Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мами!Чета ви редовно,но време з писане много не остава,незнам вие как смогвате Simple Smile
Ние сме добре,растем,доста палави ставаме.Много ни мъ4ат венците,но още нямаме зъбчета.
Храним се добре,ядм каши,пюрета и АМ.
Ето ни да ни видите:

# 121
  • Лавал-Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501630.0
Момичета, е това вече е шок - оказа се, че историята с бебетата октомврийчета е измислица на някой!!!

# 122
Kaka-Dora,И аз следя темата,плаках като видях мъниците и сега съм направо потресена.Като излезе цялата информация и снимките,наистина виждаш,че не се връзват нещата.Ама аз вярвам на всичко и въобще не мога да си помисля,че някой ще лъже за подобно нещо,ама на.Идиоти всякакви. #Crazy

# 123
Ужас  #Crazy Аз от Кака-Дора сефте разбрах за случката и сега съм ужасена как може някой да си прави такива "шеги"  #Crazy За пореден път се убеждавам, че в нета не трябва да вярваш на всичко което се пише колкото и сърцераздирателно да е  Rolling Eyes

# 124
  • Лавал-Пловдив
Според мен не е шега - това са болните фантазии на психично неуравновесена жена, най-вероятно загубила бебе. Този профил е подържан с месеци, вече откриха и от къде са крадени снимките, просто не виждам как някой ще си прави майтап толкова дълго време. Направо акъла не ми го побира  newsm78 newsm78 newsm78

# 125
Здравейте мацки!
Аз глутена го въведах с безмлечната каша на Hipp с овес и няма никаква пшеница в нея PeaceНякаква грешка ще да е станала в справочника където сте го чели.След това си купих пак на Hipp Мултизърнестата с ориз,овес и пшеница.Тъй като съм ги въвела другите Клото каза,че не е проблем така да я давам.
Пък за тези неща с близнаците направо не ми се коментира тази тъпащина....

# 126
Привет и от мен!

Силвана, мерси ,че сподели за тази каша на ХИп с трите вида зърна, и аз ще взема такава...

ЛЕле,за близначетата, чета и съм така Shocked Shocked Shocked
и аз споделям мнението на Кака Дора, че това определено е психически нестабилна/най-малкото/ жена, определено и трябва помощ от психиатър....

# 127
Мами, привет и от мен!
Потресена съм от случая с близначетата! Shocked толкова се молих да оцелеят!
Вие нали всички сте реални... Rolling Eyes Mr. Green

Мисля да следя вече само нашата тема, че много емоции изхабих напразно.

Ина_Мария, така се разчувствах с твоето стихотворение, че още хлипам, чак сега го прочетох, Плами също е уцелила десятка! Hug

Със закъснение, да са ни живи издрави децата и ние(непорасналите такива)  Mr. Green

Хубаво време на летуващите, да пуснете снимки със слънчев загар.

Меги, шапка ти свалям за фигурата, живот и здраве, ще те бъркат за гадже на сина ти, хи-хи-хи!

Ние бихме Синфлорикса, Коко беше много сърдит и докато излезем от кабинета не изпускаше от поглед сестрата, да не й хрумне да му прави още нещо!:) На почти 8м. сме 9,300 кг. и 73 см - манекен  Joy Имаме 8 огромни зъба и ръфаме каквото докопаме!

Отказваме категорично АМ и храненето с биберон, добре че пюрета и каши яде с удоволствие и естесвено най-любимо мо е гърдата на мама, та каквото е останало си го изцоква до капка, понеже не пие вода, го слагам на гърда по-често, да не се дехидратира. Вечер се буди по веднъж за интервала от 21.00-7.00.

Вкъщи вече става бой за играчки, не знам какво ще ги правя двата звяра, каквото хване единият, другият веднага започва да го дърпа. Laughing

Още не сме падали, но на няколо пъти го хващам на ръба. Слагам го в проходилката, ама още не се движи много, много, само назад се оттласква. Много смотано това време, не че се натискам да започват жегите, ама поне да не вали.

Поздрави и целувки на малките палавници!

# 128
  • София
Смятате ли, че тези сандалки са ок за прохождащи: http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-6-infant-girls-226062??? (глезена е без нищо...)

И какво ще препоръчате:
с твърда подметка, тип: http://www.sportsdirect.com/Pages/ShowImage.aspx?Image=http://im … eName=&Price=
или
с мека подметка, тип: http://www.sportsdirect.com/Pages/ShowImage360.aspx?Image=029130 … eName=&Price=

# 129
Зсравейте момичета нямам много време да пиша от време на време ви хвърля по едно око.Ние растем и дивеем доста опасни калпазанки са станали близначките имаме си по два долни зъба чакаме и по два горни по някога са доста неспокойни нощно време заради това.Вече ядеме всичко даже им давах и супа да ядат,мисля да се записваме на кухня.Бяхме на консултация на 2.06 и мерките ни са Ина 7.400кг, 70см Цветелина 6.900кг, 70см.Радостина според мен за прохождане ти трябва обувчица с мека подметка например тези на Колев и Колев с ципчето по средата те са специално за прохождане ползвах такива със Светли исъм много доволна даже знам че е хубаво ако може да проходи босо детето ако сега се опитвате да ходите може да пробваш вече е по топличко ето това имам предвид имат няколко варианта и цвята.
http://www.k-k.bg/bg/collection/64/13/345/

# 130
  • Deutschland
Ние с Вики ще влезем за 1-2 дена в болницата да му направя изследвания,че тази задна хрема не изчезва вече месеци.А от вчера кашля зверски.

