Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,

Деска, стискам палци Саши да надвие болестта Praynig Hug.
Deizil, завиждам ви за плажа. Страхотен е малкият Heart Eyes. И кръстницата живее във Варна и вчера също бяха на плаж с децата. Наскоро им гостувахме след почивката, колко ми липсва и на мен.
атадарче, педи си го следи не се тревожи, ако имаше проблем щеше да ви прати на манту според мен. При нас така беше с баткото.

Аз имам страшен зъбобол от снощи и довечера отивам на зъболекар, сега с двамата не ми се рискува, че все някой ще замрънка.

# 721
Здравейте и от нас Hug

Деси, дано има ефект от лекарството и Саши е добре вече Hug

Иведи, честита ти проходила щерка Grinning

ЮлиянкаHug Hug Hug

Дара вече пълзи....навсякъде...и непрекъснато....и неуморно...мисля да си присадя още едни очи и трета ръка, че много ми трябва... Crazy

hahaha  Joy Искрено ме разсмя, не че е смешно, щото и ние сме така и те разбирам, ама Joy
Включвай батковците в гонитбите, де

И ние бяхме до морето през уикенда. На плаж бяхме само за малко, но се скъсахме от разходки. Нашият син яко се заглежда по гаджета вече Mr. Green Обръща внимание само на момиченца - малки, големи и още по-големи Heart Eyes всякакви, изобщо не подбира...засега Joy

Тук се изсипа страхотен дъжд, а като гледам новините и на други места, та чак и наводнени къщи. Поне сега като спря е идеално за разходки /18 градуса е Laughing/

# 722
  • Deutschland
Здравейте,и при нас времето е дъждовно и хладно от няколко дни и прогнозата за на пред е все такава.Не знам дали ви се похвалих,че си имам свекърва вече.Много ми помага.Ние края на септември ще се местим в друга къща,че си имахме проблеми с един съсед тук(българин естествено)и предпочетохме да се изнесем(макар че дъщеря му вече го закара в БГ,че вечно беше пиян и създаваше  проблеми).
Вече имаме зъбче.С проходилката вършее на всякъде и отваря шкафчета и чекмеджета.Аз естествено всеки път казвам със сериозен тон НЕ.И сега като е сърдит или плаче повтаря НЕ,НЕ,НЕ.Много е сладък.
Уф аз от 2 месеца все се каня да го отбивам ,но все не ми дава  сърце.Нали трябва да се лекувам....но за сега уж съм по добре и все отлагам.Искаше ми се октомври да сме спрели с кърменето,че ще се прибираме в БГ и съм се наточила да излизам тук таме до късни доби  Simple Smile .
Купихме и стол за колата от 9-18 кг.Maxi Cosi Axiss.Дано да му е удобно,че ни чакат 1800км само в едната посока до България.

# 723
Леле никакви ви няма, чак търсих да не би да е пусната нова тема Crossing Arms.

Деян е качил 500гр. и най-накрая мина 8-те кила, направо сме за почерпка  Laughing.

И малко извън темата за бебчетата като стана дума за столчетата за кола се сетих да питам момичетата, които имат опит - столчетата от 15 до 36кг как е по-удобно да са-със свои колани или детето да се закопчава с тези на колата (повечето май са такива, макар че не съм разглеждала много подробно). Опасява ме, че коланите на колата ще може сам да си ги разкопчава Thinking. Герчо, сещам се, че ти споменаваше наскоро, че сте купили на Иван, какъв модел взехте?

Със зъба криво ляво закърпих положението засега и отивам при нашите до края на седмицата с децата.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 17:26 от Lilcho

# 724
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,   bouquet
ние се върнахме от морето и планираме кога отново да тръгнем към него.
Намерихме си страхотно, тихо хотелче в Ахтопол, на една ръка разстояние от всичко - център, магазини, заведения.
Малкият мъж всеки ден беше на плажа след 5 часа следобед, много се радва на вълните Simple Smile

Междувременно се показаха първите 2 зъбчета, сега чакаме горните 2 Simple Smile
Бебко пълзи като за световно, килимчето 120х180 му е малко Simple Smile хваща се за каквото може и се изправя, следва задължителен танц с присвиване на колене и много смях.
Хапва по 5 пъти на ден кърма + 2 пюренца по 190 гр, спи от 9 до 9, пропуснахме предната консултация и не му знам текущите мерки.

Болните бебчета да се оправят Simple Smile
Прегръдки на всички  Hug

# 725
Айде ние пак сме болни TiredСнощи ми вдигна една температура,сутринта пак и го заведах на лекар,че диагнозата по медицински не я запомних ама има от двете страни афти в устата и пак вирус някакъв.Ей аман бе Naughty сега сме с една торба с лекарства,че едното е егати горчилката  тоя Инопринозин и не го иска...другите са гелчета за устата Дактарин  и Индекстол и свещички,че доста висока температурка ми прави.Панадола задължително и Хексалгин в него,че няма спадане иначе Whistling
Та така ще се лекуваме отново!
п.п Почва се с козе сирене Peace Аз давах,но не го хареса Теодор

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:27 от -silvana-

# 726
Силванка,бързо оздравяване!  Hug
Моето бебоче се оправи,ама пак не яде по много,два пъти по 125 грама(зеленчуково пюре и каша) и сутрин по малко плодово пюре.Утре ще започвам със сиренето.Козе или краве беше по-добре за начало? newsm78Аз взех на Маджаров краве.
На наш бебо най-после ще му излизат зъби!Ама и двата долни са се засилили,та може и от това да не яде много.
Лека нощ! Grinning

# 727
  • Sofia
Аз давам краве сирене  Thinking

Гледам да му правя различни закуски-попара,кус-кус на Плазмон,кисел,намачкан банан с каша....

Имам една идейка за заглавие на новата темичка- "Ето вече наближава,Октомврийче на една годинка става!"  Hug

# 728
Здравейте и от нас!
Много болнички дечица пак, дано да се оправят бързичко  Hug
АЗ също давам краве сирене. Но мисля, че и козе може да се дава. Доколкото съм чела май е с по-малко мазнини от кравето.
И ние пълзим непрекъснато, а аз съм много щастлива от този факт, защото има малко спокойствие и за мен. Сега като изсипя на Гери целия кош с играчки и се заиграва за известно време, а преди само в кошарата или проходилката й омръзваше. Обикаля целия апартамент и е много щастлива Laughing
След една седмица отиваме на седемте Рилски езера за няколко дни и ше водим буболечката с нас, а после към края на август и до морето ще отскочим.
Плами, заглавието много ми хареса Peace
Щях да ви питам някоя мама знае ли гроздето от кога мошеше да се дава, тъй като имам вкъщи ранно домашно и се чудя дали да й дам или още е рано newsm78

# 729
  • Cambridge, UK
За гроздето знам, че може да се дава от 9-10 м. без семки и люспи и че разхлабва Simple Smile

# 730
  • София
Гроздето се давало след 10 месеца или 1 година.  Не било силен алерген, но има риск от задавяне

# 731
Силве, бързо оздравяване Hug
Ние сме малко по-добре PartyСпраха ни АБ, но продължаваме още няколко дни с другите капки

usmifchica, той хотела в Ахтопол е само един Laughing, но пък със страхотен персонал и ресторант. Аз останах приятно изненадана. В началото на месеца бяхме там за няколко дни при нашите *на гости*, че те почиват само там. Плажът на Силистар е страхотен, винаги с кристално чиста вода

Хриска, дай сок от гроздето и няма да има проблем

Плами, с темповете, с които пишем, следващата тема ще е до септември, ама май ни е рано за годинките. Та може да си пишем в някоя с лятно заглавие, а като дойде първия рожден ден да почнем нова тема, без значение, че не сме изписали старата newsm78

# 732
  • Cambridge, UK
Ваня, ние ходихме до плажа на Делфин, мъжО има претенции към пътя до Силистар и не иска да кара по него Simple Smile
Ние бяхме в Генезис, ако  някой иска снимки ще дам, кой е твоя хотел? Stuck Out Tongue

# 733
Ескада бийч Grinning Точно срещу този генезис. Едни приятели се бяха засилили натам, но стаите бяха ужасно мръсни и се преместиха при нас в хотела

Решили сме преди следващото море да отидем и до Сандански за няколко дни. Ако някой е ходил скоро там, да препоръча хотел Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 10:03 от Vanya_P

# 734
  • София
здравейте,
стигаааааааа боледували Confused то и времето такова и вируси и ..... да се оправят бързо болните човечета Hug Hug Hug Praynig Hug
за сиренето не знаех аз давам краве, но и козе имаме, че и двете са от нашето си мляко и знам, че си е истинско сирене  Peace да ми е жив и здрав Татьо - детенце само домашни и екологични храни хапва Wink Party Heart Eyes и зеленчуци и месце и сега и млечни продукти, а сиренето е един път!!! мъжчето който не близваше сирене сега вечер без 100 -  200 грама на масата не сяда Crazy
друг ми е въпроса към готвещите мами  Rolling Eyes още не съм давала риба, но аз като човек който не я близва  Rolling Eyes идея си нямам каква риба и от къде да му взема за да е прясна и как да я сготвя. ако някой може да ми помогне - ще съм многоооооооооо благодарна Praynig Hug  bouquet
Пламенце, хубава е идеята за заглавие  Peace но  може би Vanya_P е права, че е раншко, но тъй като не може да се зарязва тема преди 50 страници, мисля че може ако не сме я изписали на малко по - късен етап да и се смени заглавието Peace а по въпроса с новите неща, ще се гмурна днес в профила ни в снимка за да направя нови албуми и за текущите снимки и за да съберем за нов колаж Rolling Eyes все ще се намери кой да го заджурка Wink
на нас май ни се разминава морето Sad така ми се искаше да запозная Ого с голямата вода ...
желая ви весел и усмихнат ден Peace

Общи условия

Активация на акаунт