Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
здравейте милички! много ни липсвахте, ама мнооого!!!
изгубих се, ама имах и причини за това.... преживях голям стес от една много тежка и неочаквана загуба, още съм в шок и мъка....
вече не сме софиянци по собствена воля))) bowuu решихме, че ни стигат тези вечно пъни с коли дворове и липса на паркинги, шум, прах, бъркотия. И понеже не сме вързани по ръцете и краката в този град решихме малко да починем. За сега сме на море до септември, после ще сме в Пазарджик за известно време, а после...- ще дойде време да разправям и за после)))
Алекс много е пораснал и вече носи дрехи и обувки за 1 годишно човече))) даже някакви са му малки.... имаме 6 зъба, стоим без опора поне 1-2 минути, лазим и търсим приключения на моята и своята глава))) видях, че организирате среща, ама нещо се намали интереса към нея май.... аз много бих искала ва ви видя всички!!!  Heart Eyes
виждам и че има много болни дечица... милички душички... скорошно оздавяване на всички повече да не боледуват никога!!!  Hug
ние скоро вдигнахме Т 38, свързах го със зъбите и му дадох за първи път панадол... нищо, след няколко часа пак... и почнаха едни сополки... заведох го при лекар (понеже се притесних доста и нямах намерение да чакам отидохме направо в поликлиника в Сл. бряг където бяхме на онзи момент). той го "прегледа" и установи "съвсем леко зачервено гърло...." и веднага - АНТИБИОТИК! пита с какво е боледувал до сега и какви антибиотици вече приемал.... ooooh! казах му, че това е за първи път и че освен вигантол и биогая в начало не съм му давала нищо, което се продава в аптека... той изрече: сигурно защтото е на кърма... няма как - ще я влачете тази болест дълго-антибиотик.... и 20 лв за този некадърен преглед.... дадох на момчетото ми нурофен 2 дена, витамин С и стеримар - и това е! никакви антибиотици! просто поразявам се на тази мания да лекуват леко червено гърло с тях...
ето да ни видете  Grinning [/tt]]http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/leten-kolaj.494037.19774789
момичета от София, ако ще имате срещи или някакви мероприятия - бройте и мен! сега ще съм на линия и за столица ако ще се наложи и даже за Пловдив (само да ме приемат пловдивчанки де  Party) а и ако има мами от Пазарджик - веднага да вдигнат ръцете!!!  Mr. Green

# 706
Здравейте и от мен Simple Smile Не съм влизала много отдавна, време не остава просто...
Много болнички заварвам - бързо оздравяване! Гледам бебчетата порастват и никого не чакат  Wink
Ние тук на морето умираме от жега и честичко се крием на климатика вкъщи. За  срамотите не сме водили малката още на плажа, опитахме преди седмица, но по плажовете е ПЪЛНА ЛУДНИЦА. В 9ч в съъбота вече нямаше къде да стъпиш на пясъка, да не говорим за паркиране. А през седмицата сама не се наемам да ходя с дребната. И така ходим си по басейнчета, мъкнем и нейното надуваемо басейнче и там умира от радост. Веднъж я потопих в големия басейн на един комплекс и детето откачи, дори сама си потапяше главата и махаше, като луда с крака и ръце Simple Smile
Иначе и ние растем, преди две седмици направи първите си самостоятелни крачки, пусна се вкъщи и дойде до мен съвсем случайно, докато търсих дистанционното. Даже се изумих  Shocked Сега вече прави до 5-6 крачки сама, само иска да върви, пълзи навсякъде отдавна и от 2 дни имаме първите 2 зъба! Голямо мъчение, докато пробият. Още се кърмим и денем и нощем и вече дори ме ухапа няколко пъти. Как ще я караме сега с кърменето не знам! Поне си хапва от всичко вече.
Засега това от нас, че вече е будна и ме зове Simple Smile Поздрави на всички  Hug

# 707
Здравейте,
как дишате в тази жега? Ужасно е топло. Ние излизаме само сутрин рано и вечер към 7. През останалото време се крием вкъщи. Малкия обаче свикна с разходките и не му се стои у нас ... все иска навън.

Мамите които водиха бебоците на море да споделят малките стояха ли на плажа. Ние ще ходим средата на август (дано не е много горещо). Чудя се как ще удържа Ники на плажа 1 час, той не се спира. Най-много да опита вкуса на пясъка  Sick

julianka  Hug съчувствам ти!
Деси, дано стане както пишеш и след като пиете тези хапчета Сашока да се оправи.
Всички болни да оздравяват! Hug
ivedi,честито ти проходило дете Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 17:24 от yana_ya

# 708
Иведи,дано й върви по вода на момата.Simple Smile
Сашока много ме хапеееее,аз му се карам,а той се хили.:0

# 709
  • София
ДУБРУТРУУУУУ
айде днес вече само хубави новини  Praynig Praynig Praynig никой повече да не се разболява, а болните бързо да оздравяват Praynig Деси  Hug Hug Hug
Юленце  Hug Hug Hug съболезнования Hug хубаво решение сте взели, да се махнете от София. и на нас все повече ни се иска ама сме много вързани тук, а и алтернативи  Confused но тук особено с малко дете все повече неща ми бодът в очите ooooh! Алекс много е пораснал и вече не прилича на бебенце а на малък мъж Heart Eyes
по въпроса за срещата интереса ли се разсея, ние ли ... Whistling мислех си че на 6 септември е не работен ден и се събират три дни, а и още не са рожденните дни та тогава не е лошо, защото и аз много бих се радвала да се съберем Peace
Пламенцееее той Гугата проходил Crazy Shocked Party колко се радвам!!! да го нагушкаш малкото съвършенство от мен Hug  bouquet Heart Eyes той ли ще поведе хорото  Whistling
има някакъв шанс и ние да видим морето за малко другия уйкенд Praynig Rolling Eyes Party дано не се разминем, но за сега обмисляме да идем за три дни до Созопол Party Party Party
искам да ви питам нещо относно тази туберкулозната ваксина   newsm78 как се казваше  Rolling Eyes от която трябва да има белег. питах нашата докторица, тя го погледна и каза, че има - това още 6 месец. ами колкото и да се взирам и до днес нищо не виждам  Tired може ли да се появи белег без преди това да е имало поне пъпка  newsm78 аз нищо не съм виждала да има там, от къде да се вземе белегът? при вашите деца как е? трябва ли да го заведа според вас за второ мнение Thinking благодаря предварително Peace
желая ви спокоен, усмихнат и незабравим ден  bouquet

# 710
ДОБРуТРО И ОТ НАС   Grinning засега навън е мн приятно и прохладно и ще се стягаме за плажа и разходка дано днес времето да е поносимо.
Честито на проходилите  Hug, майчетата да се стягатза непрестанни гонки  Twisted Evil
Атадарче и при нас положението с белега е същото, педката разтри леко мястото където трябва да е белега, понатисна го и каза че е ок, аз също нищо не виждам
Приятен ден на всички  Hug

# 711
Хахаха,Дейзи,прохладно викаш.Ела в София...Мрачно,вали и е СТУДЕНО... Crazy Crazy Crazy
Нямам думи за това лято,един ден се пържим,на другия моржуваме. ooooh!

# 712
Бързо оздравяване на болничките.
Прочетах много набързо, защото нямам много време. мисля, че Руми писа, че ще се кръщават на богородица - исках да и кажа, че в църквите нямат право да отказват кръщенета и по празници е грозна работа - поканил си си гости, приготвил си всичко и изведнъж се оказва, че 10 кръщенета ще се правят накуп - възрастни хоора преди сватби, други деца - абе лудница, присъствала съм на такива кръщенета и беше доста гадно за родителите на съвсем малки деца. Ако приемаш съвети избери много късен час, че да се е омел "трафика"  Joy. Отделно по тези празници е пълно с богомолци, просяци, джепчии и т.н. и изобщо много неприятна обстановка. За мен това е много личен празник и предпочетах да сме сами с най-близките си приятели и затова го направих на непразничен ден (10 юли) в късните часове на деня в малък манастир край монтана.
юлка, ина-мария, радвам се, че се обадихнте - отдавна не сте писали.
За Евка - всичко е наред. вчера за първи път яде кисел и беше възхитена. направих го по класическата рецепта - прясно изтискан сок от ябълки с натурално пшеничено нишесте. мисля да я пробвам и с нишесте чисто като прибавя няколко лъжици Ам като истине - ще видим как ще го приеме. купила съм и грис и кус-кус да разнообразявам вече менюто. ще въвеждам вече трето твърдо хранене. Иначе в момента допива последната кутия НАН 2 и съм взела НАН 3, че вече опредделено не и стига и почна да се буди в 3 да яде. Вечер не иска нищо в адаптето - нито лъжица каша, нито бисквитки и подобни и дано решим проблема временно с по-хранително мляко. може и да ожаднява в тези жеги, незнам... ма и вода не пие, освен ако не и дам шишето да се лигави сама на него... Абе веселба... Иначе още е спокойна и седи с часове вързана в количката и ние яко злоупотребяваме с това  hahaha. Та няма да пролази скоро, че не и даваме възможност, но с проходилката вече мърда нагоре-надолу.

# 713
Гер40,не се ли прави с настърган плод нишестето?

# 714
Дара вече пълзи....навсякъде...и непрекъснато....и неуморно...мисля да си присадя още едни очи и трета ръка, че много ми трябва... Crazy

# 715
Деска, кисел се прави със сок (така знам аз). Иначе ако се приготви нишестето с вода до сгъстяване след това може да се добави настърган плод, мляко или който както го предпочита. Ма кисел се прави със сок директно на котлона - без вода или друго

# 716
  • благоевград
Гер4о мн мило ми стана 4е си забелязала липсата и появата ни  Hug
Да ви покажа новата игра на Теди

и ние почти ходим само дето малко ни е шубе засега ходи с каишки и свиква да не се държи за нищо .

# 717
  • Sofia
Забелязвам,че темичката е почти изписана,а е започната преди 2 месеца....

В тази връзка искам да попитам да направя ли новата да изглежда вече празнично за първите ни рожденничета на 26.08  Wink или да продължим с лятното настроение
 Thinking

# 718
atadar  и ние сме така с БЦЖ-то нямаме белег и никога не съм виждала пъпки,а педиатърката каза,че всичко е наред Peace

# 719
Деска, времето при нас днес беше идеално за плаж и ние се възползвахме. Ето да ни видите на плажа http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/leten-kolaj.494037.19803035 Ради почти през цялото време беше във водата и мн се кефеше бебешока    sun , добре, че го мазах редовно с 50+ на нивеата и не е изгорял, че аз хубаво съм се опекла, а сякаш не беше мн силно слънцето... От утре вече ще паднат температурите в цялата страна и ще е така няколко дни, а и ще вали...Добре си изкарахме днес Wink

Общи условия

Активация на акаунт