Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Столче аз няма да купувам, защото имам от Ема. За нея ще взема някакво, още не съм наясно какво. Най-вероятно  Макси Коси. newsm78

Плами, наистина има нещо магнетично в този Париж. Очарователен е, но само да го видиш, да се разходиш и да си ходиш, дааа. Ще отидем пак, догодина може би. Тъкмо Ема да порасне още малко, че да разбира повече от Дисниленд. Нямахме време да отидем и до там, а много ми се искаше. Пък и времето беше мнооого лошо, валя, спира, валя, спира....И Версай искам да видя и Лувъра отвътре, че с цялата си пача глава съм забравила, че във вторниците не работи. ooooh!

Калин и Ема отидоха да приберат Берта. Толкова ми е мъчно, празно и пусто вкъщиии. Оставихме я "на село" при наши приятели докато ни нямаше. Милинката ми се е измъчила на двора вързана и в този дъжд....

Тук няма никакво лято, вали като за последно, близо до нас има голямо наводнение, 15 загинали....ужас. Дават го така до 15 юли!!!!! #Crazy И то лятото свършило. Crossing Arms

# 301
Е,как се съживи темичката покрай столчетата за кола...Благодаря на всички за споделената информация...

Герчо, то и аз като го написах се усетих,че може някой да се засегне, ама наистина си е факт...Нашата кола е Волво, не е чисто ново, на 7 години, ама уж е един от най-безопасните автомобили ....Та столчето , ще огледам още малко и ще преценя на живо като си взема с мен "модела" да ги изпробва Laughing

Плами,честит ви ресторант,пожелавам ви да ви върви по вода бизнеса Hug

# 302
Е,как се съживи темичката покрай столчетата за кола...Благодаря на всички за споделената информация...

Герчо, то и аз като го написах се усетих,че може някой да се засегне, ама наистина си е факт...Нашата кола е Волво, не е чисто ново, на 7 години, ама уж е един от най-безопасните автомобили ....Та столчето , ще огледам още малко и ще преценя на живо като си взема с мен "модела" да ги изпробва Laughing

Плами,честит ви ресторант,пожелавам ви да ви върви по вода бизнеса Hug

Абе,по-добре читаво столче,пред някой боклук,пък нищо,че ще се вози в стара кола.

# 303
Привет и от Вегас  Hug
Аз най-накрая се окопитих  и сядам да пиша. Полета мина прекрасно, на 12-часовия ни средиха с кошарка и Пресиан само спа и яде  Grinning
На големия му подариха 2-3 игри от самолета и прекара в гледане на ТВ и игра...
Вегас ни посрещна с доста хладно време за сезона и ни даде време да се климатизираме към жегата. Засега тук ни харесва много, а и да имаш дворче си било голяма работа  Joy
Вечер на хладно излизаме навън за по бира, големия се търкаля в тревата, малкия си се люля доволно...нищо общо с апартамента. Нямам търпение да си вземем голяма градинска люлка...
Българите тук се оказаха страхотни. Помагат ни за всичко, заварихме и къщата обзаведена  Laughing Водят ни и по партита и на гости, на едно такова се запознах с Илия Бежански...Чувстваме се като в България, но на широко, по-чисто и по-уредено...само дето тук-таме говорят странно (т.е. не на бг)  Joy
Сега имам бойната задача да науча добре енглиш  Mr. Green
Поздрави на София и на южния парк, да направите едно кръгче там и заради мен  Hug

По темите, аз сега съм си с Рекаро и мисля, че ще си взема и по-голямото. Незнам колко му е удобно на малкото, но е сигурно.
За климатика - нашия е на 27-8, климатика е централен за цялата къща, но понеже тук въздуха е много сух, усещането е за по-малко.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 02:58 от *newborn*

# 304
Такаааааа..... Здравейте мили дами!  Hug  Hug  Hug Лятото във Варна.... ясно ви е защо не се задържаме много пред компа, но НЕ СЪМ ВИ ЗАБРАВИЛА!!!
По обсъжданите теми:
Зъби: Излязоха 8 броя и все едно имам друго бебе  Rolling Eyes Спокойно, вечно усмихнато, спи почти по цяла нощ (става в 5 да хапне)  Heart Eyes
Столче за кола Макси Кози Приори  Peace С две ръце го препоръчвам!!! Легналото полужение е достатъчно легнало, ако заспи детето да не му се лашка главата настрани и напред. Миракълче Макси Кози можеш да видиш в Биберон и Депо Бебе  Peace
Еърборн Честита нова къща! Нека е изпълнена с много щастие успехи и весел детски смях   bouquet
Плами Честитоооооооооооо Другия път като съм в София задължително ще посетя ресторанта. Сега не се скатавай дай малко повече инфо. Каква е кухнята? Какъв е интериора? Къде се намира? Как се казва? Чия беше идеята?   bouquet
Рони Егати времето  #2gunfire Я си елате в България  Hug

А сега да ви почерпя с мойта тортичка от вчера..... СТАНАХ НА 27  Rolling Eyes Чудя се да се радвам ли.....

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 08:29 от Ani_Boland

# 305
Добро утро и от мен!
Станали сме в тъмни зори ние, посрещнахме изгрева, щеше даже да е романтично,ако не ми се спеше толкова много Laughing
Ани, мерси много за инфото, ще видя там HugА и на 27 не е никак лошо:)Тортата е прекрасна!

Newborn, много се радвам,че сте се установили и ви харесва във Вегас...Включвай се по-често да разказваш как се установявате и климатизирате Hug

# 306
  • Sofia
Ей,Ани  Hug  newsm59 newsm67 newsm38 Нека всяко твое желание бъде мое пожелание  Heart Eyes

Еди,много се радвам,че се чувствате добре  Hug По думите ти разбирам,че там много Ви харесва и искрено Ви пожелавам това да е Вашето място  Praynig Крис намери ли си приятелчета вече?

Ресторантът е идея на двамата ни мъже (на моя и Краси) и много се радвам,че е близо до нас-в съседния блок  Mr. Green,има къде да хапнеш,да пийнеш с комшийки и най-вече да си разнообразим игрите с бебетата  Peace Има детска зала към самия него и там на смяна са винаги 2 момичета,които се грижат за бебишорите или ги бутат в количките  Blush Наистина се уредих с "много детегледачки"  Party Има голяма градина,сложени са външни пързалки и люлки,музиката е тих и лежерен джаз.Кухнята-ще дойдете да я опитате Wink
Интериора още го изпипват,защото бързаха да го отворят за Световното и да има къде да пият бира и да гледат мачовете по мъжки  Rolling Eyes  Като стане готово всичко ще кача снимки във фейс-а Wink

За името беше голям смях първия ден...Отивам с Галин и количката ми за пътуване е О-Бейби и аниматорките почват да се смеят...Гледах като теле в железница и се чудя на какво се смеят,а те "Виж как ти се казва количката!",а кафето е О-Cafe Bar & Lounge,O-Connect и аз само поглеждам Гугата,който не седи и две секунди вече и се изцепих "Оооо,Галин"  Joy Joy Joy

# 307
Ani,завиждам за 27-те ,какво се чумериш.Simple Smile

# 308
                 Ani_Boland

*newborn* Честита къща!Да е изпълнена с много любов и хармония.
plamitoto  Честит Ви ресторант на Вас!

# 309
Ани Боланд ,честит рожден ден на патерици...да си жива,здрава и много обичана жена!

# 310
Здравейте,
времето е супер прохладно и ако не завали днес цял ден ще сме навън. Прибрахме се преди малко, сега спим и ... пак разходка.

Стилисима, сетих се че не си писала какво стана с резултатите от пробата Манту? Всичко Ок ли е?

# 311
Здравейте!
Аз днес си имам едно много кисело бебе.Сега батко му си играе с него,та е по-спокоен.Пъпките по ръцете си стоят и кожата му доста е изсъхнала.
Искам да питам кърмещите мами по колко  пъти на ден кърмите?На мен ми се струва,че доста по-рядко суче бебо.
Ронка,на каква диета си?Гледам доста килца си свалила.За колко време?

# 312
Здравейте мамчета,

В хладното време сме си у дома днес,тук по морето ма доста вятър тези дни и ние с малчо излизаме по малко.
Той е добре, с 8 зъба сме и се е поуспокоил малко. Спи по 2-3 пъти на ден за по 1-1.5 часа,хапва си добре,като изключим днес и вчера, стомахчето му е нещо раздразнено и днес сме само на мляко. Иначе се захранихме с овес и след като се успокои стомахчето продължаваме с пшеница, а ръж и ечемик ще оставя за след това. Вече се изправяме сами в кошарата и обикаляме по нея. Доста време се задържа на крачета и мн му харесва,само да има за кого/какво да се държи. Бяхме на консултация, продължаваме да растем като гъбки, качили сме 300 гр за седмица-две и 2 см за изминалия месец. Биха ни последната хепатитна, на която поплакахме порядъчно(тази ваксина била от доста болезнените).
Ani_Boland, Ч.Р.Д с малко закъснение. Бъди мн здрава, щастлива, обичана и все така за пример и възхищение със своята позитивност и креативност  bouquet
Newborn, мн се радвам, че сте се устроили добре и ви харесва там. Жалко,че не успяхме да се видим преди да заминете. Пожелавам ви да се устроите чудесно и да сте мн спокойни и щастливи отвъд голямата вода Hug
Плами, честито ресторант. Мн удовлетвореност,радост и доходи да ви носи Peace
За столчетата, за съжаление не мога да дам мнение.
За температурата-в стаята,където спи и играе малчо е 25-26 градуса, а днес дори 24.Това е най-хладната стая в къщата  мн се радвам, че с живеем в нея Simple Smile
Хубав ден майчета и бебчета Hug

# 313
Здравейте мамчета,

Иначе се захранихме с овес и след като се успокои стомахчето продължаваме с пшеница, а ръж и ечемик ще оставя за след това.
Деска,защо така реши? Пшеницата неслучайно я дават да е последната глутенова храна.

# 314
Здравейте, с МАрина сме в болница от вторник Sad
Три дена я изследват всичко чисто, накрая се оказа че има инфекция на бъбреците и някакви коли. Сега правят антибиограма за да видят с кой антибиотик да я морят. Марина вече е добре, външно няма нищо, от вторник и темп няма, но беше свалила 400 грама за тия дни и я сложиха на система, та живна. Иначе голяма мъка, с абокат на китката, денонощно я пазя, защото или дърпа с ръце, или с уста. Сега ои на ехограф ще и гледат бъбречетата защото има и песачнки в урината. Стискайте палци бързо дасе оправи малкото злато, защото е ужас да гледаш детенцето си в болница.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт