Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен!
Днес е дъждовно и ще си стоим вкъщи,Елена тъкмо заспа и малко си почивам,че снощи пак се буди на час с рев и не съм се наспала ....Ама айде да не мрънкам...
Ина-Мария, прекрасно стихотворение  bouquet
Честито на всички новоозъбили се...

Сега чух ,че са намерили трупа на малкия Веско и ми стана ужасно мъчно....Така се надявах да има щастлив край тази история Sad

# 76
Здравейте. Днес вали и ще сме в къщи. Дребната спа 30 мин. и леля и звънна и тя се оцъкли. Милион пъти казвам да се звъни само на мобилния, ама кой да ме чуе. Вече мисля да изключвам стационарния и край. Сега ще е крива цял ден.
Научи се да отваря шкафа с играчките на Кити и сега няма оправия. А там има доста дребни неща. Аз бях спокойна, че са прибрани. За сега в паяка трудно ще ги стига, но после. Явно ще се купува катинар и ще уча Кити да го отключва и заключва.
Тази нощ беше хладно и дребната спа. Явно ще се спи на климатик лятото. Добре че е в хола и няма да духа пряко.

# 77
Благодаря ина - мария    bouquet
Ето и от мен еди цитат от Докосване до децата
"Група от професионалисти задали на деца от 4 до 8 години въпроса: „Какво според теб значи ЛЮБОВ?”
Мама ме обича повече от всеки друг. Никой друг не ме целува, преди да си легна.
Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от пилето.
Любов е, когато мама вижда татко мръсен и потен, и въпреки това му казва, че е по-хубав от Робърт Редфорд.
Любов е, когато кученцето те близва по лицето дори тогава, когато си го оставил цял ден само.
Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си стари дрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови.
Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
Любов е, когато мама вижда татко седнал на тоалетната, и не мисли, че това е срамно.
Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят."

Просто е мн мило  Hug

# 78
Здравейте мили мамчета,

Тъкмо и аз приспах зверчо и преди да обядвам, реших да ви навестя, за да ви пожелая хубав ден. Hug
Времето е доста кофти навън, няма как да се разхождаме, само на двора по малко поседяваме. Алекс от вчера се обръща активно по  корем и не се спира да се върти. Мн му харесва явно, лошото е,че като го оставя да спинка, тъй кат спи на една страна и по някое време се обръща по коремче и явно това го стряска и се събужда. И ние не спим мн нощем. Тази сутрин майка го гледа, за да мога да поспя и мн съм и благодарна, че доста бях се изморила, ама всички вие знаете как е, няма да се оплаквам Embarassed Сега и мъжът ми започна работа във Варна от вчера и е там през седмицата, ще се прибира само за ден-два, когато почива и ние с малчо сме сами нощем, добре, че е майка, че той както е свикнал да е само на ръце и не се занимава хич сам...направо ви се възхищавам как си гледате бебенцата самички, че и някой от вас се грижат и за две и повече деца и за домакинската работа и за всичко  bouquet
Дали от времето, дали от това, че с мъжът ми никак не се разбираме от известно време насам, не знам, ама понякога колкото и да искам да съм спокойна, заради малчо, се предавам.
Ина-Мария, стихотворението ти е прекрасно, аз също пиша, но покрай свикването с бебчо, покрай вечните разправии с мъжа ми, нещо никак нямам муза да пиша, а страшно мн обичам. Получило ти  се е чудесно  bouquet
За детенцето, което са намерили в реката, Веско-и аз мн се разстроих, все се надявах, че е жив и ще зарадва родителите си, като се появи от някъде. Онази вечер гледах предаването на Венета Райкова, където бяха гости родителите на Дани, детенцето, което са оставили да умре така нелепо на 2 годинки и още не мога да се отърся от чутото. Много големи трагедии, дано се спре вече Praynig

# 79
Radostina,има каски за бебета,някъде гледах наскоро,но къде??!!
Чудесно стихотворение,Ина-Мария! Simple Smile
Еди,ти кога си смени ника,тъкмо се заучдих кой е newborn?Надявам се,че всичко покрай вас е наред!
Днес дадох на Саши пащърнак и май му хареса,да видим утре.Вчера му предложих отново морков,хапна малко и днес няма реалция.Дано и за в бъдеще не прояви повече никакви алегрии към храни.Зъбки пак ни мъчат/те не са спирали де/ ,бута пръсти долу,в дясно,не знам дали пак отдолу ще никне.Би трябвало да е отгоре,да видим.
Аз въобще не спя,по цяла нощ бебето скимти,приревава насън,буди се,върти се из цялото легло.Тази нощ пак спа по корем.И понеже Дани пак е болен,то и Сашко от вчера е хремав.Пфууу...
Много тъжна история с това детенце Веско,направо нямам думи.Бог да ни пази дечицата,чее...Sad
Момичета,които сте край морето,кажете как е времето там.Мислим да отскочим няколко дни по южното черноморие,но още се чудя с това кофти време!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 18:17 от ДесиХ3

# 80
Деска пак ли сте болни- ужас, милите деца се измъчиха, пу дано бързо да им мине Hug.

времето тук беше мн топло и слънчево, направо за плаж, но сега вече не е така даже не ни се излиза от къщи мн е студено цели 16 градуса  ooooh! По прогнозите дават да се пооправи, но до 23-24 градуса, ще видим

# 81
  • Deutschland
DeiziL тук ако е 23-24 градуса и удрям шапка в тавана.
И ние пак сме хремави и кашляме.Направо бактисах...  Sad
Аз гледах предаването на Венета райкова във Vbox-a,но до половината ми зареди само.Мноого ми стана мъчно и много плаках.За Веско и аз се надявах да го намерят жив и здрав,но не било писано.

# 82
Здравейте,

Ние вчера надвечер все пак успяхме да излезем, купих по нещо дребно на децата и почетохме празника. Мъжът ми се прибра от командировка и им донесе още подаръци.

Нощем и аз съм дежурна. Двамата заспиват към 22 и горе долу до към 2 всичко е ок, после Деян започва да се събужда и суче по незнам си колко пъти до сутринта, понякога събужда и батко си и така. Поне не ставам, кърмя легнала и спяща Laughing.

Seagirl83, дано се наредят нещата при вас и конфликтите да са само временни Hug.
Деска,  оздравявайте бързо. Много е кофти, и ние скоро си извъртяхме един вирус, та косата ми се изправи. Не ми се мисли баткото като тръгне на градина наесен Sad.

Омръзна ми от тези дъждове вече. Днес заведох децата в парка и пак заваля, прибрахме се кални до ушите Crazy.

# 83
  • Ловеч
Гледам, че днес повечето от вас не са ходили на разходка заради лошото време. При нас времето беше страхотно /е преди малко леко преваля, но сега пак препича/, все едно не живеем в една страна ....
ДесиХ3 дано бързо да се оправят дечицата  Hug, какво беше това разболяване при вас .... мине не мине малко време и хоп болнички и двете.
seagirl83 нали знаеш мила, когато намалее семейният бюджет започват караниците, ще видиш, че нещата ще се оправят с времето. Хайде в края на юни ще се видим с теб и ще ходим на разходки!
ina_maria браво, много е прочувствено   bouquet
Аз вече спя нощем, отучих малчо от среднощните пробуждания! Да ми е жива и здрава педката, че страшно ми помага за различните ситуации.

# 84
Благодаря момичета за окуражителните думи относно неразбирателството с мъжа ми.То нашето е от мн време. Спорим все за едно и също неща и не можем да се разберем, нито аз да отстъпя, нито той да се промени това в отношение, което аз не мога да приема за нормално...та да видим къде ще му излезе края Rolling Eyes Да ви кажа честно, от 2 дни не си е у дома и ми е мн по-спокойно някак си. Не знам дали ще е така занапред, но засега е така. Thinking
Ей, Rumi73, мн се радвам, че скоро ще си правим компания в разходки по дампата, мн ще ми е приятно. Я, сподели тайната си да отучиш малчо от нощното папкане. От една страна, добре, че е сукането нощем, че още имам кърма и Алекс не се е отказал да суче, че денем му харесва пюренцата и АМ, с което си дояжда и не суче мн и тя си намалява кърмата, но вече не се депресирам така, както по-рано, бебчо е почти 8 месеца и както казва Герчо си е мн добре, че се кърмихме толкова време.
Деска, оправяйте се бързичко, мн се измъчихте с тия неразположения Hug

# 85
ина_мария много е хубаво стихотворението!    bouquet

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 22:15 от -silvana-

# 86
Ами Дани си е такъв болнав от бебе,а Саши явно прихваща от него..Знам ли...Точно преди 2 седмици бяха болни.

# 87
  • Русе
И почерпка за нашата месечинка:

Тук времето беше страхотно! Както казва Руми все едно не живеем в една държава. Между другото, Руми, извинявай, че забравих и теб да похваля за страхотните торти, които майсториш! Как ги изяждате тези вкусотий после, чак се чудя?!?  Laughing

Деси, бързо оздравяване на миличките дечица!

# 88
честито на  Симеон   да е жив и здрав bouquet, мн готина тортичка coolcool

# 89
Честита месечинка на Монката Simple SmileHug Hug Hug
И при нас беше хубаво времето днес. Чак към 5 заваля, така че се възползвахме да сме цял ден навън.

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт