ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 483
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Опера, точната версия ще видя довечера.

# 1 066

смених си паролата, но в профила ми беше старият емайл и  сега не мога да вляза  Sad може ли да се направи нещо?

Ще замразя новия акаунт, ще прехвърля е-мейла от него на стария, ще активирам стария и ще изтрия новия профил.

мерси много   bouquet  bouquet името ми в сайта е elssssss email: ----

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 20:26 от Mamma

# 1 067
Старият Ви профил е активен с реалния е-мейл адрес.
Може да се логнете със старото си потребителско име и парола.

П.П. Избягвайте да пишете публично мейл адреса си, защото може да бъде прихванат от търсещи машини и спам-роботи, които да запълнят кутията Ви с нежелана поща.

# 1 068
  • Варна
Допълвам: Браузърът ми е Опера 10.63

# 1 069
Има ли техническа възможност на страницата Нови отговори на моите публикации отдолу да бъде добавено падащо меню за бързо скачане в подфорумите? В противен случай ми се налага да се връщам през Начало и тогава да избирам.

Благодаря!  Simple Smile
Mamma, много благодаря, че сте изпълнили горната ми молба!  Flowers Bouquet
Не знам от кога е факт, но днес го забелязах  Grinning

# 1 070
Старият Ви профил е активен с реалния е-мейл адрес.
Може да се логнете със старото си потребителско име и парола.

П.П. Избягвайте да пишете публично мейл адреса си, защото може да бъде прихванат от търсещи машини и спам-роботи, които да запълнят кутията Ви с нежелана поща.

благодаря много   bouquet

# 1 071
Не знам дали въпросът ми е за тук, но когато се опитвам да отворя тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527521.0 на последната й, 51-ва страница, браузърът Гугъл хром не ми разрешава да го направя и ми дава съобщение: "Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес www.bg-mamma.com съдържа елементи от сайта www.---site_sas_zlovreden_kod---, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ подобен софтуер.
И на следващата страница: От 235 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 39 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-10-28, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-10-28.
Malicious software includes 48 exploit(s). Successful infection resulted in an average of 1 new process(es) on the target machine.

Злонамереният софтуер се хоства на 9 домейн/а, включително 69.175.99.0/, homeaccent.nl/, sonydigitalframe.com/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS19318 (NJIIX).

Това се случва само с тази тема. Не ми се е появявало в друга тема.
При мен ли е проблемът или ...?

# 1 072
Не е при Вас проблемът.
Потребител бе поставил за аватар картинка от посочения домейн.
Филтрирах домейна, за да не създава вбъдеще подобни проблеми.

# 1 073
Много благодаря, Мамма! Hug

# 1 074
Кухни Диалог и храни Жоси ги научих наизуст вече ooooh!.............
Моля, направете скрийншот, за да видим как точно се визуализират при вас.

http://www.album.bg/polin_a/images/25651107/

При мен често се получава същото нещо, както на polin_a.

Тествахме с Opera 10.63 на 6-7 различни компютъра, с различни операционни системи и различни настройки, но никъде не се появи този проблем.

Дали сте отбелязали дали проблемът не се проявява при общо "задръстване" на компютъра - след отваряне на много програми, гледане на филмчета и т.н.?
Пробвали ли сте дали проблемът се проявява след почистване на кеша на компютъра (не на браузера) и рестарт?

# 1 075
  • София / Пловдив
Не знам дали въпросът ми е за тук, но когато се опитвам да отворя тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527521.0 на последната й, 51-ва страница, браузърът Гугъл хром не ми разрешава да го направя и ми дава съобщение:........
Това се случва само с тази тема. Не ми се е появявало в друга тема.
.....

При мен се случва често, но не само в една тема.
Понякога още като заредя форума излиза, друг път след като отговарям в теми, но честно казано не съм забелязала в каква "цикличност". Цъквам "да, наясно съм, че посещението на този сайт може да навреди на компютъра ми" и продължавам.
Само  с Гугъл Хром се появява.

# 1 076
  • Варна
Тествахме с Opera 10.63 на 6-7 различни компютъра, с различни операционни системи и различни настройки, но никъде не се появи този проблем.
Дали сте отбелязали дали проблемът не се проявява при общо "задръстване" на компютъра - след отваряне на много програми, гледане на филмчета и т.н.?
Пробвали ли сте дали проблемът се проявява след почистване на кеша на компютъра (не на браузера) и рестарт?
Едва ли е от "задръстване", защото аз обикновено като чета форума не правя нищо друго на компютъра, дори музика не слушам newsm78 Но явно проблемът си е при мен, ще пробвам да почистя кеша.

# 1 077
  • София
Здравейте!

Може ли да изтриете тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537152.0

Дублирахме се,..

# 1 078
Получавам ЛС с рекламно съдържание от тази шматка - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=285362.

# 1 079
  • При хората, които обичам
Тя прави същото и в На пазар.

Общи условия

Активация на акаунт