СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Честит Рожден ден Бу, цялото щастие на земята ти пожелавам и естествено най - веселото парти днес.   bouquet Колело е един от най - мечтаните ми подаръци - карай го със здраве и гледай да пообиколиш не само из квартала.

Искам и на патерица да честитя на Електра и Клара и на тях желая вечно щастие   bouquet

Аз пък утре имам рожденник - сина ми и днес ще е голямото пазаруване. Купихме му един куп превозни средства за подаръци - колело, скейборд и ролери. Дано успее да се научи.

# 481
  • София
Бате спи, Ангел тоже...чудя се да спретвам ли багажа за вилата или не... newsm78
Рефреш...тия пълнители съм ги купувала от едно магазинче в Сланитна на базар - Мания за перилни препарати...но Кати като беше бебе - пише си био..МИналата година мажех с аутан и тези лампи http://www.krushki.com/index.php?main_page=product_info&cPat … f8eb15aa04921cdf1 е не точно такава, но на същия принцип...
Все забравям да постна и това, което намерих http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=496_502&products_id=41388 - нямам идея дали върши работа...

# 482
Честит Рожден Ден, Бу!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана. Все така да те изненадва и глези съпружието.  Wink

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 11:24 от Venilove

# 483
Честит рожден ден на Бу,със закъснение и на Електра и Клара   bouquet,да сте живи и здрави.

Предложиха ми лагер с двете деца /сама/ и аз приех  Crazy,незнам в какъв филм ще се вкарам ,но мисля  ще е весело .Ще съм с още 2-3 майки с техните деца.По някаква програма ,супер евтино излиза за 7 дни.Ще се пробвам.

Май ще се оциклям,че адски ме болят яйчниците.  Sad

Заминаваме на вилата ,там нямам нет ,та ще ви чета рядко .
Пожелавам хубаво лято на всички и здрави дечица.

# 484
Хелоу, най-после дойде и твоя ден Рожден Бу.
Да си жива и здрава, много късмет, много здраве на децата и парички на мъжа, че да е щастлива и жената   bouquet  bouquet  bouquet

Със закъснение да честитя и празника на Електра и Клара  bouquet

# 485
  • София; Дружбето
Бу, да си жива и здрава и все така обичана Hug Искам и аз такъв бате, баси Crossing Arms Mr. Green

Моя Габи е все по-хъхрещ, утре ще го водя на док и ще искам АБ, само да не влизаме в болница Rolling Eyes Иначе вчера му взехме проходилка, колкото и да не искам, поне за 10-15 мин да го оставям прав, че голяма сръдня. Той хич не схваща за какво е тая работа, виси с дупето назад и главата напред и подскача. Ако успее да мръдне е супер изненадан и почва да се хили като ряпа Crazy

Пратих Миша с бате за риба Grinning

# 486
Честит Рожден Ден,Бу!Да сте живи и здрави цялото семейство,разкошния мъж си го имаш,Маруся със здраве да си я караш....-какво друго-каквото си пожелаеш.Моето детенце тотално си обърка режима-сега в момента спи,преди към 10 вече се е наспал,а вчера спа от 17 до 19,30,събуди се ,нахраних го и викам-по-късно ще го изкъпя,а то веднага пак заспа.
Аз да попитам-от кога давате кисело мляко,че аз още не давам,да не съм закъсняла.
Хубав ден на всички,аз отивам на погача на едно бебенце! Simple Smile

# 487
  • sofia
Бу, жива и здрава, да се носиш на Маруся, волна и игрива, като вятъра! Весело изкарване с гостите днес! Мацки, мерси за отговорите за к. мляко. Арчита, ако погледнеш 2 страници назад/може и 3 да са/, ще си отговориш на въпроса. Емир, май си тръгнала. Хич не го мисли, то домакинската работа край няма. Криската, дано днес си по-добре! Хубав ден на всички!  Hug

# 488
Бу, ЧРД и тук! Остани си такова усмихнато дете, радващо се на Маруся. Радвай се на усмивките на твоите деца и бъди много здрава!   bouquet

# 489
Пускам ви малко снимки, да не забравите как изглеждаме... е, те са главно на децата, ама...

http://marinafil.snimka.bg/family/mayi-yuni-2010-g.507846.19086402

А това са от срещата ни с другите форумски майки, ако си нямате друга работа и ви се гледа  Embarassed

http://marinafil.snimka.bg/friends/voneshta-voda.507591.19070739

До скоро, надявам се...

# 490
Лелее,Миринда, и твоя Алекс си е стъпил на краката Simple Smile Само Свилен ли се влачи още в развитието си  Thinking Махнах и бънджито-ми той и на проходилката скача, все е на пръсти,днес го пратих на мама да го тестува, ок си му е и тонус и всичко,явно си е мързел и трътка.

# 491
Хехе, той стъпва от една седмица някъде  Wink И в проходилката фърчи (оная, хубавата от продавалника), само дето тя се оказа малко широка, та трудно минава през вратите. Това ми е екстра, де, поне ограничавам щетите само в 1 стая  Mr. Green

Бу, ЧРД! Желая ти цялото щястие на света и много, много здраве! Имаш прекрасно семейство, пожелавам ти още много години да му се радваш, пък и те на теб!

# 492
  • София; Дружбето
Да му изям сините очи, пу.
Атракция, споко е. Габи е на светлинни години от пълзене, изправяне и всякакви подобни екстри. Ще го снимам да видите как се е изчекнал в проходилката, чак ме е яд, че я купих Crazy

# 493
Честит празник, Бу! Жива, здрава, все така кипяща от енергия и ентусиазъм, съзидателна и добротворна!  bouquet

Миринда, много свежарски снимки, децата са големи чаровници!

Криската, скорошно оздравяване и по-малко нервно напрежение!

# 494
Бу, Честит Рожден Ден. Да си винаги жива и здрава и все така лъчезарна и енергична. Да впрягаш редовно Маруся  Laughing
Миринда децата ти са страхотни. На снимката където са се гушнали са уникални  Heart Eyes
tsveta Габчо да се оправя бързичко и дано не се задълбочат нещата  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт