Браво

. дойде му момента. В момента има най-здравия сън на света. камъни да падат не могат да го събудят. Сутрин като става за ДГ към 9 е приключение всеки път - дори понякога лъже, че да си доспи. Казва, че ДГ няма да работи днес и т.н. Имаме разрешение от директорката да го водим в 10, че иначе се виждат в приключения с него. Ева дори не съм се "пробвала" да я отучвам с изключениие на 1-2 пъти, в които слагах по 1 лъжица каша в млякото вечер. ми не помогна. Изведнъж почна да сти това дете. сега спи от 7-8 вечер до 6 сутрин като пън. В 6 яде, понякога играе по половин час, друг път не и после заспива и става в 10. На 2 пъти е ставала в 12. не вярвах, че има такива деца ма хей на... метаморфозата стана преди около месец. понякога не спи следобед, но не се изнервя от този факт, ами вечер просто и се зачервяват очите , понякога спи по 1-2 часа.
), изпил е една кофа сиропи за възбуждане на апетита - изобщо опитала съм всичко. Иначе каквото и да го питаш дали му се яде - всичко му е любимо и ще яде много, но като храната е на масата ми казва да му я запазя за "после", че сега нямал време. "после" за него е бъдеще, неопределено време, което за съжаление не настъпва никога
. за сметка на това е разбрано дете, не ми се е тръшкал никога, жизнен и бесен за трима е и почти не боледува след като направи 2 (тази година сме с едни сополи на коледа и една температура за 2 дни без друго и не се сещам за други проблеми). Изобщо децата са различни и ако ставаше с научаване всички деца щяха да спят,, да се хранят и да боледуват, а човека, който е открил техниката как да става това щеше да ее мултимилиардер със статут на светия, канонизиран от всички църкви и носен от всички майки на ръце... Правила няма, всяко дете е различно, всяка нервна система е различна.
, ма куфарите са стегнати и живот и здраве днес ще пляцикам дупе в морето, та ако няма нет там ще ви навестя след седмица. 

Но нощите са си все така тежки 
успех и пиши като можеш 
искаме снимки после

Егати не знам от къде намираш сили
Дано бързо да се оправяд децата 
Ама нема спирка, изскуба ми цветята от саксиите, и разчиства без да се чуди
) да дава инфо.

Препоръчани теми