изгубих се, ама имах и причини за това.... преживях голям стес от една много тежка и неочаквана загуба, още съм в шок и мъка....
вече не сме софиянци по собствена воля)))
решихме, че ни стигат тези вечно пъни с коли дворове и липса на паркинги, шум, прах, бъркотия. И понеже не сме вързани по ръцете и краката в този град решихме малко да починем. За сега сме на море до септември, после ще сме в Пазарджик за известно време, а после...- ще дойде време да разправям и за после)))Алекс много е пораснал и вече носи дрехи и обувки за 1 годишно човече))) даже някакви са му малки.... имаме 6 зъба, стоим без опора поне 1-2 минути, лазим и търсим приключения на моята и своята глава))) видях, че организирате среща, ама нещо се намали интереса към нея май.... аз много бих искала ва ви видя всички!!!

виждам и че има много болни дечица... милички душички... скорошно оздавяване на всички повече да не боледуват никога!!!

ние скоро вдигнахме Т 38, свързах го със зъбите и му дадох за първи път панадол... нищо, след няколко часа пак... и почнаха едни сополки... заведох го при лекар (понеже се притесних доста и нямах намерение да чакам отидохме направо в поликлиника в Сл. бряг където бяхме на онзи момент). той го "прегледа" и установи "съвсем леко зачервено гърло...." и веднага - АНТИБИОТИК! пита с какво е боледувал до сега и какви антибиотици вече приемал....
казах му, че това е за първи път и че освен вигантол и биогая в начало не съм му давала нищо, което се продава в аптека... той изрече: сигурно защтото е на кърма... няма как - ще я влачете тази болест дълго-антибиотик.... и 20 лв за този некадърен преглед.... дадох на момчетото ми нурофен 2 дена, витамин С и стеримар - и това е! никакви антибиотици! просто поразявам се на тази мания да лекуват леко червено гърло с тях...ето да ни видете
[/tt]]http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/leten-kolaj.494037.19774789момичета от София, ако ще имате срещи или някакви мероприятия - бройте и мен! сега ще съм на линия и за столица ако ще се наложи и даже за Пловдив (само да ме приемат пловдивчанки де
) а и ако има мами от Пазарджик - веднага да вдигнат ръцете!!!
Не съм влизала много отдавна, време не остава просто...
мислех си че на 6 септември е не работен ден и се събират три дни, а и още не са рожденните дни та тогава не е лошо, защото и аз много бих се радвала да се съберем 
как се казваше
може ли да се появи белег без преди това да е имало поне пъпка
благодаря предварително
. Отделно по тези празници е пълно с богомолци, просяци, джепчии и т.н. и изобщо много неприятна обстановка. За мен това е много личен празник и предпочетах да сме сами с най-близките си приятели и затова го направих на непразничен ден (10 юли) в късните часове на деня в малък манастир край монтана.
. Та няма да пролази скоро, че не и даваме възможност, но с проходилката вече мърда нагоре-надолу.
, добре, че го мазах редовно с 50+ на нивеата и не е изгорял, че аз хубаво съм се опекла, а сякаш не беше мн силно слънцето... От утре вече ще паднат температурите в цялата страна и ще е така няколко дни, а и ще вали...Добре си изкарахме днес