Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 830
  • 715
  •   1
Отговори
# 390
  • В.Търново
Нека да напишат тези,които ще почиват в Добротица,дали като са резервирали са настоявали за стая с изглед море,защото не всичките им стаи са такива,или като отидете там ще искате такава стая като доплатите 10лв. на ден или пък нямате претенции за такава стая!За някой друг хотел бях чела един пост,че миналата година са настанили хората  в стая с изглед море без да са настоявали и без да са платили тези 10лв.

# 391
Изписва ми че искат потвърждение на резервацията,  след направено плащане по факс.

Да, но аз питах и ми отговориха, че платежното нареждане може да се изпрати и сканирано - по мейла. Пък и да не се изпратело, те си проверявали банката ежедневно и до два дни щели да ми изпратят потвърждение.

Та, оказа се че отговарят на запитванията по електронната си поща. На мен вече на второ писмено запитване ми отговарят. И давата пъти - на третия ден.

rosinauzunova, ние също сме в Добротица, но за изгледа на стаята не съм питала. Честно казано не смятам за проблем изглед - парк.

# 392
Погледнах сайта, цъкнах  на десетина хотела от 2-5 звезди и гледам, че всички са оценени с отличен рейтинг.  Laughing  Да не съм чула оплаквания после  Wink

# 393
Нека да напишат тези,които ще почиват в Добротица,дали като са резервирали са настоявали за стая с изглед море,защото не всичките им стаи са такива,или като отидете там ще искате такава стая като доплатите 10лв. на ден или пък нямате претенции за такава стая!За някой друг хотел бях чела един пост,че миналата година са настанили хората  в стая с изглед море без да са настоявали и без да са платили тези 10лв.

Моята туроператорка ме посъветва да не пишем в резервацията, че искам стая с изглед море, защото ще ме таксуват по 10лв на ден. А като идем там на място да кажа, че искам такава и има вероятност да ни дадат без да доплащаме. Аз не държа чак толкова много, но ми се иска, де.  Mr. Green

# 394
Погледнах сайта, цъкнах  на десетина хотела от 2-5 звезди и гледам, че всички са оценени с отличен рейтинг.  Laughing  Да не съм чула оплаквания после  Wink
Joy

# 395
Тъй, мерси за отговорите, вкарах Съни турс във филм - провериха ми къде е плаж, точно пред Оазис е, което е хубаво. Гарантираха, че за всяка стая е осигурен чадър и 2 шезлонга и че от Албена тази година са закупили голямо количество нови, за да не стават гафове. Общо взето, на този етап препоръчвам Съни турс - да видим дали ще мисля така и като се върнем Laughing

# 396
  • В.Търново
Нека да напишат тези,които ще почиват в Добротица,дали като са резервирали са настоявали за стая с изглед море,защото не всичките им стаи са такива,или като отидете там ще искате такава стая като доплатите 10лв. на ден или пък нямате претенции за такава стая!За някой друг хотел бях чела един пост,че миналата година са настанили хората  в стая с изглед море без да са настоявали и без да са платили тези 10лв.

Моята туроператорка ме посъветва да не пишем в резервацията, че искам стая с изглед море, защото ще ме таксуват по 10лв на ден. А като идем там на място да кажа, че искам такава и има вероятност да ни дадат без да доплащаме. Аз не държа чак толкова много, но ми се иска, де.  Mr. Green

И аз така си мислех да не посочвам за изглед море,за да не ми искат 10 лв. като отидем,а като дойде време ще подпитам,пък ако ми дадат без да плащаме тия пари още по-добре. Mr. Green
Не стига ,че толкова пари ще се изръсим,ами да дам и още 50 лв. отгоре за изглед море!Желателно е да сме с такава  стая,но каквото стане,някой беше писал,че единия корпус гледал към ресторанта,ако не се лъжа. Simple Smile

# 397
Момичета, моля ви кажете ми в коя част на плажа се намира бар Хавана - северния или южния?  Praynig

# 398
  • София
И аз не съм доплащала за изглед море,надявам се тази година да извадим късмет със стаята,макар че от горчив опит от миналата година в друг хотел де, малко се съмнявам.По принцип не ни върви със стаите Laughing
Иначе в един дайт пишеше,че почти всички стаи гледат към морето,което ме съмнява да е истина.

# 399
Май само ние не искаме изглед към морето Mr. Green
Всъщност, разгледах сайта на Оазис и видях детскаат плоюадка, където привечер ще сеподвизават двете деца, та ако има някой, който е бил в този хотел, моля да ми сподели - къде да искам стая, така че, да не виждам и чувам басейна, а да виждам и чувам детската площадка. Не ми трябва изглед да ви призная, трябва ми тишина и спокойстие, което разбирам е малко невъзможно в албена Rolling Eyes

# 400
  • София
Току-що говорих с рецепцията на "Орхидея" и попитах как стои въпроса с безплатните чадъри и шезлонги и автобусната спирка. Казаха ми, че от тази година автобусът ще спира там, където са чадърите, което специално за "Орхидея" било на Арабела бийч. Дано да е вярно! Praynig

# 401
Хора, няма логика хтелите от 2 и 3 линия да предлагат безплатни чадъри в единия край на плажа, а бусчето което ги обслужва, да вози туристите на противоположния край Peace. Какъв е смисъл от него тогава, нали така? Със сигурност маршрута на бусчето е променен.

# 402
  • София
Хора, няма логика хтелите от 2 и 3 линия да предлагат безплатни чадъри в единия край на плажа, а бусчето което ги обслужва, да вози туристите на противоположния край Peace. Какъв е смисъл от него тогава, нали така? Със сигурност маршрута на бусчето е променен.

Да, де, нали и аз това казвам. От рецепцията на "Орхидея" ми отговориха точно така.

# 403
А сещате ли се откъде ще минава буса, за да стигне до северната част? Аз не се сещам.
Иначе ми хареса "стоварването" на Фоксчето. Щото бусът точно товари и разтоварва клетите туристи.  Laughing

# 404
  • София
А сещате ли се откъде ще минава буса, за да стигне до северната част? Аз не се сещам.
Иначе ми хареса "стоварването" на Фоксчето. Щото бусът точно товари и разтоварва клетите туристи.  Laughing

Изобщо нямам идея откъде. Но така или иначе до северните хотели превозни средства стигат по някакъв начин.
Иначе стоварва, да. Но нали не се очаква шофьорът да ги внася и изнася пътниците на ръце? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт