Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 773
  • 715
  •   1
Отговори
# 195
Последно като говорих с управителката на "Орлов" за юли нямаше абсолютно никакви места вече. А говорих преди доста време. Thinking
Да се запиша и аз. Направи ми впечатление, че в повечето хотели няма места за юли. Миналата година направихме резервация в последния момент и беше изгодно. Тази година май няма да стане.

# 196
Аз съжалявам, че слушах колеги, които всяка година ходят в Албена да не съм бързала, после ставало по- изгодно... Казвам им, че съм чела, че тази година ще е различно, не ми повярваха. Но когато ние звъняхме преди седмици, в доста от хотелите вече нямаше места /за нашия период/.

# 197
  • София
Аз съжалявам, че слушах колеги, които всяка година ходят в Албена да не съм бързала, после ставало по- изгодно... Казвам им, че съм чела, че тази година ще е различно, не ми повярваха. Но когато ние звъняхме преди седмици, в доста от хотелите вече нямаше места /за нашия период/.

Ама в самите хотели ли звъняхте или на туроператори?

# 198
  • Самоков
Моля да ме извините за лекото отклонение от темата, но някой може ли да ми даде информация, как стои въпроса с паркингите в Албена? Спомням си че преди година въведоха платено паркиране за целия курорт.

# 199
  • В.Търново
Моля да ме извините за лекото отклонение от темата, но някой може ли да ми даде информация, как стои въпроса с паркингите в Албена? Спомням си че преди година въведоха платено паркиране за целия курорт.

5лв. е за целия престой.Ако няма място край хотела има един общ паркинг по към центъра. Peace

# 200
Като казахте за паркиране-някой знае ли "Орлов" дали имат паркинг към хотела?

А ето и условията за плащане през "Албена Тур",променили са срока на 30 дни...верно е.
http://online.albena.bg/agreement_BG.html

# 201
  • В.Търново
Благодаря ви за светкавичните отговори   bouquet
Ние сме с едно дете. В Орлов има стая за периода 07-14.07.

Но, аз май клоня към Мура.
За Магнолия, Орхидея и Ком видях кометнарите на предните страници, но за Мура - не намерих нищо. Затова питах. Пуснала съм им запитване по мейла. Сега чакам да кажат има ли още места.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500058.105 На стр.8 от темата има нещо за Мура,виж.Имаше и по-назад,да не е и даже в първата тема,ама къде да ровиш из страниците... Simple Smile

# 202
Клер, споко бе мила, имам чувството, че се стряскаш, като видиш, че съм писала. Аз вече с нетърпение го чакам морето, вчера стана ясно, че и фестивала ще е преди нашата дата, така че...мислено съм в Орхидея вече....

Звъняхме на телефоните на Албена, не директно по хотелите. Но определено държахме да има хубави басейни заради децата, до обяд на плаж, следобед край басейните, не ми се тупа пясък 2 пъти, а малките все още ги лъжем да спят следобед, иначе рано стават криви.
Тайничко се надявам да успеем да отидем за 2-3 през септември, без децата, на истинска почивка, дори и кратка, тогава ще опитаме и първа линия, надявам се.

# 203
  • Все на втория етаж
Аз да попитам, понеже за пръв път резервирам през агенция, а четох, че някой са ползвали Съни турс, всичко наред ли е с тази фирма? При толкова фантоми, вече съм мнителна към всички. Blush  От вчера комуникирам с тях, за сега всичко ми изглежда наред, ама да не отидем в хотела и да се окаже, че нещо не е както трябва и мъжът ми ще ме убие.

# 204
  • София
Клер, споко бе мила, имам чувството, че се стряскаш, като видиш, че съм писала. Аз вече с нетърпение го чакам морето, вчера стана ясно, че и фестивала ще е преди нашата дата, така че...мислено съм в Орхидея вече....

Звъняхме на телефоните на Албена, не директно по хотелите. Но определено държахме да има хубави басейни заради децата, до обяд на плаж, следобед край басейните, не ми се тупа пясък 2 пъти, а малките все още ги лъжем да спят следобед, иначе рано стават криви.
Тайничко се надявам да успеем да отидем за 2-3 през септември, без децата, на истинска почивка, дори и кратка, тогава ще опитаме и първа линия, надявам се.

Да, бе, то излиза, че те репликирам непрекъснато! Майтап! Joy

Ама честно казано, притеснено ми е - нали аз ти препоръчах "Орхидея" най-горещо, та ако не ти хареса, ще бера срам... Blush

Ако щеш вярвай, и ние сме замислили бягство от децата през септември, но идеята ни е за Италия, а пък ако не се получи добре с парите - Турция.

# 205
  • София
А всъщност защо повечето от вас предпочитат други агенции, а не тази на самата Албена? newsm78

# 206
А всъщност защо повечето от вас предпочитат други агенции, а не тази на самата Албена? newsm78
И аз се интересувах преди няколко дни, но не разбрах.

# 207
Охо, аз имам угризения за 2-3 дни, чак ме досрамя да напиша, нашата Клер чак в чужбинско ще забегва...Майтапя се, мила, дано успеете

# 208
  • София
Аз даже питах относно цената ли не предпочитат да е през Албена,ама и на мен никой не ми отговори. Mr. Green

# 209
  • В.Търново
И аз се интересувах преди няколко дни, но не разбрах.

Аз например резервирах през Съни Турс,защото преди това ми беше резервацията за Сириус Бийч в Св.Константин и Елена и бях платила 50% от сумата и като се разочаровах нямаше как да си искам парите,неудобно ми беше и смених просто резервацията за Албена.

За Съни Турс съм чувала добри отзиви ,а и има техен офис в Търново и ми беше удобно да резервирам през тях,не ми се и налага да ходя по банките с бебето,а направо на тях давам парите.Ако няма проблеми с тях може живот и здраве до година пак да ползваме техните услуги! Wink

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 16:58 от rosinauzunova

Общи условия

Активация на акаунт