Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 691
  • 715
  •   1
Отговори
# 375
  • В.Търново
Резервирай онлайн от сайта на Албена. Първо избираш датите и колко човека сте,  след това излизат разни хотели, за всеки можеш да видиш дали има места и колко ще ви струва. Няма изисквания за бройка на нощувки.

Точно така и аз се чудех как ще ви кажат,че не дават за две нощувки само.. Peace

# 376
Това от някоя агенция сигурно са им го казали, всъщност няма такова нещо.

# 377
Мацки помагайте. Дайте ми инфо за плаж Нептун - там ще са разположени чадърите на Оазис, който сме резервирали - това далеко ли е от хотела, хубав плаж ли и друго ако се сетите. Благодаря  bouquet

# 378
  • Под гъбата
След безкрайно чудене резервирах през сайта на Албена за хотел Ком. Ще бъдем там от 26 юли.Ако има някой по това време да се обади. Изписва ми че искат потвърждение на резервацията,  след направено плащане по факс.

# 379
Нещо не мога да разбера аз -как така ще се налага да вървите 1км до безплатните чадъри като т.г. в Албена ВСИЧКИ гости на курорта ползват безплатно чадър и два шезлонга на стая  newsm78 Или поне аз така разбирам информацията от сайта им:
"През 2010-та всички гости, почиващи в комплекса ще получават безплатно чадър и два шезлонга (на стая) на плажа, независимо типа настаняване, който са избрали за своята почивка. До сега това са получавали само гостите настанени по формулата Ултра Ол Инклузив."

# 380
Пенелопи, сигурно ще е районирано от кой хотел на кои чадъри да са харата, донякъде ги разбирам, защото ако всички в един момент решим, че хей на тез ни е най-добре ще вземе да се скараме на кого се полагат  Laughing
..аз така и не разбрах на Панорама къде ще са им чадърите...верно, че на рецепцията ще ми кажат, ама аз да си знам от сега  Hug

# 381
  • В светлината на слънцето
Мацки помагайте. Дайте ми инфо за плаж Нептун - там ще са разположени чадърите на Оазис, който сме резервирали - това далеко ли е от хотела, хубав плаж ли и друго ако се сетите. Благодаря  bouquet

Не съм съвсем сигурна, но мисля, че това е плажът в северната част на комплекса, където са хотелите "Калиакра" и "Добротица". Но може и да бъркам. newsm78 Не знам защо ми се върти в главата, че на тази част казваха "Нептун". Thinking Иначе не се притеснявай - където и да се намира, със сигурност ще е хубав, защото на Албена просто няма лош плаж. Peace

penelopi, всеки хотел си има своя зона с чадъри, не може да се ползват безразборно, ще настане хаос. Нямам идея как е решен въпроса с чадърите на хотелите от втора и трета линия, които за първи път тази година имат безплатно ползване. Ние винаги сме били в хотел на брега, а те си вървят с чадърите. Както и някои хотели от по-задните линии, но с по-различен статут. Между отделните зони обаче има доста празно място и предполагам, че тази година може да са го заселили с нови чадъри, които да са за останалите хотели. Само предполагам де. Но със сигурност ще ползвате конкретна зона, а не просто където ви хареса. В хотела ще ви кажат коя е зоната.

# 382
Миналото лято също се полагаше чадър с два шезлонга на плажа,като това беше в отделена част  от плажа,че не помня пред кое точно заведение се намираше,като поне аз не съм видяла да има разделение на хотелите,просто си беше за тоз,тоз и тоз хотел и така Peace
mama_mima ,ние сме от 24-и на Ком Grinning
Опс,обаче юни Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 23:58 от maxxi007

# 383
  • София
Специално за Панорама и Компас знам,че се полагат шезлонги и чадъри до бар Хавана,където са и междинните хранения за тези хотели.

# 384
  • В.Търново
За хотел Добротица би трябвало чадърите да са пред хотела точно,нали,след като се води,че е на първа линия?

# 385
  • София
В сайта на Албена за всеки хотел е посочено, къде са му чадърите - който се интересува, може да провери там.

Не се шашкайте, не е далече от спирката на бусчето която и да е част от плажа. Peace
Плажът на албена е дълък около 1,6 км - за стравка
http://www.bulmaps.bg/index.php
Бусчето ходи до южната част на плажа и ако чадърите са в най-северната, разстоянието е около километър.
ходенето с две деца на половин километър ще отнеме около половин час, така че предвижването от най-южната до най-северната точка на плажа ще трае около час (ако децата желаят да ходят, де), като добавите и изкушенията на сергиите по крайбрежната улица, жегата на обяд... не мисля, че е най-добрия вариант

# 386
  • В светлината на слънцето
За хотел Добротица би трябвало чадърите да са пред хотела точно,нали,след като се води,че е на първа линия?

Всички хотели от първа линия си имат свои, обособени зони с чадъри, които са непосредствено пред хотела. Peace

# 387
Специално за Панорама и Компас знам,че се полагат шезлонги и чадъри до бар Хавана,където са и междинните хранения за тези хотели.
Eva, междинните хранения на всички хотели са на този бар. Поне миналата година беше така, но тогава не бяха много с тази опция - УАИ.

# 388
  • БГ
Здравейте мами, моля за вашата помощ. Ситуацията е следната ..синът ми е състезател по спортни танци. В периода 2.07.- 4.07. ще се проведе международен турнир по спортни танци в спортна зала на КК Албена. Пробвах да запазя места в масовите хотели 2 и 3 звезди, но места за такъв кратък период от време не ми предложиха  ooooh!
Ясно е че отстъпките и офертите важат при минимум 5 нощувки. Моля за съвети и предложения за нощувка в КК Албена. Изискванията ни са единствено да е в курорта за да може да се придвижваме мах. бързо до спортната зала. Към самия хотел, бунгало и т.н освен да е чисто и да има баня др. изисквания нямаме, тъй като единствено ще спим там. Ще бъда благодарна на всякакви предложения.  bouquet

Най-близките хотели, за които се сещам, са х-л Лора (намира се в парка зад пощата, а тя пък е в непосредствена близост до залата) и х-л Добруджа. Дано има места и успеете да резервирате!   Peace

# 389
  • София
Междудругото видях в офис на Албена, че имат някакви флаери за 10 процента отстъпка.
Ама аз вече съм организирала моята почивка, та не мога да се възползвам за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт