вече придобихте опит и ви вълнуват други, различни от кърменето неща. Както и трябва да бъде.
.
.
.
.
. 

Крис проговаря много лесно. Само от играта си с децата навън всеки път ми се връща с думички и изречения. 

ужасно тъжно ми става, че се сбогуваме, това е поредния знак, че децата растат неусетнооо
дано ми е писано 

а банан си гризе на хапки колкото мен 
за кърмата не мога да преценя дали ми е намаляла - все още ми се налага да ползвам подплънки
не спира да ми тече

Хиляди благодарности на ВАС и момичетата от ЛЛЛ
Бъдете Винаги така отзивчиви и помагайте на мамите, които имат нужда, защото ако не бяхте Вие, Форума и мацките от тази отчетна нямаше да знам толкова за кърменето и до момента да сме на кърма

По принцип в жегите все още е трудна саморегулацията на температурата на тялото на бебетата. Вирусите по правило провокират доста по-висока температура - над 39С, тази говори по-скоро за бактериален характер. Ушичките можеш за провериш сама , като леко притиснеш от външната страна входа , ако заплаче или пищи, значи го боли, тръскането на главата е също признак при бебета. Ако нещо те тревожи обади се пак на педиатърката, но наистина дано да са зъбките
И ние така ги пробиваме с температура 37,5 -38С. Да минава бързо! Препоръчани теми