изгубих се, ама имах и причини за това.... преживях голям стес от една много тежка и неочаквана загуба, още съм в шок и мъка....
вече не сме софиянци по собствена воля)))

Алекс много е пораснал и вече носи дрехи и обувки за 1 годишно човече))) даже някакви са му малки.... имаме 6 зъба, стоим без опора поне 1-2 минути, лазим и търсим приключения на моята и своята глава))) видях, че организирате среща, ама нещо се намали интереса към нея май.... аз много бих искала ва ви видя всички!!!

виждам и че има много болни дечица... милички душички... скорошно оздавяване на всички повече да не боледуват никога!!!

ние скоро вдигнахме Т 38, свързах го със зъбите и му дадох за първи път панадол... нищо, след няколко часа пак... и почнаха едни сополки... заведох го при лекар (понеже се притесних доста и нямах намерение да чакам отидохме направо в поликлиника в Сл. бряг където бяхме на онзи момент). той го "прегледа" и установи "съвсем леко зачервено гърло...." и веднага - АНТИБИОТИК! пита с какво е боледувал до сега и какви антибиотици вече приемал....

ето да ни видете

момичета от София, ако ще имате срещи или някакви мероприятия - бройте и мен! сега ще съм на линия и за столица ако ще се наложи и даже за Пловдив (само да ме приемат пловдивчанки де