Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ах, Джоя, настръхнах мила  Shocked ужас....ужас! Важното е, че сега сте добре, но какво си преживяла  Hug Hug Hug  Сега можеш да си поплачеш и да излееш емоцията, така правим майките, първо се стягаме и правим всичко, което е по силите ни и после като си отдъхмен се отдаваме на емоцията и плачем Силно те прегръщам и теб и кака и малката  Hug

За близначетата- без думи съм, наистина не знам какво да кажа  Crazy
divanence , и аз стискам палци да няма нищо претеснително  Peace
radost_i_na , първите сандалки на Адидас са страхотни, но за вече проходили деца, че с тези отворени пръстечета много ги нараняват, другите по-скоро тези с твърдата подемтка, а не меките. Спред мен и това, което съм чела.
Днес купиха на Дейка сандалки с твърда подметка, но много огъваща се, такава мека, много им се кефя Grinning

Браво- въвеждате и глутена, аз още се кумя и още го мъдрувам  newsm78

Меги, шапка ти свалям за фигурата, живот и здраве, ще те бъркат за гадже на сина ти, хи-хи-хи!

Ахх...изчервих се  Laughing много мило  Hug

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 17:28 от megs

# 136
Аз още не съм въвела глутена, сигурно към средата-края на 8 месец. А така както съм писала процедирах с баткото. Уточнявам се да не ви подведа нещо Simple Smile.

# 137
  • Deutschland
Джоя това направо е кошмар каквото разказваш.Браво че си запазила самообладание.Това ми е един от големите кошмари.Да не се задави детето с нещо.Пази боже...
Благодаря момичета за стиснатите палци  Hug

# 138
Леле, Джоя, направо не искам да си представя какво си преживяла.....Кошмар...И аз понякога оставям Елена да спи с такъв лигавник ,но вече определено няма да го правя....Ужас...Важното е, че си се справила перфектно в тази ситуация, Браво!

Диваненце, дано не е нищо сериозно и да ви изпишат бързо.Пиши после...

Стискам палци на всички болнички да се оправят бързо и да се наслаждавате на хубавото време

# 139
Джоя  #Crazy направо настръхнах  Confused Ние имаме такива лигавници и ей сега ги хвърлям без да се замислям  ooooh!  Милата какво си преживяла  Sad Hug Hug Hug

# 140
  • София
joya направо ми изправи косата ... важното е че си се справила! И аз някои пъти (особено преди да заспя) като започна да си мисля да не се задави с нещо и направо сън не ме лови после...
За октомврийчетата ... що за хора са това брей?????
Както и за това момченце с аутизъм ... много ми е тъжно за него и родителите му ...

# 141
Здравейте мили майчета,

Джоя,преживяла си кошмар. От мен една голяма  Hug Минало е и слънчицето е добре. Това е най-важното.
Диваненце, оправяйте се бързичко Hug
За лъжата в октомврийската тема....все ми се иска да не вярвам,че някой може да е толкова брутален Rolling Eyes
Момчета,много ви благодаря,че ми помогнахте да разреша дилемата с глутена,ще взема каша с овес на Хип и от понеделник се почваме.
Спокойна бебешка нощ милички Hug

# 142
  • Русе
Леле, joya, милите какво сте изживели!?!? Добре, че поне няма по-сериозни последици от уплахата!  Hug

divanence, стискам силно палци сладък Вики да оздравява бързо!  Hug

seagirl, извинявай, че не ти отговорих по-рано, но чак сега влизам. Виждам, че вече си наясно с глутена  Wink То и аз още не съм го въвела, но съм се подсигурила с продукти вкъщи.

miracle, за ръжта съм чела, че се купува такова брашно и се прави домашна каша. Аз обаче не мисля да се вживявам чак толкова. И аз като Silvana ще дам мултизърнеста, но 7 зърна на Милупа (такава имам).

# 143
OnlyOne както прецениш,но трябва да си въвела всички останали зърна...идея нямам какви са де Wink
joya Hug голям кошмар мила!Тео онзи ден така си натика една хартия от списание в устата и направоо ми изкара акала докато разбера какво има вътре... Само да Ви попитам защо спите с лигавници?
divanence-стискам палци всичко да е наред с Вас Praynig

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 22:44 от -silvana-

# 144
Благодаря ви момичета, МАрина е супер, ама мен от емоции (негативни) сън не ме лови. Само седя  и си мисля, добре че беше малкият дявол.
Силвана, вече никога няма да спим с лигавник, досега я слагах, защото като пие мляко, докато спи и се капе цялата и трябва да я преобличам. Ама вече изхвърлих всичко, оставих само два от плат. Лекаря ме предупреди да не слагам дори лигавник от плат, защото са имали случай на задушени бебета, а за да ме успокоят ми разказаха история, как дошли едно семейство англичани, мъжът бил негър, детенцето мулатче (според сестрата затова били с различен манталитет). Майката му дала един вестник и то го "прочело" половината. Те били супер спокойни, само решили да се допитат да не би мастилото да е токсично, отказали и снимка, защото бебчето било добре, макар че коремчето му е било пълно с целулоза. Да ви кажа останах супер доволна от Пирогов, приха ни, веднага, не сме чакали една секунда, преслушаха малката, огледаха я, пратиха ни на снимка, имаше огромна опашка, Марина я извикаха с предимство, мен ми стан неудобно, отказах, ама всички хора започнаха да ме ръчкат да влизам, след 5 минути имах снимка, закачаха Марина, радваха и се, успокоиха ме, разказваха ми истории, съвети ми даваха. И накрая отказаха и пари да вземат. Е дано никога не ми се налага да отида там пак, но се изненадах приятно.

За близначетата, прочетох темата, това са ненормални хора, с много големи проблеми. Само едно знам, никога не се правят шеги със здравословно състояние, особено с деца, дори и измислени. Това е ужасно.

# 145
joya и на теб и на МАрина голяма прегръдка  Hug, направо се разплаках докато те четох, направо голям кошмар, браво на теб добре си се справила като си запазила самообладание. То като се замисля от моя богат боен опит с баткота- това е майчин инстинкт, в критични ситуации просто действаш без да се замисляш!
За кашите днес взех елда с плодове, че двадесетина дена ядем само оризова. След това ще въвеждам глутена с чиста овесена каша. Всичките ми каши са на Хипп. От темата за захранване ме посъветваха да започна с каша, че е по- щадяща за стомахчето, пък по-нататък ще варя пълнозърнести овесени ядки.
divanence дано да се установи от какво е тази хрема и да се излекува вече
Лека нощ!

# 146
Здравейте, момичета!
Консултирах се за глутена и наистина се оказа, че не трябвало много да се отлага във времето. Това сочели последните изследвания от 2009г. Така че днес и аз ще го започвам. Взела съм фини био овесени ядки. Няма да ги пасирам, ще пробвам така, да видя дали бебе ще дъвче. Трябва да се учи вече. Ако не се получи, ще оставим дъвкането за по-нататък Simple Smile
Чета ви аз - кой с 5 зъба, кой с 6, а в нашата уста няма ни един дори за цвят. Все още се усмихваме беззъбо Simple Smile
joya, радвам се че всичко е свършило благополучно и съжалявам, че си го преживяла  Hug
Театрото с близначетата за мен е престъпление - какъв човек трябва да си, че да причиниш това на толкова бременни момичета, които точно сега трябва да са най-спокойни!!! Отвратена съм!
radost_i_na, на мен ортопедът ми каза обувки с твърда подметка, задължително здраво да държат глезена и хич да не си помислям да взимам обувки с ципчета отдолу.

# 147
Диваненце, и ние сме със заден  ринит вече месец.Благодарение на него вече два пъти направи бронхит, кашля непрекъснато и като легне се дави.Сега сме с едни правени капки, та да видим.Направо ми писна. ooooh!Чудя се какво да я правя вече.Ако и от това не мине ще вземаме секрети и т.н.
Джоя  Shocked
На мен пък ортопедът ми каза - боса.И лека, мека обувчица.

# 148
Добро утро!!!
Аз нали Ви казах за глутена,че по новите стандарти се въвежда към средата на 7 месец Peace Не ме чувате мене еййй Wink
И аз днес ще му вземам каша с Елда и плодове на Hipp,защото съм вкарала банана, а тя мисля,че беше и с ябълка.И на доктор ще го водя,че му излезе едно като шкурка на дупето толкова грапаво и няма минаване колко време вече-памперсите смених ама няма.

# 149
Здравейте! Отдавна не съм писала, само ви препрочитам набързо сутрин преди да излезем и се прибираме късно и не остава време да пиша. Ние за сега сме добре. Захранването за сега върви добре, въпреки, че малката не иска да яде почти нищо, вкл. и мляко. Явно си е до ген, защото и аз и баща и сме били същите ooooh!. На послесната консултация бяхме качили само 150г. и бяхме 7 кг. Аз естествено се притесних, но докторката каза, че това е защото не се спира и  изразходва всичко. Глuтена го въведох с овесена каша, след това ечемик, но пропуснах раjта и директно на пшеница. Не знам до колко е било правилно. Нямаме зъбчета още, но венците от 2 месеца са надути и побелели. Много приказва-любими срички ба-ба, ке-ке, което не знам какво значи на бебешки език. Simple Smile
Ние вече три пъти падаме и вече не мога за секунда да я оставя сама. ooooh!
За озни/онази психопатка просто не ми се коментира, но съм на мнение, че трябва по някакъв начин да си получи наказанието от компетентните органи. #2gunfire
Joya, радвам се всичко се е разминало. Дано да си се успокоила Peace. Преди време с моята свекърва, която e голям фен на лигавниците и непрекъснатото им носене навсякъде, вкл. и докато беба спи, малко се поскарахме, тъй като се опасявах точно от това.
Мегс, виждам, че сте си изкарали страхотно с Дейка, а ти си наистина в страхотна форма Peace.
Ронка, Ема да се оправя бързичко и всички болки дечица.
Е, стига толкова, че се олях. Пожелавам ви приятни почивни дни Hug  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт