ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 386
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 705
Въобще не ми се прави на аристократка, Karolin De Mon! Правилата са за всички. И ако мен не ме разбираш достатъчно ясно, ще се намери кой да ти го поясни както трябва.
Хич не си прави труда да опростяваш или усложняваш, ами се научи да питаш възпитано, а не все едно всички тук са дошли в твоето царство!
Както задаваш въпроса, така ще ти бъде отговорено. Ако беше употребила високопарния си изказ в предишния си пост, можеше да останеш незабелязана дори!

# 706
Правилата са ясно написани и всеки регистриран е декларирал, че поема ангажимент за спазването им.
Хората, избрали да ползват тези форуми, са длъжни да спазват установените правила.
Ако на някого не му харесват, никой не може да го накара на сила да стои тук.
Със сигурност има и много форуми, в които няма (или почти няма) правила и са подходящи за потребители, които не желаят да бъдат ограничавани.

Почти всички форум-системи обаче имат вградена автоматична възможност за информиране на модератор/администратор в случай, че потребителите забележат нарушение на правилата.
Тук има и тема за бърз контакт с модератори и администратори.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 01:33 от Mamma

# 707
  • Бургас
Може ли в  тази тема, в първия пост,да бъде премахнато името на д-р Стефан Миринчев ?
Излиза ми само "цитат" и не мога да редактирам.  Rolling Eyes

# 708
Готово.

# 709
Какво е това и защо ми се появява няколко пъти?  Thinking

Warning: require_once(/home/bgmamma/public_html/Sources/bgmamma/smf.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/bgmamma/public_html/index.php on line 61

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/bgmamma/public_html/Sources/bgmamma/smf.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/bgmamma/public_html/index.php on line 61

# 710
  • Beyond the Frontiers
Хм, и на мен ми даде този надпис. Сега ми липсва целият сектор с лични съобщения, нови отговори на мои публикаци ....

# 711
Хм, и на мен ми даде този надпис. Сега ми липсва целият сектор с лични съобщения, нови отговори на мои публикаци ....

И аз от 2 дни не мога да си видя сьобщенията и да видя нови отговори на мои публикации.
Какьв е проблемьт ми?

# 712
  • София
И аз от 2 дни не мога да си видя сьобщенията и да видя нови отговори на мои публикации.
Какьв е проблемьт ми?
Натиснете този бутон , над датата.

# 713
Блгодаря  bouquet

# 714
Натиснете този бутон , над датата.

А моето "съобщение" какво означава?  Rolling Eyes

# 715
Какво е това и защо ми се появява няколко пъти? 

Би трябвало да е моментно, в период от максимум 10 мин.
"Пипахме" по кода на форумите.

# 716
  • Варна
Здравейте, опитвам се да пусна отговор в една от темите в подфорума "На път, море, почивка, екскурзия", но ми липсва бутонът"отговори". Опитах в теми, в други подфоруми, но там си го има. Защо е така? Благодаря Ви!

# 717
Моля, обърнете внимание на описанието на подфорум "На път..."

Цитат
Във форума имат право да публикуват теми и мнения само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре.

Подробно описание на ранговете, правата и ограниченията, зависещи от тях може да прочетете в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 718
Какво е това и защо ми се появява няколко пъти? 

Би трябвало да е моментно, в период от максимум 10 мин.
"Пипахме" по кода на форумите.

Ясно, благодаря.   bouquet

# 719
Побутвам си молбата - изтрих си всички входящи и изходящи съобщения, а на брояча си стоят седем съобщения и не мога по никакъв начин да ги намаля. Пробвах рефрешване, чистене на кеша, нямам никакви етикети и пак нищо не се получи, стоят си седем съобщения, а искам да си изпразня кутията. Crying or Very sad
Няма ли някой да помогне Praynig  Praynig  Praynig
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт