СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Кришка права си - заминахме...и добре си изкарахаме...Киселото мляко се казва "Елемент" на Бор чвор има го в кварталното магазинче с/у 36 то у-ще /аз си мисля, че това е блока на СОник - отстрани има един  магазин със стълбички/ ако правилно съм разбрала де..Ако ли не утре повече инфо...Соник да провери  Wink
Ангел също го слагам малко в проходилката, колкото за разнообразие...нооо не мога да кажа, че хвърчи - само на терасата е много подвижен, в къщи може би килимите му пречат...Но поне се кефи човека...За пълзене и въобще неможе да става въпрос, но прави някакви опити...
Айде, че имам да оправям още багаж... Mr. Green

# 496
Влизам на бързо, за да честитя празника на Бу! Честит рожден ден, с пожелание на много здраве и преливащи от щастие усмивки   bouquet
Обещавам утре да прочета всичко и разгледам снимките! Абе да ви питам знаете ли дали е мит или не това, че лятото не бива да се отбива бебе! Не, че мисля да спирам да кърмя своето, но ми стана интересно защо  newsm78

# 497
  • София
bibo4e мисля, че е мит...ама това си е мое мнение...Ако детето само се отбие лятото, какво ще правим Rolling Eyes  Педката, като ме кареше да отбивам Кати, ми изкара някакви доводи, че  е хубаво през по-студено време да премине съм адапте и заместени хранения, защото лятото основно се вихрели чревните разстройства и до тогава детето трябвало да е свикнало с новите храни, защото все пак кърмата предпазва по един или друг начин......Амаа именно затова, пък си мисля, че лятото е хубаво да се кърми...Кати като я хвана рота вируса на 1,6 годинки си беше изцяло на кърма и дори в турската болница, казаха, че затова го кара по-леки и бързо се възстанови...така че, аз лично, ако не се налага на всяка цена, не бих отбивала лятото...
Миринда...хубави снимки...Алекс е страхотен...

# 498
Бу, честит празник! Жива, здрава и щастлива с всички около теб   bouquet
Моето хлапе се опитва да изяде всичко в къщи  ooooh! С такова настървение се нахвърля да хапе, че чак жал да ти стане, ще рече човек гладно го държат горкото  ooooh!
Цвета, дано бързо се оправите  Hug
Миринда, много готини снимки
Криска, оправяй се и не се притеснявай много  Peace

# 499
Мит или не, съм чувала същите неща като Емир и поради тази причина не мисля да спирам с кърменето- не че съм се скъсала де - през тъмната част на денонощието съм на поискване-през деня не кърмя, но като цяло това ми е оправданието.
Абе почнаха майка ми и свекъта да ме карат да го "отбивам" (хич не ми харесва тази дума), и к'во цяло лято ли ще кърмиш, до 2 години ли ще караш, - абе хора имам кърма, няма да пия хапчета да я спирам, не е престъпна възрастта на бебето все пак.  Crossing Arms
Айде отивам да чета Tired

# 500
Toва за отбиването лятото го знам още от Божидар (нещо беше свързано с летните вируси, май, щото кърмата е най-щадяща стомахчето). Ми нямам намерение да отбивам,ако не се случи по друг начин-да ми спре кърмата или той да се откаже.

# 501
  • София; Дружбето
И аз го знам това за ротавирусите и кърменето. Миша много пъти е карала много леко гадните болести. През цялото време на гърда - детето спокойно и бързо се възстановяваше. Хич и не мисля да отбивам. Тя педката миналата зима вика : Не отбивай, че има много вируси. И мен ме напуши на смях. Лятото недей, зимата недей Mr. Green
Миша ми вдигна 38.6 ooooh! Аман значи. Дано е временно, какво често се случва и утре да е пушка, че с две болни деца ще стигна до 4-ти километър Crazy

# 502
  • София
Кришка права си - заминахме...и добре си изкарахаме...Киселото мляко се казва "Елемент" на Бор чвор има го в кварталното магазинче с/у 36 то у-ще /аз си мисля, че това е блока на СОник - отстрани има един  магазин със стълбички/ ако правилно съм разбрала де..Ако ли не утре повече инфо...Соник да провери  Wink
Точно нашият блок е това Peace Никога не съм влизала в магазинчето, ама хората от квартала доста го ползват. Мисля, че си е само или предимно за млечни продукти.

Мен цял следобед ме боли глава, възмутена съм вече Crossing Arms

Джакпотът оцеля и този път. Днес си намерих паричката, дето ми беше късмет от новогодишната баница, и утре ще си пусна фиш с него, да видим дали действат тия късмети. Миналата година ми се падна бебе, сега си искам милиончето Mr. Green

# 503
Джакпотът оцеля и този път.
Да, защото забравих да си пусна фиша, затова Joy Joy Joy

Бу, жива и здрава да си и всички покрай теб!  bouquet  bouquet  bouquet

Mиринда: много хубави снимки, особено тази:http://marinafil.snimka.bg/family/mayi-yuni-2010-g.507846.19086416 и тази:http://marinafil.snimka.bg/family/mayi-yuni-2010-g.507846.19087404
Лягам, лека Hug

# 504
  • София
Добро утро мацки!

Времето се оправя  Party
s0nic стискам палци...после обаче да почерпиш  Wink
tsveta как са днес децата? На една позната момиченчето, често вдигаше Т и се оказа скрита нависоко трета сливица...иначе в началото дори й не я видяха тази сливица...Тия дни ще я махат, но пък нейната мома си вдигаше 40 градуса за нула време..
ММдда щях да забравя...днес си имаче месечинка и се замислих как бързо минаха 9 месеца...а докато бременях хич не ми минаваха бързо...

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 07:19 от EmiR

# 505
Emir живи, здрави и още по-палави  bouquet

Да си помрънкам малко, Бобо от събота през нощта ми е с темп и вчера цял ден, носа му тече като река, давам разни хомеопатии за спиране на сополи, няма ефект, днес на лекар, но подозирам, че нищо конкретно няма да ми кажат, не кашля, само хремата и темпа, около 37,5-37,7- ама давам панадол, щото е безумно крив, а от розовото сиропче се успокоява baby_neutral

# 506
  • София
Nadina аз при такива случаи предпочитам нурофена...От педката знам, че пресича вирусната инфекция /е не винаги де/ Ангел като му хъреше носа го почнах с нурофен /а нямаше Т/ и май и това е помогнало да мине леко. През 8 часа по 2,5 мм...Другото е при хрема, ама без Т, задължителна загрявка на крачетата...пак педката го каза...с пулмекс бебе. Аз мажа с хималая..

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 07:59 от EmiR

# 507
Нурофена си го пазя за тежките случаи, от Коко съм се научила, че ми действа при много високите темп. и затова не смея да го давам. Благодаря за съвета  Hug

# 508
  • София
Какво е това пулмекс бебе? Да взема да го прилагам на Никола, че с тоя вечно сополив нос ме влудява...
Тая нощ хич не пожела да спи това дете и сега едвам гледам. Tired Отивам да се оправям и да го водя навън, барем заспи.
Бу, как мина рождения ден? Grinning

# 509
  • София
Емии мазило, което загравя...ама ако му е алергия, незнам дали ще помогне... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт