Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 424
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
БОМБА   Laughing

Я да съживя малко темичката ни, че срамота! Да ви върна пак към столчетата за кола. Има ли такива, които да имат прилично полулегнало положение?
Повечето имат,нашето старото,което ползване за момента/НА PlAy/ ,като го наклоня е като кошница за кола,доста поляга.Най-добре отиди в някой мягазин и ги прегледай на място.
Ани, честит рожден ден  newsm59  ura
Да си жива, здрава и щастлива и много успехи във всичките ти начинания Hug

bouquet Ани,честито и от мен.
Ваня,честито столче на вас,дано никога не се налага да му тествате качествата! Simple Smile

Ехооо, здравейте и от мен. Hug

Отскочихме до Париж за 2 дни. Много красив град, има какво да се види.
Ани, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet
Пони,добре завърнала се.Радвам се,че сте прекарали добре. Simple Smile
В този ред на мисли какво мислите за това столче
http://www.ciao.fr/Chicco_Siege_Auto_Key_1_Isofix_Fuego__1911304

Силве,столчетата на ЧИко не са с много добри резултати на тестовете,а аз като съм ги гледала преди време,не бяха много удобни.Сега може да са ги подобрили.Най-добре е да сложиш детето в столчето и да видиш как му идва.Някои столчета са с много плитки и къси седалки или пък извивката на седалката,там където идва края на крачетата, е много кос и те увистват/с Чиковскитре имаше такъв проблем при KEY 2-3/,при което изтръпват ,като поседи повече детето.Такива ми ти разни.Затова трябва да се пробва столчето,според мен.

# 286
Аз съм със столче на Чико. На иван му беше много удобно, сега ева го наследи и на нея и е удобно. Спи с часове просто, но пък и тя си е кротка.

# 287
Вчера купих ръжено брашно, ама някой да има идея как трябва да се обработи и да го давам????
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750

# 288
  • Русе
Ани, честит рожден ден!!! Бъди безкрайно обичана от тримата ти мъже, все така чаровна и никога не спирай да радваш хората с прекрасните ти торти!!!  

Ванче, дано се оправи бързо бебчо! Така е за съжаление, не можем да ги опазим от всичко!
Вашият стол как е с легналото положение?

Деси, знам, че е най-добре на място, но в Русе няма налични кой знае какви модели и исках поне да се насоча към няколко марки и да ги издирвам от познати... Уф, дълга и широка.

На мен на Чико също не ми хареса, но не помня вече защо  ooooh!

Да се похваля, че Мончо вече е с 5 зъбчета!!! За 2 дни му избиха 3-чки! Много се изкефих, че така бързо се появиха, да не се мъчи горкото!

# 289

Да се похваля, че Мончо вече е с 5 зъбчета!!! За 2 дни му избиха 3-чки! Много се изкефих, че така бързо се появиха, да не се мъчи горкото!
Иии,браво бре!Сашока е само с два зъба все още,ама усърдно чеше вечеца долу в дясно.

# 290
Деси,много ти благодаря за линка..

Онли,честити ви зъбчета  bouquet
Оф, и аз съм на тема столчета,ама не мога да убедя моя мъж да купим някое по-скъпо с добри резултати от краш тестовете...Неговата логика е следната - важна е много повече самата кола , отколкото столчето за кола...Ако сложиш най-доброто столче в лада примерно,колкото и да е добро,няма да спаси детето,ако ладата се потроши на пътя в катастрофа...Абе да не дава Господ да се стига до инциденти на пътя...Аз ще си настоявам за хубаво столче...Интересно обаче вчера гледах във Хиполенд - имаше масово на Бертони и Чиполино, два модела на Чико , два на Бреви и още няколко на Фил енд Тедс.....Май нито едни от изброените не стават...Не знам, не съм проучила още съвсем...
Продавача се опита да ме убеди,че скъпите, в случая най-скъпи бяха на Фил енд Тедс, само на приказки били с добри показатели в краш тестовете, защото документа ,който дават към столчето за това е едно хвърчащо листче ,без печат или нещо подобно....И аз съвсем се обърках вече...Той вместо да ме убеди да купя някое скъпо,ме убеждаваше,че на бертони и чиполино вършат същата работа ooooh!

# 291
Мирикъл,тези продавач-консултанти в повечето магазини са...... ooooh! Набележи си някаква цена и спорен нея избирай столче.
На мен много ми харесва новото PEARL  на Maxi-cosi,заедно със стойката.

http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/pearl

# 292
Деси, това на Макси Кози, наистина ми хареса...Аз гледам и да е по-широко,че Елена се оказа, че хич не обича да стои в сегашното си столче , тясно й е и супер много се изнервя...
Сега остава и да го намеря някъде на живо да го изпробваме..

# 293
OnlyOne, легналото положение всъщност въобще не е легнало. На всички столчета наклона е почти един и същ, но от тези, които бяха налични в магазина, бе най-голям Peace Ники непрекъснато го возя така, /все още не седим абсолютно стабилно продължително време, нямаме 9кг или пък 9м/ и му е удобно. Ако искаш мога да направя няколко снимки и да ти измеря ширината и дълбочината на столчето.
Деси и на мен много ми харесват столчетата на Макси Кози. Като цяло не са много скъпи и само те имат и летни "тапицерии". Ние трябва да купуваме още едно, та може и такова да е  Peace

Браво на всички за зъбчетата  tooth Ние още нямаме, но като гледам ще излизат два по два, че венците са еднакво подути.
Забравих да ви се похваля, че си купихме столче за ваната и всички сме много щастливи /най-вече аз  Mr. Green/, че къпането ми се беше превърнало в кошмар с това шавливо дете

ПП: И да питам каква температура поддържате вкъщи?

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 14:46 от Vanya_P

# 294
Ваня, в тази жега трудно може да се поддържа някаква температура. Аз пускам климатика и на 25 градуса го спирам. Иначе без климатик температурата стига до 28 - ужас. Shocked

Ние днес ходихме на консултация. Пораснали сме с 1 см и 300 гр Simple Smile. Иначе като видя докторката венците ... и каза че са много подути. Така че и аз чакам нови зъбки, само се моля да излязат като първото - без да ги усетим.
Онли, нищо не ми казаха за Манту. Другия месец ще видим - ще питам.

# 295
Миракъл , бях написала същото за колите, като мнението на твоя мъж, но го изтрих, че да не се засегне някой с 15 годишна кола например.... Но истината е такава. баща ми направи челен удар с 15 годишен голф, като другата кола, участваща в ПТП-тобеше чисто нова, току що взута от магазина... Голфа на баща ми беше с тотална щета и всички се чудеха как е оцелял баща ми (включително и застрахователите, дето са виждали какво ли не), а другата кола беше с непокътнато купе и поражения само по предницата. Затова и на мен ми се струва, че е необходимо колата да е ок, а с кола над 10 години столчето е последния проблем.

# 296
  • Sofia
Пфуууу,такава жега е,че вече ми идва да се преселим на полюса  Mr. Green
Най-кошмарно ми е като не сме навън,че в къщи ме прави луда нашия малък Гуголин  Crazy
Вече и в проходилката не иска да стои,само се катери по дивани,секции,маси,столове и вчера за първи път се задържа изправен сам за около 3-4 секунди без да се подпира за нищо  Whistling

Добре,че от миналата седмица отворихме ресторант и към него има детски кът и си играе с играчките там (повече му харесват за момиченцата  hahaha ) ,а и с каките там се разбира и за мама има време да си изпие кафето на спокойствие  Rolling Eyes

Сутринта бихме хепатитната ваксина,че с тях много изоставаме и другата седмица ще слагам Синфлорикс...
В този ред на мисли,моя мъж ме тормози да си бия ваксина за хепатит Б (той днес си сложи),но аз нещо не съм фен  newsm78 Бях по-навита за тази за рак на шийката на матката,но прочетох много противоречиви мнения и от нея се отказах.

Ронка,Париж ми е слабост с цялата си атмосфера,но наистина е да отидеш да видиш и да си ходиш  Flutter Аз бях потресена от мръсното метро,но пък си "хвърлих пъпа" в Дисниленд и със сигурност пак ще се върна там.Винаги ми е било мечта да посетя парка и като влезнахме се разревах като магаре  Joy и цял ден вършеех като малко дете по атракционите.Емка със сигурност много ще се изкефи на "Алиса в страната на чудесата"-има такава част и е просто приказно със скачащите фонтани,цветята.....уффф,върнах се пак там  Heart Eyes

За столчето-ние сме с Инглесина като на Краси и сме много доволни-малкия е вързан поп-мирно село  hahaha

Нещо много се разписах  Blush

# 297
  • Пловдив
Здравейте, за столчетата за кола, ние се спряхме на едно Рекаро (мъжа ми каза, че това е една от водещите фирми за производство на спортни седалки за коли) - ето това -
(http://www.mytoys.de/RECARO-Autositz-Young-Sport-Trendline-aspha … .01.02.04/1821179)
В къщи климатика го включвам по обяд на 25 градуса (ние сме външен апартамент, на последен етаж, с изложение северв-юг). Климатика е в хола, спалнята ни е преходна. Като го включа, отварям вратата към спалнята, към коридора, както и вратите на другите две стаи, в които се влиза от коридора. В хола естествено става най-хладно, в другите стаи температурата е около 26-27 градуса. Климатика го спирам някъде към 4 сутринта и отварям вратата на хола и прозореца на спалнята. Та така оцеляваме в жегите.

# 298
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 8159_10001_14601-ние купихме това столче-много е удобно,като слагаш детето се завьрта и не се налага да се навеждаш и изкривявяш,широко е и има доста легнало положение

# 299
Плами, честито!!! Пожелавам ви свястен персонал и мноооого клиенти!!! Уреди се ти с много детегледачки Laughing

И аз съм настроила климатиците на 25 градуса, ама според мъжа ми било много топло ooooh! и исках да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт