Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 595
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Radostinke,ето я каската,но съм я виждала и по бебешките магазини.Там има и Памперс-бански:

http://family-bg.com/prX_1634.htm

Пелените за плаж представляват хартиени гащички,които пропускат течността,задържат само акото.Те са само за басейн,море,вътре във водата.Иначе на плажа ,ако бебето се напишка,няма да задържат течността.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 12:42 от ДесиХ3

# 106
Деси,и аз благодаря за информацията ,супер си!!!!

# 107
  • Пловдив
Здравейте, мисля, че в Пловдивския DM видях памперс-бански за бебоците.
Нашия режим:
9 - кърма (не знам колко, той си преценява Laughing)
12-месно (зеленчуково пюре) - 60-100г(пак той си преценява)+кърма
15-кърма
18-каша+плодово пюре (или само плодово пюре). Опита показа, че по това време ако му дам да суче, суче символично, което означава, че няма нужда от кърма и затова спрях да му предлагам. Ако си потърси - давам
21-кърма
И.... през нощта е различно - на 2,5-3-4-5 часа - както дойде

# 108
  • Лавал-Пловдив
Сами отдавна не яде нощем, което много ме улеснява. Той сам си се отказа и не търси. Единственото, което търси е през нощта да го взема от неговото креватче и да се гушне при нас. Знам, че е лош навик, но толкова жал ми става за него   Sad
Иначе тук памперсите за басейн тук са много разпространени, защото лятото постоянно сме по басейни. И аз взимам на Huggies и съм доволна. В момента най- новият хит при памперсите са памперси със щампа, имитираща дънки ( тъмно сини ) пак на Huggies. Напускали са ги навсякъде, но са на доста висока цена и не мисля, че си заслужава да дам толкова пари само заради едната гъзария, а и няма кой да ги види, защото няма да си пусна детето по памперс я!  Joy

# 109
Блгодаря Радостинче  Hug тя винаги е уверена в себе си и в повечето случаи с право  Wink Сега се прибра и се изстреля на изпит по английски в школата  Laughing

Като гледам какви хубави режими имате се отчайвам  Crazy Моята буба не знае какво е това режим колкото и да се опитвах да я вкарам в такъв  Crossing Arms Горе-долу сме така : сутрин около 8-9 часа си цоцка кърма, към 11-12 ѝ се услажда каша или бисквитена попарка, към 2-3 пюре месно или зеленчуково и между тези яденета пак си поцицва я за сън, я за да се успокои  Mr. Green до лягането към 22 е на кърма и нищо друго неще. През ноща не се събужда, към 5,30- 6 се пробужда да я преместя при мен, захапва цица и моментално заспива  Laughing

# 110
Ема си хапва: 6.30-7.00-АМ 180 мл
                       10.30-11.00-плодово пюре+АМ(днес изяде 120 грама пюре +150 мл АМ)
                       14.30-зел.пюре смесено с малко плодово-иначе не го яде;АМ-90мл
                       17.30-каша с мляко
                       20.00 -АМ-досега 180мл,но няколко вечери изпи по 210-230мл-затова се чудя дали не е много...

# 111
Момичета какво значи гранулоцитите да са под минимума, норма 37-92, Марина има 20. В нета открих инфо че било при вируси, химиотерапия, интоксикация с лекарства. Детето да чукна на дърво в момента е здраво , само дето я е напънало зъбче. и лимфоцитите са високи, ама съвсем малко над нормата  newsm78
Доки не вдига....

# 112
  • София
joya - никаква идея...

Момичета - някой да си продава столчето за кола? Братовчедка ми си търси. (имам си съвсем нова, новиничка племенничка Heart Eyes)

Дес -   bouquet (а в дет.маг-а до нас как ме гледаха като ги питах за каски... Crossing Arms)

# 113
Здравейте,

radost_i_na, да ти е жива и здрава племенничката Heart Eyes.
кака доре, много добри новини за октомврийчетата Simple Smile.

Ние ползвахме памперси бански май Huggies, ама си е голяма измислица това чудо. Наистина единствено предпазва акито да не излезе навън, но аз го ползвах на един басейн в Сандански с баткото като беше бебе, та за тези няколко минути вътре нямаше изобщо аки Laughing.

За хапването на Деян-единственото с горе-долу точен час е каша с плодово пюре към 9.30-10ч и около 100-120 гр зеленчуково към 14. Оттам нататък суче, когато си иска.

# 114
Момичета,

Чета из нета и още повече се обърквам...помагайте моля ви се как да въведа глутена. Мислех да е с овесената каша на Хип или с готовата каша в бурканче, пак на същата фирма, която е с ябълка мисля, но...изненада, навсякъде където има овес, има и пшеница. А нали уж трябва да се въвеждат бавно, последователно и внимателно, като се въведат в реда: овес, ръж/ечемик и накрая пшеница. Моля ви да ми споделите как сте или мислите да въведете глутена на бебчовците. Много ви благодаря предварително Hug

# 115
  • Русе
seagirl83, на съдържанието на кашата на Хип от овес в кутия, не виждам да пише да има пшеница. Ти от къде разбра за това?

# 116
OnlyOne, аз не съм си купила кашата, защото все още избирам и затова реших да използвам информацията от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0. Тук пише за тази каша, че съдържа и други съставки, освен овес и аз затова се зачудих. Ако искаш хвърли едно око и сравни с опаковката на твоята каша, да видим. Може би е станала грешка в справочника, или аз нещо не доразбирам. кажи моля те, като сравниш, къде е грешката. Благодаря Hug

# 117
Джоя, лимфоцитите е нормално да са до около 70 % за бебета.И  нашите бяха малко над нормата.Доки каза, че е нормално, че и аз се бях ошашкала.Гранулоцитите знам, че ако са високи има данни за алергия, ама ако са ниски не знам.Може от зъби да е тая инфекция.Ако еритроцитите са ви в норма и СУЕ-то няма проблем.Не е нищо сериозно.На нас не ни правиха СУЕ.Трябвало аз да поискам...а е такова важно изследване...
Сийгърл, аз ръжта я пропуснах...неволно разбира се.Аз го въведох с каша с бисквити.

# 118
СИгърл, аз сега въвеждам овеса с безмлечна каша на ХИП,която е само овес...
Аз щях да питам с какво да въведа пшеницата и ръжта и ечемика,след като няма такива еднокомпонентни каши.? newsm78

# 119
  • Deutschland
Аз въвеждам глутена сега с овесена безмлечна каша на Милупа Био.Тази каша е само овесена.
http://www.milupa.de/de/produkte/bio_getreidebreie/bgb_nach_dem_ … dem_4_monat.html#
Милупа имат и една каша Dinkelflocken която се превежда Шпелта на български.Вид древна пшеница,в която съдържанието на глутен е много малко.

Общи условия

Активация на акаунт