Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 821
  • 715
  •   1
Отговори
# 240
  • В.Търново
Ходила съм в Акваполис 2007 год. Паркинга се плаща, но в цената на билета влизаха шезлонгите.Не дават да се внася нищо разрешиха ни да влезнем с вода защото бяхме с деца.За бременни и деца под 90 см е безплатно.Тогава имаше семеен билет за 40 лв, но сега не го виждам в сайта.Хубаво е там но аз лично изпитвам ужас да не се удавя и не се пързалям LaughingКато ходихме бях бременна в 7-ми месец и се пусках само на една пързалка която ставаше за бременлийки и опищях целия аквапарк JoyЗа децата има хубави пързалки и басейнчета.Цените вътре са височки.За това се сещам питай още нещо ако се сетиш

Като го разглеждах сайта на Акваполис ми се стори,че няма толкова много пързалки като в Аквапарка на Сл.бряг,но това не е проблем,ако отидем към 16ч. ,а те затварят в края на сезона гледам към 18ч.,дали ще ни е достатъчно това време да се попързаляме и да покиснем в басейните с децата,защото малкото тогава ще е на 11мес. и не мисля,че ще издържи на това слънце,ако идем по от рано!В сайта им сега пише,че се плащали шезлонгите.

# 241
Ми не съм ходила в парка в Сл. Бряг, но от сайта им и аз мисля че е доста по голям.Ами като сте с малко детенце може да ви стигнат 2 часа.

# 242
На рецепция значи без никаква предварителна резервация, нито по телефон, нито сайт, нищо, отиваш с багажа плащаш и те настаняват. В гранд хотел варна цената на рецепция беше доста солена преди, на някои места е същата, но силно се съмнявам някъде да е по-ниска.

# 243
Миналото лято на рецепцията в хотел, за който платихме по 55лв на ден имаше обявена цена 190лв ЗА ЛЕГЛО.

# 244
Пратих запитване на Албена и вече трети ден нямам отговор  Sad Явно я карат още по соц тертип и не си дават много зор. И като видях как за последните дни свободните стаи намаляха драстично и изборът ми за хотел се сведе от 4-5 до 2 с още останали свободни места, пратих мейли и до "Балканика" и "Бутик травел".
От Бутик почти веднага се свързаха с мен по телефона и обещаха да ми пуснат информация за всички хотели по черноморието, за които имат свободни места за искания период.
Дотук - много добре.
Моля някой, който е ползвал услугите им да даде отзиви, защото май до утре най-късно ще резервирам места през тях.
За Съни турс и Алфатур прочетох много лоши отзиви и се отказах да проверявам при тях.

# 245
Пратих запитване на Албена и вече трети ден нямам отговор  Sad Явно я карат още по соц тертип и не си дават много зор. И като видях как за последните дни свободните стаи намаляха драстично и изборът ми за хотел се сведе от 4-5 до 2 с още останали свободни места, пратих мейли и до "Балканика" и "Бутик травел".
Аз цяла седмица ги чакахх да ми отговорят....Вече две минаха-още нямам отговор Rolling Eyes
Контактувах с "Ник Травел"-бяха много любезни и отзивчиви PeaceДадоха ми всичката информация,която ми беше необходима!

# 246
Много хора питаха за "Калиакра". Тук има стоп сейлс само за някои дати, което означава, че за останалите дати има места.
http://www.boiana-mg.bg/море/албена/хотел-калиакра/

ХОТЕЛЪТ НЕ РАЗПОЛАГА СЪС СВОБОДНИ МЕСТА ЗА ПЕРИОДИТЕ

Калиакра стандарт - 05.06-10.06;

Калиакра 03.06 - 04.07; 14.08 - 21.08

# 247
  • В светлината на слънцето
Аз миналото лято резервирах през Бутик травел и съм супер доволна - и като отношение, и като експедитивност, абе много читава агенция, нямам никакви забележки! Peace Тази година от самото начало се насочих към хотелите, просто така се случи, а не защото имам оплаквания от агенцията.

# 248
Имат национален номер на цената на един гр. разговор, направо през него най-добре за запитвания.

# 249
  • Стара Загора
Клер, споко бе мила, имам чувството, че се стряскаш, като видиш, че съм писала. Аз вече с нетърпение го чакам морето, вчера стана ясно, че и фестивала ще е преди нашата дата, така че...мислено съм в Орхидея вече....

Звъняхме на телефоните на Албена, не директно по хотелите. Но определено държахме да има хубави басейни заради децата, до обяд на плаж, следобед край басейните, не ми се тупа пясък 2 пъти, а малките все още ги лъжем да спят следобед, иначе рано стават криви.
Тайничко се надявам да успеем да отидем за 2-3 през септември, без децата, на истинска почивка, дори и кратка, тогава ще опитаме и първа линия, надявам се.
И аз мисля за септември и се чудя дали да резервирам сега. Как мислиш за началото на септември може да има места и  да паднат цените.

# 250
Имат национален номер на цената на един гр. разговор, направо през него най-добре за запитвания.

Да, но аз не съм от лесните клиенти  Mr. Green Поисках оферта за всички свободни хотели от 08 до 15 юли при фиксирана горна граница на цената. На секундата е по-трудно да се отговори. Пък и искам да ги прехвърля още веднъж преди да избера къде да резервирам  Embarassed Като ми кажат всичко по телефона, аз ще запомня половината и после пак ще се чудя ..... Embarassed

# 251
  • Монтана
Няма ли никой отзиви за компас?

# 252
Резервирах най-накрая за Нона,защото от Съни не ми дадоха друг избор-за моя период нямало места никъде из хотелите първа линия. Моля ви се, кажете нещо за Нона, че трябва да плащам в понеделник? Може ли да се ползва басейна на Елица-детския имам предвид-на нас не ни трябва. Има ли детски кътове наоколо или забавления?

# 253
  • Mostly in my mind
Няма ли никой отзиви за компас?

аз се двоумя между него и Магнолия.  newsm78

# 254
Резервирах най-накрая за Нона,защото от Съни не ми дадоха друг избор-за моя период нямало места никъде из хотелите първа линия. Моля ви се, кажете нещо за Нона, че трябва да плащам в понеделник? Може ли да се ползва басейна на Елица-детския имам предвид-на нас не ни трябва. Има ли детски кътове наоколо или забавления?

Може . Има детски кът пред хотела - т.е. на плажа . Храната е богата и разнообразна, особено откъм детското меню. При "Елица" има малко игрище с два баскетболни коша .

Общи условия

Активация на акаунт