Болки в таза?

• 5 265
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Мен същото ме болеше между краката. Много е неприятно, но няма как. Пробвай да спиш с възглавница между краката, може да се чувстваш малко по добре така.

# 16
И аз имах такива болки между краката.И при движение и при сядане.Както и кръста.Идвете болежки направо ме скъсваха!

# 17
Болки в таза и то ужасни имах след ражданията-едната я носих ниско долу през цялата бременност и след акто родих се побърках нито можах да легна,нито са седна.Дребната до края пък я носих високо горе и напречно-но , и с нея имах същите болки.

# 18
И аз ги имах тези болки, към края станаха доста неприятни.

# 19
  • В.Търново
Именно тези болки ме карат да се моля да родя по-скоро  Simple Smile Започнаха от 7 месец като съответно имах трудности с придвижването на единия крак (първо десния после левия).Сега на моменти се случва да не мога да помръдна въобще...трудно е ставането,обръщането...а нощем ми е най-голяма мъка....Обясниха ми,че бебчето вече слиза надолу и с главата си притиска различни нерви...Надявам се след раждането да изчезнат Wink (не остана много,само да не пренося).

# 20
anelia001 ,по линийкато ти гледам,че наистина не е останало много.Леко раждане ти пожелавам и здраво и красиво бебе!  Hug Болките се забравят!

# 21
Момичета, къде точно се усещат болките в таза? От известно време имам болежка ама е отвътрешната част на краката.Все едно ме болят сухожилия някакви. Точно отвътрешната част на таза, не отстрани ...не знам как да го обясня.Абе между краката.
Точно се колебаех дали да не пусна същата тема... При мен болките са от 2-3 седмици, не мога да го нарека точно "болка в таза", защото това го свързвам с костите, а при мен със сигурност е мускул/сухожилие - абе меката част около перинеума. Боли като мускулна треска, само при движение. Вече бях взела да се притеснявам и щях да се обаждам на доки, но щом и други са го минали, при това по-тежко от мен, значи ще си траем Wink
Да си кажа - понякога и на мен ми помага възглавница (обикновена) или нагънато одеяло между краката.
А как мислите, някаква гимнастика или масажи на мястото няма ли да облекчат положението?

# 22
С болки ниско в таза съм от 3-4 месец на бременността си.Имам чувството,че бебето ми ще се плъзне между краката всеки момент и ще падне ooooh!. Според лекарката ми е нормално,все пак притиска долу,а и от тежестта.Не мога нито да вървя,нито да лежа.Все ме боли.Единствено,което за кратко ми помага и ме облекчава е топлата вана - нищо друго.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 22:18 от бяла лястовица

# 23
  • София
Точно се колебаех дали да не пусна същата тема... При мен болките са от 2-3 седмици, не мога да го нарека точно "болка в таза", защото това го свързвам с костите, а при мен със сигурност е мускул/сухожилие - абе меката част около перинеума.
Точно. Всичко това е свързано с разширението на таза.
При мен масажи не помогнаха. Понякога разходката облекчава.

# 24
  • В.Търново
sin4eska,благодаря за подкрепата!Ще ми е нужна Wink

# 25
  • София
И аз от няколко дни съм с болки, но по-скоро в левия крак горе, при свивката на дупето - като яка мускулна треска е, едвам ходя Crazy В понеделник съм на лекар и ще питам. Може и да съм го преуморила тези дни - в понеделник ходих да плувам, във вторник ми се наложи доста да походя пеша. Дано ми размине поне малко.
Анелия, леко раждане.

# 26
  • Бургас
И моите болки бяха в кръста,между краката.Понякога също слагах възглавница между краката.Но както и да се обръшах все не намирах покой.

# 27
И аз имах болки там.
Казаха, че е нормално - тазът се подготвя за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт