Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 748
  • 715
  •   1
Отговори
# 300
  • Самоков
И аз се свързах директно с хотела, но ми казаха, че трябва да платя цялата сума.  newsm78

# 301
Момичета някакви отзиви за хотел Компас? newsm78 Благодаря на всички предварително.  bouquet

# 302
Maxxi007, излезна ми малко над 57 лв. на  4овек според в4ера6ният курс, но най важното е 4е имаха места за целият период за който исках и резервацията става товно за 5 минути. Вси4ко ти идва по майла след о6те нчколко минути. Направих запитване към някой БГ агенций, но пове4ето бяха ве4е приклю4или работният ден, а единствената с която можах да се свържа има6е места друг период, което мен не ме устройва. Поправих по горе цената за6тото не я бях из4ислила правилно.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 17:00 от Peo

# 303
  • Parsberg
Момичета видяхте ли че за хотела Панорама мисля че и за още два хотела цените се намалени от 65 на 52лв.Миналата година бяхме в Панорама и общо взето бяхме доволни.Имаше детски басейн с пързалка и доста добра анимация.Храната и тя не беше зле.Така че тази година май ще сме пак там.Явно няма много летуващи за да намалят така цените.

# 304
Момичета видяхте ли че за хотела Панорама мисля че и за още два хотела цените се намалени от 65 на 52лв.Миналата година бяхме в Панорама и общо взето бяхме доволни.Имаше детски басейн с пързалка и доста добра анимация.Храната и тя не беше зле.Така че тази година май ще сме пак там.Явно няма много летуващи за да намалят така цените.
Хотел Компас също е намален от 65 на 52лв. Simple Smile

# 305
А хората, които вече са платили по 65  Crossing Arms Дали ще ги компенсират с по още една нощувка?

# 306
А на мен ми се струва, че Ралица Супериор са ги вдигнали  Shocked
Сигурна съм, че бяха по-ниски.
Ядосах се сега, значи  Confused
За пръв път да оставим с резервацията за последния момент и то с идеята, че може да паднат цените, те пък ги вдигнали.
Пфу.

# 307
И на "Орлов" цените ги вдигнаха!Стартираха сезона на 72лв,сега са 81  Rolling Eyes Чудно защо така на едни цените растат,а на други падат Thinking При положение,че в началото на сезона от Албена.бг обявиха,че с напрдеване на сезона цените ще се вдигат и за това нямат оферти за ранни записвания  newsm78

# 308
  • Luxemburg
интересно защо Албена не се ориентира първо към българския турист,който е в пъти по-добър, а предпочита  немския и руския (за румънския няма да споменавам понеже не съм влизала в румънски сайтове) за които още декември имаше цени, а за българският извадиха цени чак март и заявиха, че няма да има ранни записвания тази година.

И докато се рових в интернет за рецензии за хотелите които ме интересуват, видях че в booking.com цената е по-ниска от тази която е в БГ, вярно 3лв. само, ама защо не коригират и в бг сайтове цените си.  Явно чуждите клиенти са по-добри от бг  Close

Гледахте ли в сайта www.trivago.bg за мнения? Аз до сега каквото съм прочела там се покрива до голяма степен с моите наблюдения и на хотели и забележителности .

В немските сайтове има места за х-л Калиакра за всякакви дати.Ето къде са продадени местата. В един видях цена от 185лв на човек с полет срещу 145лв. в БГ.Не знам дали могат да дадат цена без полет.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 19:36 от ronicat

# 309
  • София
За Магнолия плюс платихме по 58 лева на възрастен за почивка края на юли. Сега гледам, че цената е вече 76 лева.

# 310
  • Монтана
vily_80-i az iskam otzivi za Kompas ,no do momenta ne sa pisali.Nie 6te sme ot 31.07

# 311
  • В.Търново
Нали паркинга в Албена беше 5лв. за целия престой?

# 312
След дълго чудене и лутане из сайтове на хотели и туроператори, направих резервация за Добротица (08-15.07).
Надявам се да останем доволни след всички хубави думи, които прочетох тук за хотела.

Само едно не ми стана ясно ..... Направих онлайн резервация през Абленатур и като дам "преглед" на резервацията ми пише:
"Трябва да потвърдите резервацията като платите пълната сума до 2 дни 21 часа."

А, след това като си избера плащане "по банков път" пише:
"При разплащане по банков път, най-късно до 20 дни след направената от Вас резервация, следва да се преведе необходимата сума "

Кое от двете е вярно  newsm78

# 313
  • Плевен
Нали паркинга в Албена беше 5лв. за целия престой?
Да, вчера го видях на голяма табела на входа на Албена.

# 314
  • Все на втория етаж
Mama Svetla , а ти през коя агенция искаше да резервираш за Долфин Марина в Св.Константин? Аз исках да отидем там, но от Бутик травел казаха че Св. Константин бил зает за целия сезон  Rolling Eyes
Ние тази година Албена евентуално края на Август или Семтември и то ако се уредя за Калиакра. Дайте линкове към немски сайтове да прегледам, моля. Писах на хотела два мейла преди месеци, звънях дни наред, никакъв отговор от никъде и се отказах. Sad
За сега резервирах през Съни турс края на юни в Иберостар на Златните. Дано останем доволни.

Общи условия

Активация на акаунт