Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Честита месечинка на Теди и всички дечица,родени на днешна дата!Силве,  bouquet

Сашока от около месец спи най-често по 2 пъти дневно.Праи един дълъг сън преди и около обяд,2-3 часа ,след като е станал от сутрешен сън ,и после спи около час към 17-18ч. Ако обаче,не е спал дълго на обяд, дремва по час следобяд и привечер.

# 271
Здавейте и честити месечинки!  Hug
И Ники от седмица спи по 2 пъти на ден. И вече будува по-дълго време, издържа по 4,5 часа.

# 272
Честито на месечинките  Hug
Ради също спи по два пъти на ден. Сутрин става около 7,30, после спи към 10,00 около 20-30 мин и после чак към 14-15 часа, като тогава спи по около 2-2,5часа

# 273
Сега да Ви дам една информация,който желае да погледне тука   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383428.msg15457854#msg15457854
става въпрос за лекции организирани от ЛЛЛ  в Стара Загора Peace

# 274
  • Cambridge, UK
Честити месечинки Simple Smile
Тод се буди в 9, яде, играе и ляга около 10:30 - 11, спи до 12:30.
След това спи от 14:00 - 14:15 още час - два. Понякога спи и от 19 до 21 часа.
На разходка трудно се лъже да заспи.

# 275
Здравейте,

Вече едва дишаме от жега. Много късно се прибираме от сутрешните разходки в най-голямата жега, защото не мога да накарам баткото да си тръгне от пързалките Tired. До скоро се оплаквах от дъждове и от това, че не можем да излизаме, та угодия няма  Crazy.

Деска, annivv, като захранвах Васко съм питала в темичката за захранването за алергия към глутен и отговорът беше, че тази алергия не е като обичайната хранителна алергия с обриви, а симптомите и са отпадналост, умора, подуване, загуба на тегло, анемия и тези симптоми се появяват след определен период от време. Точно за това след въвеждане на глутен той трябва да присъства в менюто ежедневно по веднъж в продължение на поне 1 месец, за да може ако не дай си Боже има непоносимост към него тя да се прояви и хване навреме. Така че според мен няма общо с въвеждането на овес във вашия случай. Между другото и Деян има пъпчици по шията и вратлето, според мен са от топлото.

За спането-отдавна спи по 2 пъти на ден, а сега започна да става късно сутрин(към9.30-10) и тогава прескача предиобедния сън Rolling Eyes. На разходка не спи вече-пълна противоположност на брат си на неговата възраст .

Честити месечинки на сладурите Hug

# 276

за алергия към глутен и отговорът беше, че тази алергия не е като обичайната хранителна алергия с обриви, а симптомите и са отпадналост, умора, подуване, загуба на тегло, анемия и тези симптоми се появяват след определен период от време. Точно за това след въвеждане на глутен той трябва да присъства в менюто ежедневно по веднъж в продължение на поне 1 месец, за да може ако не дай си Боже има непоносимост към него тя да се прояви и хване навреме.

Lilcho, благодаря ти за тази информация, ако не гобеше написала, нямаше да се замисля, че би могло да е по този начин  Peace и ме накара да се разровя и прочета  Peace Благодаря ти

# 277
Лилчо, един от най-важните симптоми е, че  има стомашни проблеми - разтройство, подуване на стомваха, връщане на колики. Пъпките също не са необичайно явление, но не и задължително. тоест това доколкото знам си се води непоносимост и като всяка такава (иван имаше лактозна непоносимост) се отразява на стомаха. Тоестзагубата на теглото и анемията са вече следствие на това, че организма не е успял да си "извлече" необходимите хранителни съставки от приетата храна. За радост това заболяване е изключително рядко - четах за 1 на 2000 бебета, че и по-малко...
Иначе ние се върнахме от почивка - ева се държа отлично. Плува много  морета и басейни, храни се, спа като за световно. Имахме проблеми с възпалено оченце, но овладяхме положението още в гръцко и сега на прегледа всичко е ок

# 278
Lilcho,и аз много ти благодаря за информацията! HugПри Митето са само пъпките и те не намаляха при спирането на кашата,значи си продължавам с овеса.

# 279
  • Русе
БОМБА   Laughing

Я да съживя малко темичката ни, че срамота! Да ви върна пак към столчетата за кола. Има ли такива, които да имат прилично полулегнало положение? Днес гледах едно Рекаро, което първо ми се стори супер тясно и второ легналото му положение, аз изобщо не мога да нарека такова!!! Идеята ми е, че наш Мончо доста си поспива по време на път и искам да му е удобно!

# 280
В този ред на мисли какво мислите за това столче
http://www.ciao.fr/Chicco_Siege_Auto_Key_1_Isofix_Fuego__1911304
Днес бяхме на консултация качил е 180 грама и вече е 9 340 пораснал е с 1 см т.е 71 см.Иначе да не Ви разправям,че докторката ни каза,че ни е червено гърлото и за това не ядял и не спял... #Crazy пък то ни избива 2 зъб абе тя тя не е за приказки.И като  наизписа една камара хапове,че аз да ги стривам и да му ги давам в сока Shocked пък той не знае що е сок-ама защото много горчали и вероятно няма и да са за деца аз не съм чувала за бебешки лекарства,който да са горчиви?Думи нямам,че веднага го заведах при педиатър и така се разба,че е от зъбки.Аман вече Naughty направо се превратих,че и на море ще го водим пък болен ooooh!
Тази вечер дадох Панадола да видим дали ще има ефект да спи спокойно!?
Хайде лека от мен! smile3524

# 281
Добро утро,момичета!!!
Как сте????

Днес Ани Боланд има рожден ден, така че Ании, честит ти празник, да си жива и здрава!!!! newsm59

При нас едно облачно, чудя се дали няма да завали всеки момент, ама май ще рискувам и ще изведа Елена, че от 5 и 40 е скокнала и не се трае вече....

Вчера купих ръжено брашно, ама някой да има идея как трябва да се обработи и да го давам????

Хайде спокоен ден на всички

# 282
Честит Рожден ден Ани balonibdbaloni baloni
Желая много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство   bouquet  bouquet  bouquet

# 283
Ехооо, здравейте и от мен. Hug

Не съм писала от 100 години, но все не остава време.

Отскочихме до Париж за 2 дни. Много красив град, има какво да се види. Става само за екскурзия обаче. Нищо не им е уредено-метро, бордюри....пълна лудница. Май съм отвикнала от това. Свикнах си тук на спокойствие и глезотийки. Simple Smile

Кристиан е добре. Яде, спи и пълни памперса редовно. Избива му 4-ти зъб и е малко крив нощем. Иначе яде месо-пиле, вкарах и глутена. Няма проблеми за сега, дано да е все така и за напред.

Ани, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
Ани, честит рожден ден  newsm59  ura
Да си жива, здрава и щастлива и много успехи във всичките ти начинания Hug

Ние сме с инфекция някаква ooooh! Ники не спа цялата нощ и вчера го заведохме на лекар. Засега сме само на капки за нос, дано и да си останем само с тях Praynig Цяла зима го опазих, сега ни тръшна вирус... И зъби ни мъчат и въобще цирка е пълен. Научи се да си хвърля играчките и сега се навеждам по сто хиляди пъти да ги събирам, за да бъдат пак изхвърлени Joy За сметка на това като му пея песнички, детето винаги ме аплодира smile3501

Нашата одисея със столчетата за кола приключи в мола, че на таткото така му беше най-удобно. Взе Mothercare motion, не е лошо. Ходихме до София и мисля, че му е удобно и на дълъг път, спа като пич Laughing

Общи условия

Активация на акаунт