Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 761
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
Аз избрах компас, защото от Албена тур ми казаха, че всички стаи са реновирани и ресторанта, който ползват двата хотела (Компас и Панорама) е общ и се намира в Компас. Басейните също на компас, но се ползват и от гостите на Панорама.
„Ние бяхме в Панорамата, но те са един до друг с Компас, ползваха един и същ ресторант - този на Компас, басейните са общи също. Приятелите ни бяха в Компас и стаите им бяха по-хубави т.е. баните бяха ремонтирани, докато в Панорамата не бяха, вътре като интериор нямат разлика... Еднакво далеч са от плажа - слиза се по едни стълби, които са малко неприятни на връщане, иначе е 15 мин разходка... На нас ни хареса, не сме имали проблеми с храната (и алкохола   ) Анимацията на мен ми беше досадна, но децата се кефиха, танцуваха около басейна и т.н.  Не помня кога и как са чистели, но явно си е било съвсем прилично.
Добре си изкарахме „ 
Това е мнение от форума, но не съм отбелязала на коя дама е.

# 421
Здравейте,спешно моля дайте информация кой хотел да избера Орхидея парк или Орхидея.Каква е разликата ,пред кой хотел е басена/те?
Ние ще сме в Калиакра ,но искаме да продължим почивката още малко.

# 422
  • Luxemburg

Само да питам преди колко време сте си направили резервацията за Калиакра, за да знам дали да спра с писмата до различни агенции, тъй като аз търся места за там, но за сега напразно. Благодаря ти.

И нещо което може да е от полза, но за съжаление е от преди промените (напр.доста хотели от картата вече не съществуват )

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 21:35 от ronicat

# 423
Здравейте,спешно моля дайте информация кой хотел да избера Орхидея парк или Орхидея.Каква е разликата ,пред кой хотел е басена/те?

Ние резервирахме за Орхидея парк , по препоръка на наши приятели ,които ще почиват там за 4 година Peace

# 424
За Калиакра резервирахме днес,съсвем случайно последната останала стая.Даже не мога да повярвам,че е истина утре ще се обадя да видя дали е актуална резервацията.
За Орхидеите,кой е по близо до плажа и басейна?
Мислехме пак на първа линия,но тези хвалби за Орхидея -трябва да го посетим.

# 425
За Калиакра резервирахме днес,съсвем случайно последната останала стая.Даже не мога да повярвам,че е истина утре ще се обадя да видя дали е актуална резервацията.
За Орхидеите,кой е по близо до плажа и басейна?
Мислехме пак на първа линия,но тези хвалби за Орхидея -трябва да го посетим.

Те са един до друг, няма разлика в разстоянието до плажа или басейните (в Орхидея са няколко)..

# 426
  • Все на втория етаж
elyam, дай ми повече инфо за Калиакра, моля, може на ЛС. През агенция ли и коя и за кои дати?

Аз звънях къде ли не за Калиакра и от всякъде ме отрязаха  Sad

# 427
  • Luxemburg
elyam, дай ми повече инфо за Калиакра, моля, може на ЛС. През агенция ли и коя и за кои дати?

Може ли да е в темата,не само на лични  Praynig
Аз нямах късмет с Калиакра, написах сигурно дузина писма и всичките ми казваха едно голямо Sorry, за момента няма. Възможно е при elyam просто да се е случило да се е отказал някой и тя да е била първата която пита за въпросния хотел. Имам още мъничко надежда, но до края на седмицата трябва да резервирам нещо, че иначе край с отпуската. Относно Орхидея, на картата изглежда басейните да са пред Орхидея, но в сайта на Албена пише че изхранването става в Орхидея, по добре попитай за това. А до плажа след Калиакра може да ви се стори далечко 15мин., все пак са си 800м.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 01:13 от ronicat

# 428
Неда травел е агенцията ,явно е нещо отказано или остана дупка,защото ние искахме повече ,но няма как.
От хотелите на първа линия са останали свободни само Нона ,на Добротица вчера вдигнаха цените на 82лв.
Още се чудя .Досега сме ходили само в хотели на първа линия и може би ще ние кофти нагоре,но ако излезе нещо подходящо ще се възползваме.

# 429
http://www.boiana-mg.bg/море/албена/хотел-калиакра/
Ставам досадна вече да предлагам, но след като има обявено за кога няма места, предполагам за другите дати има.

# 430
  • София

Басейните се намират между двете Орхидеи и пред ресторанта.
За мен хотел Орхидея не е нищо особено, за това моят съвет е /ако ви е възможно, разбира се/ да започнете почивката си в Орхидея и после да продължите в Калиакра.

Към всички, които не могат да резервират чрез агенциите - защо не се обадите директно в хотела или на кол центъра - тел. 0700 12 110.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 09:33 от bla_bla

# 431
Благодаря ти ,продължавам да търся оферти за първа линия
,Орхидея и всики нагоре ги оствям за резерва.Няма как да не сме първо в Калиакра. Peace

# 432
Последно резервирах за Калиакра и Мура,мъжо се намръщи,че ще сменяме хотелите,но няма начин,такава оферта не беше за изпускане.
За Мура нищо незнам,но факта ,че е на брега ще ми компенсира нещо друго ,ако има такова.
Доволна съм,дано времето е хубаво. Peace

# 433
Моят мъж даже не знае в кой хотел ще ходим.  Laughing Казвам му в последния момент, когато пристигаме, и без това ще го забрави.

# 434
.......на Добротица вчера вдигнаха цените на 82лв.

През Албена Тур цените за добротица не са вдигнаги, или поне тези за средата на юли. А и има още свободни места.

Аз още не съм платила нашата резервация и се стреснах, като видях че вдигат цените  Confused

Общи условия

Активация на акаунт