да се возя на Маруся!"  Mr. Green

Честита месечинка на Ангел! Честито христианче на Вили! Шами, честит ти рожденник! Heart Eyes

Цвета, Надина, Соник, дано скоро мине! На Катето и хърка малко носа докато суче, ама аз малко не й обръщам много внимание, а може би трябва  newsm78

Леле, wish, ужасно гадно преживяване, а и ще ти напомня на всяка стъпка за случилото се  Hug

МамаТ, само да мине сряда и съм на линия в Борисовата! Може да разнообразим и с Южния парк, да видим тая червена количка със сладурко вътре  Mr. Green Дори си мисля да направим една организация, ако има желаещи, с коли да се качим до Дендрариума на Витоша, на хлад и чист въздух.

Аз съм си още болна. Качвам следобед температура, боли ме гърло, текат сополи, но най-гадно е, че боли главата и ми се вие свят и не мога да се съсредоточа въобще. Сега бате отива при хомеопатичката да ми вземе лекарството. Голям е мотльо! Станал е от 8:30 и сега чак се накани да ходи! Се едно аз само се лигавя тук  #Cussing out Добре, че майка му е тук и след първоначалното объркване, се сети за какво е тук, сега много ми помага и по цял ден е с Катето Peace Направо ми липсва детенце, ама по-добре така, че да не го разболея нещо.

Айде приятен ден на всички и готини разходки в хубавото време!

# 521
Здравейте  Grinning
Честито християнче на Вили!
Шами, честито на рожденника ! Party
И аз съм към Борисовата днес.
Криска още в четвъртък те чакаме  Blush  Идеята за дендрариума много ми допада,но незнам къде се намира  Whistling

# 522
Аз съм без автомобил, но и аз съм и за Южния парк, и за Витоша. Знам и за музея на мечката там Simple Smile То е едно къще де, ама все пак... Simple Smile За Южния трябва от предния ден да се организирам аз специално, че съм пеша и е по-далече от нас май от Борисовата.

# 523
  • София
И ние ще дойдем в Борисовата, дайте някакъв тел. на ЛС, че да ви намираме  Hug
И ние сме без кола, но мисля да се пробвам да се качваме на някакъв измислен автобус от рода на 114, дето е празен  Rolling Eyes

# 524
  • София
Шами, честит ти рожденник...
Уиш, много гадно...
За Борисовата идва ми се, но трябва да се прибирам по никое време заради Кати...затова няма как Sad
Вили, честито ти христианче...
ЧИД на Валката...ама ако не празнувам...няма ЧИД  Wink

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 15:16 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт