Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 770
  • 715
  •   1
Отговори
# 180
В сайта на Албена четох,че ако реервираш онлайн през Албена Тур,трябва да платиш 100% от сумата в рамките на следващите два работни дни,за да се счита резервацията за валидна. Peace
Аз резервирах през агенция и внесох 50% от сумата в рамките на една седмица след самата резервация,а останалата сума май 15дни преди заминаването ми казаха  Thinking

# 181
  • София
При резервация в офиса на Албена,платих 30% от сумата и останалата до 30 дни след това.

# 182
  • В светлината на слънцето
Аз си направих резервацията директно през управител на избрания хотел и ми дадоха две опции по мой избор: или да платя кеш на място като пристигнем, или предварително по банков път. Аз избрах втория вариант като по-удобен за мен. В този случай трябва да приведа 100% от сумата до 15 юли - почивката ни е от 7 август. Предполагам, че по същия начин процедират и другите управители на хотели, ако резервацията е директно през хотела. Thinking

# 183
За резервация чрез сайта на Алб. - 20 дни срок за плащане на 100% от сумата. В общите условия пише 3 дни, но е променено вече това, като се направи резервацията излизат 20 дни, както и по телефона ми казаха че е този срока.

# 184
Чудя се дали да звънкам на хотела дали резервацията ми през чуждия туроператор е ОК  newsm78   все пак за първи път го ползвам. 
Те дали имат в системата си имената на гостите, или просто брой стаи за даден оператор. Нямам представа как го правят..

# 185
минзухар, по-добре звънни. Аз като един Тома неверни, винаги проверявам всичко. Миналото лято се оказа, че е имало защо. Thinking

# 186
Ох, след дълго чудене така и не мога да избера хотел. Ще ходим в средата на юли.
Свела съм  избора до 5 хотела ...  Embarassed Орлов, Ком, Магнолия, Орхидея и Мура .....
Много ще съм благодарна, ако някой ме ориентира в кой от изброените е най-добре или пък в кой да не ходим Praynig
Мура ми звучи добре - на първа линия е, а цената е доста прилична ..... Но, не видях коментари за него тук. Никой ли не е бил там? Лоши ли са им условията  newsm78

# 187
  • В.Търново
Ох, след дълго чудене така и не мога да избера хотел. Ще ходим в средата на юли.
Свела съм  избора до 5 хотела ...  Embarassed Орлов, Ком, Магнолия, Орхидея и Мура .....
Много ще съм благодарна, ако някой ме ориентира в кой от изброените е най-добре или пък в кой да не ходим Praynig
Мура ми звучи добре - на първа линия е, а цената е доста прилична ..... Но, не видях коментари за него тук. Никой ли не е бил там? Лоши ли са им условията  newsm78

Абсолютно всички хотели са коментирани,даже Ком малко по-назад,може би 3-4 страници,ако не се лъжа.В Орлов няма междинни хранения,но е на 1 линия,Мура даже тия страници го коментираха,върни се 3-4 стр. назад.Орхидея е на 400-500м. от плажа,с хубави басейни,прилична храна,Магнолия е на 800м. с две водни пързалки в басейна,като цена е най-изгоден,но ако сте с малки деца е по-добре да сте на първа линия.Ние резервирахме в Добротица на първа линия с междинни хранения и малка водна пързалка в детския басейн.Ком е най-отдалечен,виж по-назад има за него писано.Ако бях с по-големи деца може би щях да избера Орхидея! Peace Simple Smile

# 188
Лоша работа това дето сте писали за Оазис ....  Thinking обаче като оферта ми идва най-подходящо за съжаление ... незнам може б и ще рискуваме, пък ще видим, дано с времето уцелим, имате ли информация за времето през юли след 15-ти?

# 189
За Орлов забелязах сега (на сайта на Алб., не знам ти откъде ще резервираш), че има оферта за семейства с 2 деца 2 свързани стаи на цената на една, м/у храненията се предлагат само напитки, пише че и двата басейна се отопляват, но цената излиза малко по-висока от Мура.

# 190
Последно като говорих с управителката на "Орлов" за юли нямаше абсолютно никакви места вече. А говорих преди доста време. Thinking

# 191
Май е така, аз за август бях цъкнала дати.

# 192
Благодаря ви за светкавичните отговори   bouquet
Ние сме с едно дете. В Орлов има стая за периода 07-14.07.

Но, аз май клоня към Мура.
За Магнолия, Орхидея и Ком видях кометнарите на предните страници, но за Мура - не намерих нищо. Затова питах. Пуснала съм им запитване по мейла. Сега чакам да кажат има ли още места.

# 193
Чудя се дали да звънкам на хотела дали резервацията ми през чуждия туроператор е ОК  newsm78   все пак за първи път го ползвам.  
Те дали имат в системата си имената на гостите, или просто брой стаи за даден оператор. Нямам представа как го правят..

Минзухар
, миналата година и ние бяхме през друг туроператор, той след като си направихме резервацията и платихме ни даде ваучер, който беше потвърден от самия хотел. Като пристигнахме на рецепцията дадохме ваучера и точно след 5 мин. ни дадоха ключовете за стаята която бяхме резервирали. При нас всичко беше наред, надявам се и вие да нямате никакви проблеми.  Peace

# 194
Хайде и аз - пльок Simple Smile
Добротица или Боряна?

Общи условия

Активация на акаунт