Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 34 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
ние сменихме столчето отдавна с такова 9-18 килограма. Спи си перфектно в него и се чувства много по-комфортно, защото може да зяпа през прозореца. Преди това столче много ревеше като пътувахме.
нашата фонтанела е затворена, вигантола спрян отдавна
Ева не съм я оставяла на пода, така че няма как да пропълзи  Joy. тя е спокойно дете и си играе с часове в количката и ние яко злоупотребяваме с това.
препарат против комари купих от гърция някакъв билков (бях забравила да проверя от тук)... от 0 месеца е, но в момента е на вилата и не се сещам ква марка беше. т.е. има препарати против насекоми, които са уж безвредни за бебетата. Иначе имам и машинка с гел за контакти. Ева комари не я ядат, но иван става на буци - просто го изяждат жив ако не го намажа. Ужасно е
буба катинка, честит рожден ден!  да си жива и здрава, много обичана и щастлива.
честито и на всички рожденници
Деска,  Hug. ще стискам палци утре.

# 646
Деси Hug
Бубе, как съм те пропуснала Embarassed Да си много здрава и щастлива с малките си съкровища!!!  bouquet Hug
Аз купих уред с ултразвук за контакт (може и с батерии май) на Чико от 0 месеца, няма гел вътре, щото все се чудя дали са безвредни Thinking Нашият АД почти отшумя, да не чуе дявола, но въпреки това не искам да мажа с нищо, че да не предизвикам реакция.
Ей, че хубаво-доста хора сме се ориентирали към Родопите. Elsun, и вие сте голяма тайфа като нас, но не сме заедно за съжаление. Ние ще бъдем в едни къщички в Цигов чарк. Желая ви много весело и безгрижно да си прекарате времето там!!!
Столчето и аз го смених на 9-18кг, въпреки, че още нямаме 8кг, но си спи идеално в него Peace В предното столче ревеше в момента, в който я сложех, затова сега се "родих" като го смених.

# 647
Buba katinka,  newsm59  party023 Да си жива и здрава и много щастлива  Hug

За комарите и аз взех с ултразвук на Чико, но с батерии, може да се закача и на количката Wink
Преди месец сменихме столчето с 9-18кг и си спи чудесно в него.
Утре ще водим мъника да му вадим паспорт.
Лека нощ от нас   Hug

# 648
                                    buba_katinka

# 649
  • София
Ей време не остава!
Както вече съм писала моя юнак пълзи от два месеца и се изправя и мести по мебелите от един месец. Ама аз още на 6 м го оставих на пода с играчките да се оправя. Въпреки всичко това е прекалено рано за мен, а и не само. На въпроса защо това не е добре за детето - защото развитието на мускулите изпреварвало това на ставите. Реално аз не съм го стимулирала за това, а и това което ме успокоява е че баща му е проходил на 8 месеца. Смятам, че всяко нещо се случва от само себе си. Като се е изправил не мога да го накарам да седи на д-то си.

Я кажете как захранвате с масло и сиренце? Добре че до нас имам един голям магазин в които има всякакви био храни и ми е супер удобно.

Ние още сме си с малката седалка 0-13 кг. Щом го сложа вътре и детето превключва на нощния канал и кърти яко. Не знам кога ще я сменям.

Онзи ден ходихме на басейн, но за бебон му взехме негов си басейн...е голям майтап беше. Една радост, едно плацикане, едно пищене ...чак публика си събра детето с тази програма.

На болните пожелавам бързо оздравяване и ако можем с нещо да сме полезни казвайте!

# 650
Ей, че хубаво било тука!..  Grinning Благодаря Ви! Значи утре предстои мисия издирване на ново столче. Wink
Спокойна нощ на всички!

# 651
buba_katinka  bdbaloni да си жива и здрава и много щастлива!
Днес бяхме на консултация и Ради е наддал към 300гр и вече е 9,140 и +1см  73см. Аз също отдавна го слагам на пода на неговия килим, не че стой само там, пълзи навсякъде, изправя се и сяда спокойно навсякъде. Не знам дал е въпрос на стимулация и на предоставена свобода. Преди мислех да му взема кошара за игра, но не вярвам да стой вътре, сигурно ще му е тясно.
С масло захраних наскоро като добавях масълцето към зеленчуковото пюре, количество на върха на ножа до кубче 1 на 1см максимум. В повечето пюрета също има масло. Сирене още не съм решила кога да въвеждам, кисело мляко и жълтък също Thinking.
Колко твърди хранения имате за деня? Аз все още предлагам само зел пюре за обяд и каша след обед.
Вигантол не давам от няколко месеца, от както сме навън по разходки, фонтантанелата е почти затворена.
Цикълът ми дойде вчера  Sad. Надявах се, че поне докато кърмя няма да го има, но не би
Еди, чакам снимките от разходката Praynig
Лека нощ на всички  smile3524

# 652
Десинка душичка  Hug Много стискам палци всичко да ви е ОК с бузанина... Наказа се детето.
Буба - ЧРД!!! КАвото си пожелаеш, ти го желая и аз.

Чета тука ми ходите по Родопите а? Ох, колко ги обичам тези места, а колко са ми далече вече...
Нищо, тук има нови хоризонти за гледане и откриване...Ето ви виртуална разходка из Natonal Park Zion
Това е каньон, през който минава пътека покрай реката и е много внушително и красиво, за жалост не става много ясно на снимките...
Скалите са много наситено червеникави и светлината вътре е отразена и топла. Създава чувство за приказност. На края на маршрута се топнахме в реката и за да не си съсипя сандалите, реших да ходя боса.
Минах 2 км. така, без да ми убива, без нещо да ми боцне на краката и без да настъпя боклук  Laughing Представих си как ходя така през Южния парк  Crazy
........Ааааа, да и катериците са ужасно нагли. Седят ти на пътя и искат да ти изядат манджата  Joy Щракнах няколко, които ми позираха, много непукистично. Различни са и опашките им не са като на нашите, който има желание да разглежда  Hug

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 03:11 от *newborn*

# 653
Еди, ми то като на белоградчишките скали  Joy 
Шегувам се, много е красиво. Много ми харесват всичките ти снимки Hug

# 654
Еди, преди известно време сънувах, че съм ти на гости във Вегас, та чакай мееееее.... Снимките са жестоки. кажи, как сте с езиците? Крис проговаря ли?

# 655
Здравейтееее,
аз съм от ВЕЧНО неспалите Confused , но вече свикнах Laughing

Вигантол не давам от поне 4 месеца, нашата фонтанела е почти затворена.
Столчето ни е още от 0-13 , но тя е по мъничка- 69см. и все още се побира
Еди- страшни снимки, много ви се радвам  Hug
Деси, не знам какво да кажа Sad Дано овладеете положението бързо и да няма последствия в по-късен етап Peace
Малката пропълзя преди дни, докато баткото вече ходеше на нейната възраст, различни са дечицата Simple Smile
За яденето- все още сме на кърма предимно- сутрин 2 кърмения, на обяд пюре, после пак към 3 кърмене, към 6 се ОПИТВАМ да дам плодово пюре  без успех) поне каша яде горе-долу и вечер пак кърмене....през нощта- много, не ги броя Crazy Тези дни ще вкарвам сиренцето, после маслото и така- месенца яде доста- пиле, пуйка, зайче, телешко Peace

Приятно изкарване в Родопите на мацките и на тези, които ще ходят на моренце  Grinning
Buba katinka nbirthday

# 656
Зравейте мацки Hug
Аз искам да попитам свинското кога се въвежда?Знам,че е по тежко месо и се чудя кога да го давам newsm78
Сиренето и аз го почвам утре и се замислям кога да давам каша като давам попарите или кус кус със сиренето сутрин Rolling Eyes а то нашето "сутрин" е много относително към 11 Joy
Еди прекрасно е Peace

# 657
Silvana,можеш да си даваш кашата следобед,заедно с плодово пюре,а може сутрин да редуваш каша,попара или там каквото си решила.

# 658
  • София
не съм писала отдаааааааааааааавнаааааааа Embarassed но редовно си ви следя
започнах да поработвам. трудно е с опашка, но е по - добре иначе ще превъртя Rolling Eyes
Деска, дано малкия Бузанчо бързо се оправя - много му се събра на горкото дете, а и на теб също Hug Hug Hug
Еди, на прекрасно място сте и всички изглеждате приказно - явно добре ви се отразява Peace снимай!!!
Юленце, честит рожден ден - много и само хубави неща и то от все сърце Hug

честито и на всички с всякакви поводи който не нарочно съм пропуснала Hug  bouquet Peace
приятно изкарване и на всички по - почивки - планини и морета. на мен много ми се морясва, но тая година, ще ходим на чифлика в троянския балкан Party
ние сме добре. Ого ми направи страшен скок в развитието си  Crazy както не искаше хич нищо да прави така изведнъж започна да се върти като пумпал, да сяда от легнало положение, да се изправя, иска да го държим за ръце и все да ходи и да прави много номера - маймунчето ми то. още не пълзи / опитва се/, но има уникален начин за предвижване в пространството решава къде иска да отиде и ляга корем, гръб, корем, гръб и успява Crazy за яденето също много се промени с голям апетит си хапва всякаква каша със плодове или зеленчуци, умира за готвено с месце и трудно пробутвам чистите плодове #Crazy  от понеделник му дадох и сиренце. остават ми само масло, желтък, риба, дроб, но не бързам Peace бяхме на консултация и е +500гр = 9,750 и +1см = 75. толкова бързо растат - понякога ми се реве Rolling Eyes Tired ooooh! Crazy Blush Heart Eyes
за сега това е от нас ...
не не е ... дължа едно официално извинение на цялата група за колажа, но просто не успях да се справя във времето  Rolling Eyes ИЗВИНЕТЕ  Tired  Sad  а те слънцата толкова са пораснали, че трябва да се съберат нови снимки, но аз не бих се нагърбила с обещание да го направя, но бих пробвала ако .....
желая ви весел и усмихнат ден Peace

# 659
Ходихме за паспорт днес. Голям смях беше с тая снимка, накрая го щракнаха с една супер смешна учудена физиономия  hahaha
Бяхме на консултация. Ники е качил 200 г и е 9 кг и 71 см.
И аз щях да почвам с попарите и сиренето, ама педито каза щом нямаме проблем с кърменето, да отложа третото твърдо хранене за след жегите, което в Пловдив означава октомври Joy
И сега сиренето ще го давам със зеленчуковото пюре на обед или с кашата вечерта
Атадарче и Ники доскоро стигаше целите си с търкаляне, но от онзи ден и пълзим  Simple Smile
Ясно, отчетливо и по смисъл казва МАМА  newsm53 и всеки път ми идва да ревна. Останалите баба, тата, деде, бебе и т.н си ги тарталясва и нарежда неволно докато си играе. децата наистина са много различни. Племеничката е на 1г и 4м и има същия сричков запаз, за сметка на това пък се пусна сама и проходи на 9м и половина

Общи условия

Активация на акаунт