Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 633
  • 715
  •   1
Отговори
# 540
  • В.Търново

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500058.360 Точно тук на 25стр. се коментираше маршрута на бусчето.Може би човечето е такова от поста,защото няколко пъти се коментира за това бусче и става повтаряне! Peace

# 541
Благодаря ти rosinauzunova ,но там не ми дават точен отговор,аз лично се интересувам от Калиакра или от Мура мога ли да го хвана,но на място ще видим. PeaceОпределено не съм чела цялата тема.
Уф,бях забравила неприятното усещане с местенията,дано нямаме такива проблеми тази година.

# 542
  • В.Търново
Аз до колкото разбирам от поста на Фоксче,бусчето минава през задните хотели,после през парка,стига и върти до южния плаж при Гергана или Боряна.Може би въобще не ходи до Калиакра,защото бусчето е само за по задните хотели,а тия които са на плажа няма смисъл за тях да се превозват хората,те са така или иначе до самия плаж!

# 543
Стискам палци тази година да ни преместят в Калиакра  Mr. Green

# 544
Е да,но нали писаха някъде,че местат на Орхидеите са на плажа близо до Арабела бийч ,това е след Калиакра май.
Абе не е толкова важно това ,в крайна сметка,се намират начини само да има желание.
Аз да попитам миналата година имаше ли здравно осигуряване в Албена по каса или с допълнително такова.
Да не се налага,но все пак с малки деца....
Спомням си,че имаше някакъв пункт в хотел Добруджа/може и да бъркам/.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 18:15 от elyam

# 545
Миналата година не преглеждаха по здравна каса.Имаше само платен прием.

# 546
  • В.Търново

Това е лошо! Sad

А един такъв преглед колко струва?

# 547
Стискам палци тази година да ни преместят в Калиакра  Mr. Green

Хи-хи дано,това ти го пожелавам.
Аз се опасявам да няма принас от Калиакра в нещо друго де,но няма да се съглася в никакъв случай. Naughty

# 548
Така беше и по-миналата година.  Sad
Незнам обаче за хора с допълнително здравно осигуряване дали ще има прегледи,но зависи от фонда може би. newsm78

# 549
  • Под гъбата
Това с преместването от един хотел в друг е явно стара политика на Албена тур.Миналата година през август на рецепцията на КОМ ставаха ежедневни скандали по-тази причина.Масово туристите се пренасочваха в Ралица-а те независимо от предлаганата по-висока класа отказваха да бъдат настанени там.Лично аз тогава си мислех,че е възможно дублиране на резерваций,но явно политиката е друга.
И при нас се е случвало такова нещо! В тази връзка искам да попитам всички ,които ще почиват в Албена това лято дали ще се съгласят на такова преместване на резервацията им?  Реално при нас и се разправях с мениджърката на Албена, но освен да предлагат доп. хотел + първоначалният нямаше какво да направят ooooh! Чудно ми е дали правят така и с чуждите туристи? newsm78

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 17:50 от mama_mima

# 550
 Mr. Green Добре де, какво лошо има, ако те местят на "по-хубаво" място, верно това, което Пенелопе по-горе е написала, че всеки си има различен вкус, но м/у КОМ и Ралиците нали нивото е видно по-добро във втория хотл и като цени са по-високи. То от чуждата камбанария ми е лесно да пиша и аз  Blush
Включвам се да питам аз за пътя, че одеве с 1 приятел приказвахме за това. Ние сме от Асеновград и ще караме традиционно както всяка година за морето през Поповица, Чирпан, Петолъчката/Сливен и т н ...и на разклона за СлБряг/Бургас, "хващаме" нагоре, на север покрай морето, пътя е хубав, но има мн завои и доста бавно става, не че сме състезатели, дори караме прекалено бавно по-принцип, но по онзи път има случаи и с 30-40 км да се пъпли, ако се изпречи камион отпред...та ни казаха, че от Каблешково някъде има друг път, който скъсявал разстоянието, някои да има отзиви  newsm78
Търсих разни карти и намерих това - Е 87 е името на пътя, по който караме обикновено - в червено - http://prikachi.com/images/802/2221802s.jpg Този, за който ни обясняват е в жълто в ляво, аз нарисувах с лилаво до него нова линия, за да е ясно - та отзиви за този път да има някой, който е минавал наскоро по него?

# 551
  • Русе

Това е лошо! Sad

А един такъв преглед колко струва?
   За един преглед ни взеха 30,00 лева. Детето го опари медуза по гърдите и се наложи спешно да посетим медицинския център в "Добруджа". Биха му инжекция и предписаха антиалергични лекарства. Здравна каса няма....

# 552

В тази връзка искам да попитам всички ,които ще почиват в Албена това лято дали ще се съгласят на такова преместване на резервацията им?  Чудно ми е дали правят така и с чуждите туристи? newsm78
Няма вариант да не се съгласиш.Просто ти казват
-Съжаляваме вашата резервация е прехвърлена в хотел Ралица.Нямаме в момента свободни стаи и не сме в състояние да Ви настаним при нас.Молим да ни извините,но това е положението!

# 553
  • В.Търново
Така беше и по-миналата година.  Sad
Незнам обаче за хора с допълнително здравно осигуряване дали ще има прегледи,но зависи от фонда може би. newsm78
Аз имам такова,трябва да проверя.

# 554

Понеже твоя и съседния въпрос се задават за ....-ти път в темата, това сектор К и за маршрута на бусчето, иначе нищо против  Peace

Общи условия

Активация на акаунт