# 131
  • Лавал-Пловдив
диваненце, стиснати палци за Вики
Сами и той е хремав от вчера, снощти не спа добре, но се надявам скоро да мине. За момента най-интересната му игра е да къса салфетки на парченца и сега се е тупнал в мен и това прави, а горкото му носле хърка ли хърка.  Sad

# 132
Диваненце, стискам палци.
Хора току що преживях най-големия си ужас в живота. Връщаме се с Марина от Пирогов.
Сложих я да спи, с лигавника, защото много се лигави и си мокри дрехите, и лигавника отгоре е плат, отдолу найлон, по-твърд. Тя заспа и отидох да приспивам и Никол, изведнъж чух Марина буквално да пищи и да се дави, като отидох, тя не може да диша, изцъклена издава ужасни звуци, грабнах я, обърнах я с главата надолу и я тупнах много силно по гърба, повърна, а в повърнатото имаше парченце найлон, изправих я, продължи да се пъне, пак не диша, звънах на такси, оставих Никол сама, ужас направо, добре че спеше, през това време държа Марина надолу с главата и я бухам по гърба, повърна още три пъти, обадих се на баща ми да тича при Никол и бегом в Пирогов, в таксито МАрина вече се оцефери, и там даже беше нахилена, прегледаха я направиха и снимка, накараха ми се и се прибрахме. Мислех че ще ми умре в ръцете, отделно Никол сама, отделно не мога да  ида с кола, трябва да държа Марина, тя повръща, просто как запазих самообладание не знам, сега седя и рева. Изхвърлих всички лигавници с найлон отдолу, лекаря каза че нищо че няма зъби, венците са и много силни.

# 133
Диваненце, стискам палци.
Хора току що преживях най-големия си ужас в живота. Връщаме се с Марина от Пирогов.
Сложих я да спи, с лигавника, защото много се лигави и си мокри дрехите, и лигавника отгоре е плат, отдолу найлон, по-твърд. Тя заспа и отидох да приспивам и Никол, изведнъж чух Марина буквално да пищи и да се дави, като отидох, тя не може да диша, изцъклена издава ужасни звуци, грабнах я, обърнах я с главата надолу и я тупнах много силно по гърба, повърна, а в повърнатото имаше парченце найлон, изправих я, продължи да се пъне, пак не диша, звънах на такси, оставих Никол сама, ужас направо, добре че спеше, през това време държа Марина надолу с главата и я бухам по гърба, повърна още три пъти, обадих се на баща ми да тича при Никол и бегом в Пирогов, в таксито МАрина вече се оцефери, и там даже беше нахилена, прегледаха я направиха и снимка, накараха ми се и се прибрахме. Мислех че ще ми умре в ръцете, отделно Никол сама, отделно не мога да  ида с кола, трябва да държа Марина, тя повръща, просто как запазих самообладание не знам, сега седя и рева. Изхвърлих всички лигавници с найлон отдолу, лекаря каза че нищо че няма зъби, венците са и много силни.
#Crazy
Ох, Джойче.... Какво сте преживяли само. Confused Важното е, че е добре! Praynig
Цялата изтръпнах докато те четях. Sad Нагушкай и нацелувай Марина. Heart Eyes

Колкото до гаврата с чувствата на хората от този форум/историята с близнаците/....Не ми се коментира.

Диваненце, стискам палци всичко с Вики да е наред и най-после да откриете причината за хремата. Hug

Моята Ема е болна и се моля да не се лепне и на бебето. Тук е много топло вече, преди обяд все не успявам да се оправя да излезем, та след малко ще атакуваме близкия парк.

# 134
joya, ох добре, че всичко е свършило, направо си представих какво си изживяла  Sad. Добре че всичко е наред вече, успокой се сега  Hug
divanence, стискам ви палци Hug
kaka dore, бързо да се преборите с хремата и вие Hug. За октомврийчетата думи нямам  ooooh!, форумът се оказа добро поле за изява на болни хора Cry
Радостинче, според мен сандалките сякаш не са подходящи като първи обувки, нали казват, че трябва да имат твърд форт отзад и глезенът да е стегнат, иначе мека подметка. Мека имам предвид огъваща се-като натиснеш с палеца без усилие да се огъва на 90 градуса. А на втората снимчица май са просто декоративни обувчици с мека текстилна подметка или бъркам Thinking. Ако е такава предполагам камъчетата по пътя ще и боцкат крачето. Иначе наистина е много хубаво да са повече босички, където теренът позволява.

Вкъщи вече става бой за играчки, не знам какво ще ги правя двата звяра, каквото хване единият, другият веднага започва да го дърпа. Laughing
И у нас е така Mr. Green

За глутена-овесената каша на Хип е само овес. Друг вариант са овесени бисквитки или пък фини овесени ядки, като за начало само няколко ядчици смесени с друга каша. За въвеждане на пшеницата стават и пълнозърнестите плодови каши на Хип (тези в бурканчетата).

Общи условия

Активация на акаунт