Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 721
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
Как е нет-а там? Бърз, бавен, плаща ли се, не се ли плаща?
asa, не разбрах за къде питаш, но ние не сме плащали.
Но не сме го ползвали навсякъде, само сутрин на терасата на ресторанта. Там си се закачаше без проблем. За стаите не знам, не съм пробвала и не съм се интересувала.
Ето покритието в Албена

# 481
И аз претендирам да съм "бял човек", ама възнамерявам да почивам в Албена Crossing Arms
Ама някои сигурно са по-бели Thinking

# 482
  • В светлината на слънцето
Оооо, черните как сте?  Mr. Green Няма ли вече някой плажуващ на мръсния Албенски плаж сред още по-мръсните туристи да се включи с новини от мястото на събитието?  Mr. Green Айде, чакаме вести от първите "морски"... Heart Eyes

# 483
Хайде и аз при мръсните и мизерните  Mr. Green
Резервирах за Компас от 4 до 14 юли. Дано да си прекараме добре  Peace Когато се върна, ще докладвам   bouquet

# 484
  • В.Търново
Шъ видим ние тая работа.  Mr. Green
Кът не знаем де почиват белите хора, тъй ще е .  Laughing
Абе прекархме се ние,ама к`вото е....  Mr. Green
Ама така е като не си казват белите хора къде почиват! Laughing

newsm62

# 485
Момичета,даже не се и палете,ако пък на някоя от вас не и допада курорта,аз ще ида на тяхно място Mr. Green-само казваите и хуквам,барабар с момчетата Stop
На нас ни излезе едно междинно моренце и понеделник заминаваме за кратко на Дружба,но естествено ще уважим плажа на Албена Flutter

# 486
  • София
Ние сме в х-т Оазис от 2 .08.  newsm68javascript:void(0);

# 487
  • София
Ние сме в х-т Оазис от 2 .08.

# 488
Орхидеите не са са ли по-приемливи от Оазис,много е малкъ басейна май,поне така изглежда на снимките.
newsm10
Напълно съм на същото мнение!
Така ли смятате Thinking? Басейнът по принцип не ме интересува особено, никога не го ползваме, просто искам да е близо до плажа, че сме с две малки деца и не ми се влиза в приключения. Даже предпочитам да няма някакви екстри в басейна, че по-големия ми син сигурно няма да можем да го накараме да отидем на плаж. С две думи отиваме заради плажа в Албена и ако хотелът не е съвсем дупка и има свястна храна, която да става и за деца ще съм изключително доволна, а и малко люлки и пързалки, които казвате ги има навсякъде Simple Smile. А и в Оазис стаите са за 2 възрастни + 2 деца. Между другото от една агенция ми отказаха резервация за Добротица тъй като настанявали 2+1. Е ако се напъна съм сигурна, че ще резервирам де, но там ме спира цената вече.
Иначе и аз подозирам, че last minute няма да са за кой знае колко предпочитани хотели. Незнам вече голямо чудене  Crazy

# 489
Момичета, привет и от мен!
С удоволствие се записвам в темата ви, тъй като май се ориентирахме към море на Албена. Казвам "май", защото...досега не сме ходили там и не знаем нищо за хотелите и самия курорт, но чуваме добри отзиви като цяло. Нещо не ми харесаха офертите на повечето ол ин хотели по Черноморието, та се надявам в Албена да има нещо като за нас Praynig
Сигурно е много нахално от моя страна, но имам нужда от помощ и съвет към кой хотел да се насочим...Темата е доста дългичка и надали тези дни ще имам физическа възможност да я изчета, затова, ако някой има желание и възможност, ще съм благодарна да ми даде предложения. Ето това е, което искаме:

1. Хотел "ол инклузив"
2. Хубав чист плаж, по възможност хотелът да е съвсем близо до него или дори на него Embarassed
3. Условия за пребиваване с малко дете (на годинка и 1 месец някъде) - алеи за разходка, малки басейни (не е задължително) и т.н.
4. Морето да е сравнително чисто (не знам дали някой има пресни впечатления...)

Последно, да кажа, че сме се нагласили за първата половина на август месец (нямаме избор де).
И да питам: как е дъното на морето, в смисъл - веднага ли става дълбоко или става постепенно?

