ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 376
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора

Смени браузъра... Виж дали и в другия браузър ще виждаш същите седем съобщения... Според мен, просто имаш запазена стара информация в браузъра си... Изчисти кеша, всички бисквитки, всякакви временни файлове...
newsm10

# 721

Смени браузъра... Виж дали и в другия браузър ще виждаш същите седем съобщения... Според мен, просто имаш запазена стара информация в браузъра си... Изчисти кеша, всички бисквитки, всякакви временни файлове...
newsm10
Смених и браузъра бях в Мозила, после в Explorer и на двете места чистих кеш по указания начин и нищо не се промени!  Sad Не знам повече какво да направя  Cry

# 722
stefka_stef , съжалявам за неудобството!
Информирах системния ни администратор.
Надявам се до утре проблемът да е отстранен.

Моля, извинете ме за забавилия се отговор и реакция на проблема!

# 723
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ Mamma   bouquet   bouquet   bouquet

# 724
Извинявам се за безпокойството, но можете ли да изтриете/заключите ето тази тема, която пуснах по погрешка, а вече има съществуваща такава. Извинявам се още веднъж. Embarassed

# 725
Готово!

H0uSse_Baby, моля, намалете изображението си в подписа, тъй като надвишава максимално допустимия размер за подпис.
Картинката, която сте поставили, е с ширина 718 пиксела, при максимално допустими 600.

Може да намалите изображението на Вашия компютър и да качите някъде намалената картинка, а може и директно да заместите кода в подписа си с този

Код:

и картинката ще се зарежда намалена така

вместо така

# 726
Да, много отдавна щях да я намалявам и все забравям. Tired Благодаря за всичко!

# 727
# 728
Да. Тон-Бонбон е наш партньор в редица инициативи.
Може да видите и в дъното на всяка страница, от дясната страна, списък Приятели, в който фигурира и Тон-Бонбон.

# 729
  • София
А този (имам предвид втория линк)?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=31362

# 730

Този - не, не му е мястото там.

# 731
Къде ни е избягала анкетата? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=526584.0;all

# 732
  • София
На тема 42 има анкета, на 43 няма.

# 733
Периодично ми изчезва подписът. Не съм уцелила размера и го махате или мястото, където го качвам се бъгва? Thinking

# 734
Докато погледна и явно си смени подписа - картинката беше в postimage.org а сега - в imageshack.us

Не е проблемът в размера, явно е в мястото/линка.

Общи условия

Активация на акаунт