Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 652
  • 715
  •   1
Отговори
# 510
Някои хотели още не са отворили.
Аз резервирах онлайн от сайта на албена.

# 511
Ами, тук в Пловдив има офис на Албена (за всички хотели е, то е всъщност от листа с контактите горе в линка) и май в понеделник ще отида лично, защото имам да питам някои неща, за които надали има графа във формуляра за попълване Crazy

# 512
Представителите на Албена си имат вътрешна система и могат най-точно да ти кажат всичко.
И аз ходих при такъв тук в Русе.

# 513
Здравейте,
Да ви питам...Искам да пратя баткото с баба си в Албена август, но ми се ще хотела да не е далече от плажа, че те не са с транспорт да не се мъкнат всеки ден....нагоре надоул в жегата. Аз съм ходила в Албена преди 4 год. и си спомням едни стъпала ужас...бяхме в Магнолия май...
Искам хотелче близо до плажа...препоръчайте някой...
Гледам Орлов и Боряна са на добра оферта,,,,имате ли впечатления за тях? КОй друго да гледам?     

# 514
Вклю4вам се от Албена  Grinning. Както писах по напред в темата имахме резервация за хотел КОМ, но когато пристигнахме се оказа 4е хотелът е затворен. На вратата бяха сложили бележка за нас 4е резервацията ни е преместена в хотел Ралица, та сега сме настанени в Ралица. От тук ни казаха 4е хотел КОМ е отворил за малко тази година, но не знаят по какви при4ини е затворен. Пове4ето резервации се преместват в хотел Ралица, но има и в други хотели. Това е информацията която ми дадоха. Ина4е аз съм доволна от преместването. Храната е превъзходна и имам интернет в стаята слаби4ък но все пак интернет.

# 515
  • Плевен
Вклю4вам се от Албена  Grinning. Както писах по напред в темата имахме резервация за хотел КОМ, но когато пристигнахме се оказа 4е хотелът е затворен. На вратата бяха сложили бележка за нас 4е резервацията ни е преместена в хотел Ралица, та сега сме настанени в Ралица. От тук ни казаха 4е хотел КОМ е отворил за малко тази година, но не знаят по какви при4ини е затворен. Пове4ето резервации се преместват в хотел Ралица, но има и в други хотели. Това е информацията която ми дадоха. Ина4е аз съм доволна от преместването. Храната е превъзходна и имам интернет в стаята слаби4ък но все пак интернет.

Ехееее, ами честито тогава!
Ралица наистина е супер, особено ресторанта.  Peace
Ама много странно това затваряне  newsm78

# 516
Гледам Орлов и Боряна са на добра оферта,,,,имате ли впечатления за тях? КОй друго да гледам?     
Орлов е в центъра на 1 мин. от плажа ... баири стъпала такива глуспоти няма , но Боряна пък е на самия плаж ако нямат кой знае ква разлика в цената ..... дерзай в Боряна  Wink ... и двата са хубави хотели

# 517
Вклю4вам се от Албена  Grinning. Както писах по напред в темата имахме резервация за хотел КОМ, но когато пристигнахме се оказа 4е хотелът е затворен. На вратата бяха сложили бележка за нас 4е резервацията ни е преместена в хотел Ралица, та сега сме настанени в Ралица. От тук ни казаха 4е хотел КОМ е отворил за малко тази година, но не знаят по какви при4ини е затворен. Пове4ето резервации се преместват в хотел Ралица, но има и в други хотели. Това е информацията която ми дадоха. Ина4е аз съм доволна от преместването. Храната е превъзходна и имам интернет в стаята слаби4ък но все пак интернет.

Ей,дай малко повече инфо за Албена дее  Laughing Как е там?харесва ли ти комплекса и т.н.??От кога чакаме таз годишно вкл.от там  Wink

# 518

Shocked,ние сме от 24-и там,дали ще отвори дотогова?
Утре съм при представителката да попитам...
Не че имам против да сме в Ралица Mr. Green,но за някои други хотели определено имам против Thinking

# 519
.:.Stef.:.  аз направих резервациат през кол центъра,звънях в избрания хотел ,но ме насочиха там.
в събота и неделя обаче май прехвърлят разговорите в хотел Дружба ,а оттам резервация не могат да направят ,ние резервирахме за МУРА

# 520
Заминаваме на 24 юни,да сме живи и здрави...
Има ли други като нас и къде-да заформим среща. Peace

# 521
Peo, супер ви се е получило  Grinning

За тези, които се притесняват от преместване - няма да ви преместят по-евтин хотел от този, който сте платли. Имаше и други години подобни размествания и винаги е по-хубав от избрания от вас хотел, като не доплащате разликата.
Говорили сме си с управителя на Супериор-а за това, т.к. ние попаднахме първият път в Ралица Супериор точно така.
Беше ни пренасочена резервацията от един много смотан хотел, но тогава, преди 6 години, хал хабер си нямах от Албена и бях резервирала на прима виста един Доростор (ужас и безумие  е този хотел). Като го видях още при слизането от колата ми се дорева, и като ни казаха, че ни местят в Ралица Супериор (за който нищо не бях гледала преди това) и отидохме там все едно ни преместиха в рая  Mr. Green
Това е и част от политиката на комплекса за спечелване на клиенти. Нас определено ни спечелиха с това преместване и по-специално с този хотел  Laughing

А .Ком защо е затворен не знам  Thinking.

# 522
Ралица Е по-евтин хотел от Ком.  Девойката не споменава да става дума за Ралица Супериор.
А Ком винаги е отварял след 15-ти юни, не знам защо са приемали резервации преди този период.

# 523
Ралица Е по-евтин хотел от Ком.  Девойката не споменава да става дума за Ралица Супериор.
Много добре разбрах, за кой хотел говори момичето.
И Ралица НЕ Е по-евтин от .COM
Нямам навик да пиша наизуст  Wink

# 524
  • София
Мда,Ралица не е по-евтин от Ком-
Ралица-84.00 BGN............Ком-73.00 BGN
А отзивите за Ралица,които съм чела са по-добри от тези за Ком.
Съжалявам ,че не пиша от собствен опит,но до този извод стигнах след старателното изчитане на темите за Албена.

ПП-Даже във визит.бг разликата е по-голяма в цената- Ком-65лв......Ралица-80лв.

Ще използвам поста си да попитам някой по-запознат-мога ли да изтегля резервацията си с 2-3 дни напред,през Съни турс  сме резервирали?Предполагам,че да,и утре ще им се обадя да попитам,но бих се радвала ако някой сподели мнение и тук. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 13:29 от Evа

Общи условия

Активация на акаунт