Предварително благодаря на всички, които ще ми помогнат  bouquet

# 490
  • В.Търново
Не съм била до сега в Албена,но от информацията,която събрах е ,че морето не е дълбоко в началото,може би по към хотел Гергана е по-дълбокичко.Ние се насочихме към хотел Добротица,той е на плажа,с детски басейн с пързалка,градинка със зеленина,но това го има навсякъде в курорта,добра кухня.Обаче повечето места по хотелите вече са заети,трябва да се поразровиш или да звъниш директно на рецепциите на хотелите.Нека и други,които са ходили да те насочат по-добре от мен.Успех в търсенето! Peace Simple Smile

# 491
  • В светлината на слънцето
Lilcho, Оазис е по-близо до морето от Орхидея и е по-комуникативен като за две малки деца. Обаче нямам идеи как е там като условия. Момичетата, които вече са били в Орхидея са доволни. Просто не знам какво да те посъветвам. Като ти гледам децата, мисля че няма да имаш проблем и в Добротица. На мен не ми отказаха, а каката ни е по-голяма от твоите (малкият е на възрастта на твоя големия). Пробвай също така и в Боряна, който пък е съвсем на пясъка. Или в "Орлов". Говори директно с управителите, може и да се намери начин. Постоянно изниква нещо свободно и може да уцелиш такъв момент. Иначе за другите два хотели, за които ти говориш, наистина не знам какво да те посъветвам - няма да е от личен опит и няма да е резонно. Thinking
Stef, гледай сега, по ред на номерата.
1. Плажът в Албена е чист, с меко пясъчно дъно, без миди и камънаци, без водорасли (само инцидентно на някои места), мноооого плитък - като на места е плитък доста навътре. Така е навсякъде, просто идеално е за малки деца. Само пред Гергана и Славуна е малко по-дълбочко, ама съвсем малко.
2. Алеи има прекрасни, а зеленината в комплекса е просто прекрасна - отново идеално място за малки деца
3. Като за малко дете най-удобни са хотелите от първа линия. Те са всичките (с малко изключения) ОИ. Ще пробвам да ги степенувам. Като най-качествен се слави Калиакра, но пък там вече места няма. Пробвай в Добротица и говори директно с управител, не по мейл. Най-вероятно и там няма да има места, но може да уцелиш момент, в който се е отказал някой френски турист и се е освободила стая. Горе-долу подобно е положението и в Славуна, но той е мааалко по-отдалечен от центъра на комплекса. Иначе е в самия пясък и е невероятно спокоен и тих (това го казвам от личен опит от миналото лято). В самия пясък са и тройката хотели - Боряна, Нона, Елица, които са малко по-близо до центъра. Не мога да говоря обаче за условията там. Ние конкретно ще сме в Орлов, който е в самия център и за който ми казаха доста добри неща. Но как стоят реално нещата - не знам. Но и за него мисля, че вече няма места за първата половина на август. Лагуните миналото лято нещо не оставиха добри впечатления, иначе и те са на брега. Арабела е също от първа линия хотелите, казват че е добър.
Ами това е май в общи линии. Grinning

# 492
  • Хасково
успях да намеря стая 2+2  Grinning ( Албена не е много гостоприемна към семейства с две деца). Впечатления ще споделя в края на юли.

# 493
Момичета, привет и от мен!
С удоволствие се записвам в темата ви, тъй като май се ориентирахме към море на Албена. Казвам "май", защото...досега не сме ходили там и не знаем нищо за хотелите и самия курорт, но чуваме добри отзиви като цяло. Нещо не ми харесаха офертите на повечето ол ин хотели по Черноморието, та се надявам в Албена да има нещо като за нас Praynig
Сигурно е много нахално от моя страна, но имам нужда от помощ и съвет към кой хотел да се насочим...Темата е доста дългичка и надали тези дни ще имам физическа възможност да я изчета, затова, ако някой има желание и възможност, ще съм благодарна да ми даде предложения. .....................

.............Предварително благодаря на всички, които ще ми помогнат  bouquet
Здравей Стеф  Sunglasses с теб се знаем доста добре от едно друго подфорумче
сега по темата Лулумба  много добре ти е обяснила кое е добро и кое не но няма да е лошо да посочиш бюджет за да знаем как точно да ти помогнем .......  ти сигурно си видяла цените и сама можеш да си направиш сметката кое е за теб и кое не ...
морето в Албена е 6+
Искаш алеи .... Албена е изтъкана от алеи,за това не мисли
Най добре ще е да разгледаш сайта на Албена и конкретно да кажеш към кой хотел си се насочила и какво те интересува за него
Разбрах че държиш хотела да е край морето ...значи направо се насочвай към т.нар. "шестица хотели" 3-ри от които Лулумба вече спомена по долу  Wink (така им викаме тук  Laughing )  - Боряна , Нона Елица,Мура,Славуна,Гергана ... от към другия край са Арабела,Калиакра,Добротица ако съм забравила някой Лулумба да ме допълни  Simple Smile

забравих да спомена  - в Албена има вход 5 лв. защото има бариери .По едно време ги бяха махнали но оня ден ходих и на одра гадната машина 7 лв защото надъвка двата лева от рестото и моя се ядоса и ги остай подарък  за боса

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 11:49 от Ashanti79

# 494
  • В.Търново
 newsm78Какъв е тоя вход от 5 лв всеки ден?Не съм чувала за такъв престой.Може би само,ако не си от почиващите там?Аз знам за 5 лв. за целия престой на кола в курорта,ако щете да е 10 дена,а не за всеки ден.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 07:47 от rosinauzunova

Общи условия

Активация на акаунт