Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Ах, Джоя  Hug Защо пак в болница....миличките вие  Hug Стискам палци, разбира се, да се оправи бързо малката и да излезете от болницата скоро и никога да не ви се налага пак да влизате  Peace
Плами- честит ви ресторант и да ви носи радост !
Ани- Честит Рожден Ден на инвалидна количка  Wink Да си здрава, за да сбъдваш мечтите си!   bouquet

Искам да питам кърмещите мами по колко  пъти на ден кърмите?На мен ми се струва,че доста по-рядко суче бебо.

Моята си хапва порядъчно, напротив, по-често и от преди се кърмим като включвам и нощните кърмения ще дойдат около 8-9 пъти newsm78
*newborn* , радвам се, че пишеш и както се вижда по настроението ти се чувствате чудесно  Peace Дано все така да е и занапред  Peace Пиши винаги, когато можеш за впечатление, отзиви и всичко... Simple Smile

# 316
Ей,Джоя,много неприятно.Дано бързо се оправи душицата!Стоскам палци.Кураж,мила! Sad

# 317
Здравейте,

Днес и двамата ме разиграват, не ме оставят да свърша нищо и съм яхнала метлите Crazy.

joya, миличката Марина, стискам палци и се моля силно да се оправи, не мога да си представя какво изживяваш  Cry. Много прегръдки за вас Hug Hug Hug. Дръж ни в течение.
newborn, аз съм изпуснала доста от нещата при вас, но пък разбирам че имате нов живот и сте щастливи Grinning. Желая ви успехи от сърце и да се чувствате все така добре Simple Smile.
Ani Boland, и от мен ЧРД с голямо закъснение  bouquet. Здраве, късмет и любов, а за годинките и аз ти завидях Laughing.
Плами, да ви е честит новият семеен бизнес, страхотно звучи, много успехи ви пожелавам.

За столчетата-ще ползвам от баткото имаме едно чико, много съм доволна, доста пътуваме и той си спи удобно в него. Ама чакам да му омалее Laughing и да го предаде на брат си, пък за него какво ще купувам хич незнам, не съм чела Crazy, ама като ви слушам вас Макси Кози и Рекаро най-често споменавате.
За глутена-и аз смятам направо пшеница след овеса. И на баткото така въвеждах, а малко по-късно-ръж и ечемик направо като ядки-и сега закусва редовно обожава ги. Нали уж препоръчват да се въведат преди пшеница, но пък от друга страна казват, че са тежки за стомахчето и ги препоръчват в малко по-късна възраст или сега, но в малки количества. Та за да не бера страх реших направо малко по-нататък, а и ги няма в специална бебешка каша адаптирана за дребосъци, та затова така реших.

Приятен уикенд Hug

# 318
Аз забравих да ви кажа защо се включих, вчера приеха бебе, колкото нашите почти (6 месеца) със зверска слънчева алергия. Майката го изкарала навън, но не го намазала защото преценила че фактора е вреден, детето се лющеше цялото, лице, ръце, крачета, за първи път виждам такова нещо. Пищи 24 часа милото, не знаят как да го оправят. А не е изгаряне, алергия е, още не е захранено, така че казаха 90% слънцето, моля ви мажете се, дори да излизате за 5 минути, нещо страшно е. Жената реве и се кълне че отишла само до магазина и обратно.  Praynig

# 319
Джоя дано се оправи бързо малката душичка... Praynig Hug Hug

# 320
Леле Джоя, това което писа е страшно...ти бързо да излизаш от там и да не повтаряш...
Пламка, ич не ти завиждам благородно за ресторанта и главно за бавачките  Laughing - да ви е честит и доходоносен  Hug

Моето малко диване все още си има само един зъб и той тия дни изби  tooth Плющи сладки картофи и на готвено и прясно смляно най-се радва.
Вчера хапва папая с авокадо.

Благодаря на всички за пожеланията  Hug И аз съжалявам, че не можахме да се видим в Балчик и южния парк за по бира...
Много прегръдки на всички.

# 321
Здравейте!Аз напоследък съвсем зачезнах Simple Smile
Да се от4ета -наддали сме 0,500кг и 2см, ве4е сме 9700кг и 71см.
А и то4но на 13-ти ,когато навършихме 8 месеца ни проби първото зъб4е Simple Smile ,и какво да видя на следващия ден -още едно Simple Smile .Та сега си имаме 2 зъб4ета отдолу,едва се виждат де,но ще пораснат Simple Smile
Нямахме темп,само бяхме доста кисели 2 денонощия.
Сега се връщам назад да ви 4ета Hug

# 322
Джоя   Praynig Praynig Praynig

# 323
Ани, Честит рожден ден, мила  bouquet Аз пак не съм разбрала ooooh! Пожелавам ти здраве, много любов да озарява винаги твоето прекрасно семейство и да си все така усмихната и позитивна!!!!
newborn, на теб желая новата къща и място да ви донесат много щастие  bouquet
Плами, честит ресторант-чак и на мен ми се доидва в София Hug
Джоя, мила да оздравява бързо малката кукла и да излизате от там. Много сили и  Hug За другото бебеце, ужасно е, дано бързо да овладеят ситуацията да не се измъчва душичката малка Praynig
Ние сме почти постоянно навън, не ми остава време ни за къща, ни за интернет. Утре сме на сватба в Стара Загора и за първи път ще оставя 2те деца на наште и ми се е свила душицата., че каката е със страшна хрема Sad
Столче имам от каката на Чико, но София вече увасно реве в тази кошница, а не и е малка още. Чудя се дали да не вадя вече следващия стол Thinking Вчера ни теглиха 7, 450 кг 69 см, едва ли е умаляла кошница, ама реве маймуната само като тръгне колата #Crazy

# 324
Джоя, дано бързо да овладеят инфекцията и скоро да се приберете с малката сладурана вкъщи Hug

Еди, много успехи и любов на "обетованата" земя Hug

# 325
Хайде и аз със пожеланията
Еди пожелавам на цялото ти семейство нов прекрасен живот на новото място  Flowers Four Leaf Clover
Ani Boland Честит рожден ден на патерици, да си много обичана и желана  Heart Eyes
Плами успех в начинанието  Peace
Джоя дано по-бързо да излизате от болницата /че найстина е мн тежко да си сред болни дечица/ и Марина да се оправи напълно  Hug
В къщи е около 26-27  градуса през деня и около 24 през нощта
Кърмим се на всяко хранене и все пак мн ми намаля кърмата, даже се притеснявам, че не е достатъчна  Sad, предполагам че това стана заради заместеното обедно кърмене с зел пюре и отчасти кашата след обед, но какво да се прави...сега е трудно да се възстанови предишното количество. Шаманката ме посъветва по възможност да въведа още едно кърмене и първо да кърмя и чак след половин- един час да предложа твърдата храна за да може да се повиши лактацията. Ще пробвам дано да даде резултат  Praynig, че мн ми е притеснено
Лека вечер  Hug

# 326
Ами Деска, не съм го решила окончателно това с пшеницата,все още съм в голяма чуденка,честно да си кажа.От няколко места прочетох,че може да се въведе пшеницата,след овеса, а ръж и ечемик след това да се включат и тъй като тук, в нашия град сме мн зле с намирането на подобни ядки или брашна, като ръжено и ечемичено,затова реших да захраня с пшеницата и да продължа да ги търся по другите градове,може би в някой супермаркет или диетичен магазин.
Джоя,бъди силна и скоро ще сте у дома,здрави и спокойни, с малката принцеса Hug

# 327
  • Лавал-Пловдив
Здравейте, позачезнах, но това е защото работя ( временно )
Много набързо ви прочетох:
Ани, честит рожден ден   bouquet
Плами, честит ресторант   chef
Джоя, бързо оправяне на Марина   Praynig
Нюборн, много късмет на континента  Peace
Ако някой забравям се извинявам, но имам само 1 глава и тя празна  ooooh!
Само от днес е на антибиотик - след 5 часа висяне в спешното с 39 гр. т. доктора каза, че му е възпалено ухото, кашля лошо, но дробовете му били добре. Сега ще се лекуваме  #Cussing out
Лека и полека с дюшека

# 328
Благодаря ви момичета за милите пожелания  Hug Не ми завиждайте за възраста..... Важното е човек как се чуства   bouquet
Дорче Много си отслабнала  Shocked Явно диетата върви добре! Как се чустваш?
Айде някой ако идва към Варна да ми се обажда (телефона ми е в пощата ни). Ако ви срещна по улиците или на плажа ще ви напляскам пред децата  hahaha

# 329
Здравейте!
Почерпете се,защото днес имам рожден ден,ставам на 31!

Общи условия

Активация на акаунт