Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 848
  • 715
  •   1
Отговори
# 210
А всъщност защо повечето от вас предпочитат други агенции, а не тази на самата Албена? newsm78
И аз се интересувах преди няколко дни, но не разбрах.

Днес случайно проверих цените за юли и август и се оказа, че в сайта на Албена са по-високи newsm78
Агенцията, през която обикновено резервирам е показала по-ниски цени. Досега никога не се е случвало.

# 211
И аз резервирах през Съни Турс, защото техният сайт ме спечели с гамата от оферти, които веднага се набиват на очи и няма нужда да се ровиш и да ползваш търсачка за свободни дати, както е през сайта на Албена. Не им правя реклама, но хората просто знаят как да правят бизнес; направих запитване, веднага отговориха, че и смс-и автоматични пращат за резервацията и не на последно място - бяха любезни по телефона. Последното почвам да го отчитам като бонус, а не задължение в родината си  Rolling Eyes Хайде то има време да ги хваля, нека първо видим как ще е  настаняването, но определно до момента съм доволна.
Сайтът на албенската агенция не успя да ме примами, по-скоро се чуствах като неканен гост докато го разглеждах, а не като потенциален клиент...въпрос на маркетингов подход си е  Wink

# 212
  • Под гъбата
А всъщност защо повечето от вас предпочитат други агенции, а не тази на самата Албена? newsm78
И аз се интересувах преди няколко дни, но не разбрах.
Моето единствено притеснение относно резервацията ми през сайта на Албена е следното: преди години за пръв път резервирах през техен офис в Русе и нямаше проблем, настаниха ни в хотела който бяхме избрали. Следваща година пак през същият офис и изненада при пристигането се оказва че места в хотела няма и такава резервация няма. Разправия голяма с малко дете, управата на Албена мига на парцали, предлага варианти. И дебело подчертава че най достоверна резервация била през сайта на Албена!!!
Следващо лято пак в Албена и резервация през сайта нямах, но ми остана като обица на ухото.
Сега ми се иска пак в Албена и ме човърка един въпрос и съмнение през кое място да резервирам като най сигурно? newsm78 Sick

# 213
Аз даже питах относно цената ли не предпочитат да е през Албена,ама и на мен никой не ми отговори. Mr. Green

Другите агенции са по-пъргави, Албена трябва да им чакаш отговора с дни.

# 214

[/quote]
Моето единствено притеснение относно резервацията ми през сайта на Албена е следното: преди години за пръв път резервирах през техен офис в Русе и нямаше проблем, настаниха ни в хотела който бяхме избрали. Следваща година пак през същият офис и изненада при пристигането се оказва че места в хотела няма и такава резервация няма. Разправия голяма с малко дете, управата на Албена мига на парцали, предлага варианти. И дебело подчертава че най достоверна резервация била през сайта на Албена!!!
Следващо лято пак в Албена и резервация през сайта нямах, но ми остана като обица на ухото.
Сега ми се иска пак в Албена и ме човърка един въпрос и съмнение през кое място да резервирам като най сигурно? newsm78 Sick
[/quote]

Нещо не вдянах, нали пак от сайта на Албена сте резервирали и втория път, защо тогава са ви подчертали че те са "най-достоверни", а в същото време сте имали проблем?  newsm78

# 215
  • Монтана
Аз днес разервирах чрез Алматур от 31.07-за десет нощувки в Компас.Моляви дайте си впечатленията

# 216
Аз резервирах през агенция по следните причини:
1.Писах имейл през сайта на албена с въпроси за хотелите,писах и на имейла на х-л "Елица" и чаках 1седмица за отговор!!Всъщност вече две мминаха и отговори нямам!Но като мина първата седмица и никой за нищо не ме отрази,реших да питам някоя агенция.Резултата:от Ник травел ми отговориха още на същия ден,Съни ми отговориха на следващия-бяха много изчерпателни и любезни и от двете агенции.Реших,че с Абена тур няма смисъл да се занимавам,при положение,че дори не си направиха труда да ми отговорят на няколко прости въпроса.
2.От Албена искаха да им преведа 100% от сумата ,за да ми направят резервация(сега гледам,че са променили условията и ги искат в 30дневен срок).Но от агенцията ми казаха останалите 50%,че мога да им ги платя няколко дни преди заминаването.
3.Цената през агенцията ми излезе с 5% по-ниска отколкото през Албена.Което на 1600лв не е много малко....

