Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 777
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
Клер, радвам се, че се включи. Преди няколко страници някоя от мамите каза, че е звъняла в Албена и са и казали, че няма дя се променя маршрута. Дано ти да си права и твоето инфо да е по- ново

# 406
  • София
Клер, радвам се, че се включи. Преди няколко страници някоя от мамите каза, че е звъняла в Албена и са и казали, че няма дя се променя маршрута. Дано ти да си права и твоето инфо да е по- ново

Ами моето е от рецепцията на конкретния хотел, да се надяваме, че са в час.

# 407
  • София
Току-що говорих с рецепцията на "Орхидея" и попитах как стои въпроса с безплатните чадъри и шезлонги и автобусната спирка. Казаха ми, че от тази година автобусът ще спира там, където са чадърите, което специално за "Орхидея" било на Арабела бийч. Дано да е вярно! Praynig

Супер. Ние ще сме в Орхидея. Не че не може да се ходи пеша, ама все пак е опция.

# 408
А сещате ли се откъде ще минава буса, за да стигне до северната част? Аз не се сещам.
Иначе ми хареса "стоварването" на Фоксчето. Щото бусът точно товари и разтоварва клетите туристи.  Laughing
Предполагам, че завива зад пощата, ще минава зад Добруджа, Фламинго , Добротица и след Калиакра ще е спирката. До едно
заведение - кораб  Embarassed забравих как се казваше .

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 14:25 от veni_ev

# 409
  • В светлината на слънцето
Да, това е пътят за тези хотели - зад пощата, Другба, Фламинго и до кораба - Арабела се казва. Най-вероятно и автобусът оттам ще върти. Thinking
Изглед море и аз ни посъветваха миналото лято да не заявяваме предварително. Тогава бяхме през агенция. Идеята им беше, че може така или иначе да ни настанят в такава стая. А ако ни предложат друга, чак тогава да поискаме изглед и да си доплатим. И наистина, когато отидохме на място те сами ни предложиха стая с изглед море, защото била по-тиха от другите - това предвид двете деца с нас. В случая със "Славуна", където бяхме изгледите са два: към море и към басейн. Към басейн винаги е по-шумно, така ни обясниха. Peace

# 410
  • София
Аз съм тази мама и говорих с управителката на хотел Магнолия. Сега съм пуснала запитване на мейла на Албена, но май е най-добре който пръв се върне от Албена, да отдели половин час да се повози на бусчето и да докладва после, къде ходи.  Peace

# 411
  • Под гъбата
Миналото лято също се полагаше чадър с два шезлонга на плажа,като това беше в отделена част  от плажа,че не помня пред кое точно заведение се намираше,като поне аз не съм видяла да има разделение на хотелите,просто си беше за тоз,тоз и тоз хотел и така Peace
mama_mima ,ние сме от 24-и на Ком Grinning
Опс,обаче юни Mr. Green
Ще чакам да се завърнете с добри впечатления от почивката и непременно да пишеш как е било! Simple Smile

# 412
След безкрайно чудене резервирах през сайта на Албена за хотел Ком. Ще бъдем там от 26 юли.Ако има някой по това време да се обади. Изписва ми че искат потвърждение на резервацията,  след направено плащане по факс.
ние ще сме, но от 3 август, едва ли ще се засе4ем Rolling Eyes
днес резервирах от офиса на Албена, за трета година сме там Laughing
колко е цената през сайта?

# 413
  • Под гъбата
След безкрайно чудене резервирах през сайта на Албена за хотел Ком. Ще бъдем там от 26 юли.Ако има някой по това време да се обади. Изписва ми че искат потвърждение на резервацията,  след направено плащане по факс.
ние ще сме, но от 3 август, едва ли ще се засе4ем Rolling Eyes
днес резервирах от офиса на Албена, за трета година сме там Laughing
колко е цената през сайта?
По 53 на човек.

# 414
Ние от 25 юли сме в Магнолия те не са ли близо с Ком?

# 415
lulumba,благодаря за разяснението за чадърите  Hug
А къде точно в сайта на Албена пише на кой хотел къде е разположена зоната с чадърите?Ние сме в "Орлов"-някой знае ли къде са им чадърите?

# 416
А има ли значение къде са ти чадърите- в смисъл някъде да е по- широко, някъде по- дълбоко...нещо такова. Между другото преди години ходихме на плаж пред Нона /запомнила съм го, защото на моята Никол и викаме Нона/, плажът беше страхотен.

# 417
  • София
Орлов
http://www.albena.bg/bg/hotels/view/id/22/#free_beach

Кликаш на последното - безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа и там пише Гостите на хотела ще ползват полагащите се на всяка стая, безплатен чадър и 2 шезлонга, на плажа "Лук Воаяж

Обаче къде е този Лук Воаяж не знам  Embarassed

# 418
Здравейте моля за спешен съвет. Трябва да избера между хотел Панорама и Компас. Това е на кратко. Интересувам се от предлаганата храна , чистота, т.е от всичко което може до ми помогне да направя избор. Моля спешно е...

# 419
Обаче къде е този Лук Воаяж не знам  Embarassed
Ами съдейки по това, че на Малибу, напр., пише, че ползват същия плаж, значи е централно  Peace
Близо до Хавана.
Все пак плажът е условно разделен на зони и по нищо не личи, освен по чадърите, че се ползва от различни хотели.

Общи условия

Активация на акаунт