Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 735
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
.......на Добротица вчера вдигнаха цените на 82лв.
През Албена Тур цените за добротица не са вдигнаги, или поне тези за средата на юли. А и има още свободни места.

Те ли ти казаха 75лв, защото на сайта им не беше коригирана цената, но като им звъннах ми казаха 80лв за началото на юли:roll:? Яд ме е, че се чудих Crazy. 80 лв е и при съни турс.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 13:57 от Lilcho

# 436
  • В.Търново
.......на Добротица вчера вдигнаха цените на 82лв.

През Албена Тур цените за добротица не са вдигнаги, или поне тези за средата на юли. А и има още свободни места.

Аз още не съм платила нашата резервация и се стреснах, като видях че вдигат цените  Confused

Би трябвало да се плати сумата,на която си резервирала,ако ще да е станала после 100 лв. на вечер за човек.Аз също не съм платила цялата сума,а половината,но ние сме чак за края на август.

# 437
И аз така -чаках,чудих се....докато не вдигнаха цените в "Орлов"  Confused Ама аз съм си виновна...... Crossing Arms

# 438
  • Под гъбата
Току що проверих и моята резервация,която потвърдена но не е платена. Нямам промяна в цената. Резервирах през сайта на Албена.

# 439
  • Luxemburg
http://www.boiana-mg.bg/море/албена/хотел-калиакра/
Ставам досадна вече да предлагам, но след като има обявено за кога няма места, предполагам за другите дати има.
За съжаление от тази агенция казват, че до средата на август няма места за Калиакра. Не им е възможно често да коригират сайта. Отказвам се от Калиакра, не ни е писано да сме там явно.

Би трябвало да се плати сумата,на която си резервирала,ако ще да е станала после 100 лв. на вечер за човек.Аз също не съм платила цялата сума,а половината,но ние сме чак за края на август.
newsm10

# 440
  • В светлината на слънцето
Аз пък чакам първите отзиви от "Орлов". Помня, че някой щеше да ходи там от 9 юни, но пък не помня кой точно беше. Нека пише като се прибере, pls... Heart Eyes

# 441
Не само за Орлов, кой от където се върне да пише, по- добре или по- зле ли е от миналата година? Как стои въпроса с чадърите- стигат ли, въпреки, че сега е още рано, може и да остават. Храна, автобусче, всичко би би било от полза

# 442
  • Все на втория етаж

Към всички, които не могат да резервират чрез агенциите - защо не се обадите директно в хотела или на кол центъра - тел. 0700 12 110.

Аз звънях поне 10 пъти на рецепцията на Калиакра, както им писах и много мейли, на които още нямам отговор. На телефона от сайта на Албена звънях, и никой не ми вдигаше. Както и да е. Ние края на месеца сме в Иберостар, вече даже платихме. Но ми се щеше и края на Август да скокнем до Калиакра.

# 443
Аз пък чакам първите отзиви от "Орлов". Помня, че някой щеше да ходи там от 9 юни, но пък не помня кой точно беше. Нека пише като се прибере, pls... Heart Eyes
И аз,и аз!!Пишетеее,за всичко,което се сетите! Praynig
Мен най-вече ме интересува колко е реално разстоянието от хотела до плажа,че на различните места пише различно  Rolling Eyes като се започне от 50м и се стигне до 150  Shocked На кое да вярваш.... newsm78

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 16:09 от penelopi

# 444
Мен най-вече ме интересува колко е реално разстоянието от хотела до плажа,че на различните места пише различно  Rolling Eyes като се започне от 50м и се стигне до 150  Shocked На кое да вярваш.... newsm78

По-скоро 50 м .. съвсем близо до плажа е  Peace

# 445

Наистина по-скоро 50м. Трябва само да прекосите крайбрежната алея и стъпвате на пясъка Peace
Миналата година бяхме в Лагуна Маре и пишеше, че е на 150м, а всъщност беше по-близо май.
В това отношение трябва да им се признае на Албена, че не се опитват да шмекеруват.

# 446
  • В светлината на слънцето
penelopi, спокойно, много е близичко до плажа. Според мен и 50 метра даже няма. Peace

# 447
Ей,благодаря ви!!  bouquet Успокоихте ме Whistling
Имам  горчив опит с едно хотелче в Равда,където на сайта им пишеше 50м,а като отидохме...... Crazy оказа се,че по въздуха са го мерили май.То директно към плажа път нямаше-заобикаляш,заобикаляш....направо беше кошмар с 4г дете толкова вървене! Crossing Arms Та от тогава си имам едно на ум  Peace

# 448
Бях се ориентирала към Лагуна Бийч,но след като видях Калиакра решихме твърдо да сме там.
Сега ще звъня на хотела,че не намерих агенция която да ми дава цени за него.

# 449
Звънях сега на рецепцията на хотел Калиакра и ми казаха ,че нямат нито една свободна стая до 27 август. дали в някоя агенция ще има и ...досега не съм ползвала услугите на нито една. ....препоръчайте ми , към коя да се обърна.

Общи условия

Активация на акаунт