Арлена е права-липсва им всякакъв маркетингов подход!Оставаш с впечатлението,че нямат интерес да те спечелят като клиент!

# 217
И аз направих запитване за Мура през Съни турс. Още нямам отговор. Как се плаща с тях-50 % сега и 50% после?

# 218
Явно има значение и самия хотел. Нашите резервации са направени директно в самия хотел /Калиакра/, искаха ни 50% в 7 дневен срок, а останалите 50%, когато желаем, може и като пристигнем. Никакви проблеми и бавене нямаше на документа. Изпратиха ни го веднага. Цената е абсолютно същата като в агенциите.

# 219
има ли допълнителна отстъпка, ако резервираш през онлайн системата на Албена?..някъде като че ли бях чела нещо подобно Simple Smile

# 220
Аз резервирах чрез управителката на хотел Добротица. Искаха ми 30% капаро, останалите ми казаха, че е желателно до 1 седмица преди пристигането, но може и на място.

# 221
  • Все на втория етаж
Предните две години резервирах през сайта на Албена за Калиакра и Арабела бийч. Общо взето останах доволна от обслужването и комуникацията. Преди дни звънях в Албена тур и една кака едва не ме наби през слушалката  #Crazy взе ми номера и още чакам да ме оферира.... Rolling Eyes

Затова през Съни турс направих две- три запитвания, за тези дати , които ме интересуват и ми предложиха Иберостар на Златните, защото за хотелите на Албена нямаше стаи за тези дати.

Звъняха ми и от Ретур днес, евентуално за Калиакра за други дати, макар че дамата ми каза, че хотела е продаден преди месеци на чужди агенции.

juli_ett , моля пиши кога я направи точно , за кои дати и каква сума ви излезе. Може и на ЛС. Благодаря.

# 222
  • Под гъбата
[/quote]

Нещо не вдянах, нали пак от сайта на Албена сте резервирали и втория път, защо тогава са ви подчертали че те са "най-достоверни", а в същото време сте имали проблем?  newsm78
[/quote]

Идея си нямам защо се получи така, тогава! Да се надявам нещата да са се подобрили през изминалите години!

# 223
бе така е.
Албена ,понеже си е изцяло на 1 собственик ,ми се струва че се управлява малко като псевдо соц държавно дружество.
иначе може ли от Добруджа рецепция м.г. да ми кажат че места няма,пък от агенцията дето е на автогарата че има.

Някой знае ли как стои въпроса ако отидеш без резервация с парата в джоба как е най добре да се процедира?
Защото сме твърдо против резервациите с плащане.
Твърде много променливи влияят на почивките ни и при това свръхпредлагане няма смисъл.

# 224
  • В.Търново
И аз резервирах през Съни Турс, защото техният сайт ме спечели с гамата от оферти, които веднага се набиват на очи и няма нужда да се ровиш и да ползваш търсачка за свободни дати, както е през сайта на Албена. Не им правя реклама, но хората просто знаят как да правят бизнес; направих запитване, веднага отговориха, че и смс-и автоматични пращат за резервацията и не на последно място - бяха любезни по телефона. Последното почвам да го отчитам като бонус, а не задължение в родината си  Rolling Eyes Хайде то има време да ги хваля, нека първо видим как ще е  настаняването, но определно до момента съм доволна.
Сайтът на албенската агенция не успя да ме примами, по-скоро се чуствах като неканен гост докато го разглеждах, а не като потенциален клиент...въпрос на маркетингов подход си е  Wink

Съгласна съм! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт