Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 635
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
Аз имам горчив опит от местния.Искаха да ни преместят в по-добър наистина хотел,но не на първа линия.Е,да но за нас това е приоритет и отказахме категорично.
Дано не направят същото и тази година ,защото незнам какво ще правя,май трябва да проуча нещата с неустойката и връщане на пари в Нти размер.

# 526
  • В.Търново
Ралица Е по-евтин хотел от Ком.  Девойката не споменава да става дума за Ралица Супериор.
Много добре разбрах, за кой хотел говори момичето.
И Ралица НЕ Е по-евтин от .COM
Нямам навик да пиша наизуст  Wink

Определено Ралица не е по-евтин хотел от Ком....Даже Ралиците са  по-добър вариант!

А защо така са затворили,след като са приели резервации за там?Не е много коректно това с хората!Прави лошо впечатление за Албена като цяло!

Да де, Rolling Eyes,коригирам се,прочетох че още не са отворили,не се изразих правилно!Но наистина не е приятно!

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 14:03 от rosinauzunova

# 527
Те не са затворили, а не се отваряли още за сезона  Wink Вероятно пренасочват гостите, за да запълнят максимално капацитета на дадени хотели, а не да остават полупразни хотели.

# 528
Имам един въпрос. Някой има ли представа какъв е този сектор К в Ралица Супериор.

# 529
Кажете за шатълбуса.Ние не сме го ползвали досега ,но ми се иска да разгледаме хотелите нагоре.От къде тръгва и докъде?

# 530
# 531
Имам един въпрос. Някой има ли представа какъв е този сектор К в Ралица Супериор.
Сектор К е отделна сграда непосредствено до основния сектор.
Стаите са по-малки, обзавеждането е различно. Стаите са или с легло персон и половина плюс единично, или с две единични и разтегателен фотьойл. Баните също са по-малки. Реновиран е заедно с основния сектор.
Това ми каза в петък управителя като го разпитах за този сектор.
Никога не съм влизала в него, но тази година обещавам да го разгледам с фотоапарат в ръка  Laughing

# 532
Който има богат опит с Албена знае каква е разликата между Ралица и Ком.  Това, че сега са променили цените в полза на Ралица е просто ценова политика. Ралица е 3 звезди. В Албена има  два хотела, които са категория 3+ (3 лукс) и това са Ком и Магнолия. Все ще да означава нещо това.

# 533
минзухар, къде мога да го видя това  3+ за Ком?
За Магнолия съм съгласна.
Хотелите от веригата Примасол са били винаги по-скъпи, в т.ч. и Ралица ***  Peace

Ком е ориентиран към по-младите туристи, разбирай тийнове и то в голямата им част скандинавци.
Има си дискотека и по разкази на почивали там е твърде шумен и нощем слушат пиянските изпълнения на почерпилите се прилично младежи. Laughing

Да разбирам ли, че си била и в двата хотела?
Аз лично не съм била в нито единия  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 14:34 от Дикси

# 534
Възможно е да не се афишира плюса на Ком вече, откакто напуснаха немците. Аз съм почивала в него 5 поредни лета и го знам със сигурност.
Принципно в този форум не пиша неща, които съм прочела в рекламка, а проверена информация. Затова и не спестявам критики и подробности, които няма как да бъдат прочетени в туристическите сайтове.
Щом преместената потребителка е доволна, всичко е ОК.  Макар и да  оставя горчив привкус факта, че и е направена резервация от дата, на която не може да бъде изпълнена.

# 535
И кое според теб е било наклонило везните да имат категория 3+?
Интересно ми е, защото съм разглеждала и двата хотела на място, вярно не съм почивала там, но разлики не видях кой знае какви в базата.
Освен, че Ралица имаха климатици, а Ком не.

И всъщност съм на мнение, че всички четиризвездни хотели в Албена, освен Калиакра, не си заслужават много много категориите  Laughing

# 536
Дикси мерси за отговора. Чудех се защо този сектор е по-евтин.
А относно 4-те звезди на хотелите и на мен ми се струват много.

# 537
Безсмислено е да спорите за .Ком и Ралица,защото всеки си има различни изисквания и различно разбиране за "добри условия". Peace Ако за мен даден хотел е хубав и предалага чудесни условия,то пък за друг може да се окаже много неприемлив......Просто сме различни...  Wink
Малко спам,ама се сетих сега за един такъв пример-преди две години ходихме в Несебър в един страхотен (по мое мнение хотел),който препоръчах на приятели и като се върнаха исках да се скрия някъде и да не ги виждам  Embarassed ....още от там по тел. ми надуха главата колко смотано било,как не искали да остават...  ooooh! Изобщо не им харесало,бяха разочаровани! Повече не препоръчвам нищо на никой!Само казвам кое на мен ми харесва-плюсове и минуси и да си решават..Много кофти се почуствах! Embarassed

# 538

Нещо против моя пост ли имаш или какво newsm78

# 539
Това с преместването от един хотел в друг е явно стара политика на Албена тур.Миналата година през август на рецепцията на КОМ ставаха ежедневни скандали по-тази причина.Масово туристите се пренасочваха в Ралица-а те независимо от предлаганата по-висока класа отказваха да бъдат настанени там.Лично аз тогава си мислех,че е възможно дублиране на резерваций,но явно политиката е друга.

Общи условия

Активация на акаунт