ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 077
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Въпросът ми е по-скоро към уебмастъра, но не знам къде другаде да го задам. В подфорумите, в които има реклами - от ония огрооомни реклами най-отгоре, например на Тефал в Клюкарника - рекламата блокира линкът обратно към форумите (линкът-заглавие с бебето най-отгоре). В други подфоруми без такава реклама, този линк отвежда обратно към началната страница на форумите, но където има такава реклама, линкът с бебето отвежда към страницата на рекламиращата компания (tefal.bg в конкретния случай). Трябва да заобикалям през "нови отговори" или "назад" за да стигна до началната страница... Много е изнервящо, и подвеждащо. Ако тоя линк няма да води до обозначеното място, защо не го махнете изцяло от тези страници, или поне да оставите някакъв начин за обратна връзка към началната страница?

# 61
  • София
Предадох на админ. И аз го забелязах.
Можете да използвате бутона
И аз цъкнах логото, отвори ми се друга страница (рекламата). И се усетих, че мога да използвам бутона.

# 62
Много се извинявам, но искам пак да повторя молбата ми. Но, ако не е ввъзможно, то искам да знам това.
Благодаря.

С какъв мейл адрес е била старата регистрация?
Сменяли ли сте интернет доставчика?

# 63
В подфорумите, в които има реклами - от ония огрооомни реклами най-отгоре... линкът с бебето отвежда към страницата на рекламиращата компания

Доколкото видях, само в подфорум Клюкарник имаше такъв проблем. Съжалявам. Оправено е вече.

поне да оставите някакъв начин за обратна връзка към началната страница

Има още поне два начина:

бутон

линк Forum.BG-Mamma :: (непосредствено над и под таблиците със списъка с теми или съответно над и под таблицата с мненията)

Например тук, в тази тема изглежда така:
Forum.BG-Mamma :: Важно! >>
..::. Правила, условия и указания .::..
Тема: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

като това съответно са линкове към началната страница на форумите, към началото на категорията (Важно), към началната страница на подфорума (Правила, условия и указания) и към първата страница на темата

Трети вариант за бърз достъп е падащото меню долу в дясно "Отиди на:" - избор от падащия списък на категория или подфорум и натискане на бутона Отиди

# 64
Благодаря за отговорите и за поправянето на линковете! В Клюкарник и ДиС така ставаше, за други не бях пробвала, но сега са оправени и двата  Hug

# 65
Много се извинявам, но искам пак да повторя молбата ми. Но, ако не е ввъзможно, то искам да знам това.
Благодаря.

С какъв мейл адрес е била старата регистрация?
Сменяли ли сте интернет доставчика?
Не сме сменяли доставчика.
На нас ни се развали компютор и купихме нов. При влизането ми от нов комп. на форума ми трябваше да попълня ник и парола, а аз бях я забравила.
Но най-лошото, че паролата ми тук е била еднаква с паролата в АБВ Пощата.
Не можах да възстановя старата поща и се наложи да направя нова.
А тъй като пощата е нова, не можах да поискам нова парола тук на БГ-Мамма, защото в профила ми е записана старата поща.
Тук на БГ-Мамма старият ми ник е elena123 и в профила е бил е-майл -
elp@abv.bg
Ако е възможно да ми се остави стар ник elena123 и да получа нова парола на новата ми поща с е-майл - elp123@abv.bg за да мога да пиша под стария ми ник, с който отдавна ми познават всички във форума "Деца с диабет".
Понеже в старите теми има много ценни съвети, които давам относно компенсация на децата,  много често родителите ми молят за съъвет в ЛС. Но родителите на деца с новоткрит диабет няма да могат да ми разпознават под новия ник.
Благодаря.

# 66
Писах Ви на мейла.

# 67
  • Пловдив
Безкрайно Ви благодаря, вече пак съм elena123 Grinning

# 68
ot izvestno vreme ne moga da vljza v profila si,bihte li mi pomognali.as sam popstefanova.izpisva mi 4e njmam nastroiki cookie.

# 69
  • Пловдив
Безкрайно Ви благодаря, вече пак съм elena123 Grinning
Още един въпрос.
В профила ми пише стария е-майл. Трябва ли да го променя на новия?
Благодаря.

# 70
ot izvestno vreme ne moga da vljza v profila si,bihte li mi pomognali.as sam popstefanova.izpisva mi 4e njmam nastroiki cookie.

Моля, пишете на кирилица. Във форумите ни тя е задължителна.

За да може да ползвате форумите, трябва да е разрешено на браузера Ви да приема cookies (т.нар. "бисквитки") - това е кратка текстова информация, която форум системата записва на компютъра Ви, за да може впоследствие да Ви "разпознава".
Проверете настройките на браузера си и разрешете приемането на cookies.

В профила ми пише стария е-майл. Трябва ли да го променя на новия?

Аз ще го направя вместо Вас, за да не се деактивира профила Ви при смяната на мейл адреса.

# 71
  • Пловдив
Благодаря за отговора newsm51

# 72
  • София
Тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502364.75 , според мен, има сериозна нужда от вашата намеса.

# 73
Здравейте Simple Smile

Последните два пъти след като изтрия съобщенията си в "получени" и "изпратени", продължава да стои запълненост 60 %, което не е вярно.
Понеже е важно за мен да не пропускам съобщения, моля, помогнете.

Лек и спокоен ден!

P.S: Моля, пишете на ЛС Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 13:31 от *Teyа*

# 74
Много моля за съвет.
Имам проблем с Личните Съобщения,видях че кутията ми е пълна и изтрих съобщенията с маркиране ,а не чрез опцията "почистване на съобщенията " и в момента нямам съобщения а кутията ми е пълна.
Ако може някой да ми помогне и да ми даде съвет какво мога да направя Praynig

Общи условия

Активация на акаунт