Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 705
  • 715
  •   1
Отговори
# 495
Такса вход на ден е само за приходящи.
Почиващите там на излизане дават карта, която се взима от рецепцията на хотела и плащат за престоя. Но дали беше 5 или 10 лв. не помня.

# 496
  • Плевен
5лв се дават еднократно за издаване на карта, която се използва при влизане и излизане на бариерата на Албена. Но това се отнася само за гостите на хотелите в Албена.
Който иска да се разходи да разгледа Албена плаща 5лв на ден, за да влезе с автомобила си в курорта.

# 497
На всяко излизане от Албена се плаща 5лв.Ако искаш 10 дни не излизай и накрая пак ще платиш 5лв.
Това за картите проверено ли е?

Ние се ориентирахме за края на този месец и сега пак ще ходя при представителя на Албена да го питам за места,че преди бяхме с други дати и за Калиакра можеха само апартамента да ни дадат,което не ме устройва.

# 498
5лв се дават еднократно за издаване на карта, която се използва при влизане и излизане на бариерата на Албена. Но това се отнася само за гостите на хотелите в Албена.
Който иска да се разходи да разгледа Албена плаща 5лв на ден, за да влезе с автомобила си в курорта.
Точно така е!

# 499
На всяко излизане от Албена се плаща 5лв.Ако искаш 10 дни не излизай и накрая пак ще платиш 5лв.
За картите е проверено.
И не е на всяко излизане, а при напускане на курорта окончателно  Laughing
Разбира се, че по време на престоя ако тръгнеш да се разхождаш извън Албена, с колата, не плащаш при всяко излизане. Пак си показваш картата от хотела.

# 500
За картите е проверено.
Разбира се, че по време на престоя ако тръгнеш да се разхождаш извън Албена, с колата, не плащаш при всяко излизане. Пак си показваш картата от хотела.

Mr. Green  еееее живея близо до Албена а това ми убягна .....  Embarassed Embarassed Embarassed защото ние нали ходим през седмицата и влизаме с колата .. излизаме и си плащаме ..... незнаех че от хотела се издават такива карти  Embarassed явно за гостите на курорта се издават специални , а ние ходим за ден натискаме натискаме ено копче на апарата преди бариерата и тя ни пуска карта ...на излизане картата и парите пак в апарат и така  ... тука ма изфащахте  Mr. Green Joy

п.с. утре ако не кривна от пътя съм там и ще питам

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 11:53 от Ashanti79

# 501
Страшни сте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Грабнаха ме следните хотели (и в тях има свободни места според сайта) - Орлов, Нона, Добротица, Магнолия и Мура.
За цена нямаме претенции, по-скоро ни е важно стаите да са просторни (колкото може), че ще имаме проходило дете и бебешка кошарка...
Ако можете да даде глас в полза на някой от тези хотели, давайте Blush
Днес трябва да се обадя и да резервирам вече Crazy

П.П В Нона има ли басейн отпред?

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 14:17 от .:.Stef.:.

# 502
На Орлов пише че се отопляват двата басейна, Мура има вътрешен басейн, така че на твое място бих се спряла на един от двата.

# 503
  • Плевен
Питах на рецепция в Орхидея - кязяхя ми, че имало межденни хранения, въпреки, че на страницата на сайта на Албена за Орхидея не са упоменати междинните.

Това, за който се интересува  Peace

А, и искам да питам, че безплатните чадър и шезлонг са на плажовете Арабела бийч и Мостик. Това къде е  newsm78 И автобуса спира ли не тези плажове?
Благодаря за отговорите   bouquet

# 504
П.П В Нона има ли басейн отпред?
Thinking Нона май няма  ...не май ами няма

А, и искам да питам, че безплатните чадър и шезлонг са на плажовете Арабела бийч и Мостик. Това къде е  newsm78
Арабела е последния хотел на северния плаж на Албена .... след хотел Калиакра , там има и мостик наистина .. .сега се сетих  Laughing
за автобус незнам ..знам обаче че точно зад Арабела обръщат влакчетата ... така че поне влакчетата ходят до там .... ма пеш от Орхидея няма да ти е много близо  Whistling

идейка: що не си направите една програма Google Earth .... там има спътникови снимки на целия свят  Wink вижда се дали има басейн , накъде е хотела и т.н.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 16:13 от Ashanti79

# 505
# 506
За картите е проверено.

Точно така го знам и аз,но за картите незнаех,че издават за престоя.

# 507
tasi, издават  Peace
Като влизаш в комплекса си взимаш билет от апарата иначе няма как да ти се вдигне бариерата, но като тръгнеш да излизаш минаваш през рецепцията да ти дадат друга карта, с която си влизаш и излизаш когато поискаш.

Аризона, тази карта е малко старичка.
Няма например новия ресторант и басейн на Ралица Супериор, които са от 2 години най-малко.

# 508
Опитвам се да се свържа с Мура, звънях сигурно сто пъти, но или дава свободно, или връзката преминава в извънземно-пищяща, или дава заето Tired
Много мразя така, още повече че чак утре ще мога да се обадя пак - сега се възползвам от това, че малкият заспа, а докато е буден, абсурд да успея да проведа тел.разговор ooooh!

Вие как резервирате?

# 509

Общи условия

Активация на акаунт