ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 557
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 140
Изчистих кеша,но положението е същото.На всяка тема ми се случва и само тук в бгмама.И по-точно проблема е че отворя последната страница с публикациите от първата страница.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 11:53 от Косьо

# 1 141
  • Варна
Последното ти изречение изобщо не го разбрах. Искаш да кажеш, че последните публикации ти излизат на първо място ли? Защото ако е така, това се оправя от Настройки - изглед и подредба - покажи последните публикации отгоре (или нещо подобно). Махни отметката и ще се оправят.

# 1 142
  • София
Изчистих кеша,но положението е същото.На всяка тема ми се случва и само тук в бгмама.И по-точно проблема е че отворя последната страница с публикациите от първата страница.
Отидете на Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> и махнете отметката от "Покажи най-новите публикации горе." -> "Промени профила".

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 11:33 от Косьо

# 1 143
Благодаря Ви.

# 1 144
  • София / Пловдив
Изчезна ми любимият аватар,. Възможно ли е модератор да е махнал картинката?
Да, аз го махнах.....

Ясно.
А случайно да се пази някъде линка, за да кача картинката на друго място. Защото за толкова години не е имало проблеми и не съм се сещала да я копирам.

# 1 145
Цитат
А случайно да се пази някъде линка,...

Прегледах цензурираните сайтове, мисля че е mundomatero /.com/.

# 1 146
  • София / Пловдив
Мерси, Дивиана!

Пробвах за по - сигурно от служебния комп да вляза в сайта, пуска ме само с Гугъл - хром, но картинки изобщо не мога да открия... с Експлорър и Мозила не се отваря, предупреждението за "злонамерен софтуер" излиза непрекъснато, явно проблемът им е голям.
Май ще се разделя с идеята да си открия "свеки". 

# 1 147
  • София
Когато съм в началната страница, най-вдясно не ми излизат последните теми в които е писано. Излиза само броят на публикациите и темите. Това след разместванията ли се е получило или проблема е при мен?

# 1 148
  • Sofia
Нарочно е. Във вътрешните страници на съответния подфорум са видни.

# 1 149
  • София
Ок, мерси Peace

# 1 150
Здравейте,

бих искала да ви попитам, защо когато влезна в профила си, в горния десен ъгъл не ми се показва прозорчето с името, съобщенията и отговорите на моите публикации? Така не мога да разбера дали съм логната или не.
Предполагам, че не е проблем в компютъра, защото снаха ми, като влезе в нейния профил всичко й е както трябва.

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 1 151
  • Варна
Дали има как в раздела за хомеопатия да се отдели място за класическата?
Много, ама много е банално когато във всяка тема за хомеопатия се намеси някой класик и започне да разяснява това и онова Whistling ooooh!

# 1 152
  • При хората, които обичам
За Sofiika
Кликнали сте на стрелкичката пред датата.
Кликнете върху (горе вляво, пред датата на форумите) и ще се появят полетата.

# 1 153
За Sofiika
Кликнали сте на стрелкичката пред датата.
Кликнете върху (горе вляво, пред датата на форумите) и ще се появят полетата.

Благодаря!  Hug

# 1 154
Много ми е бавен форумът! Пак ли повредата е само в моя телевизор!? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт