Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Честит Рожден Ден, annivv !Да си жива,здрава,щастлива и много обичана жена!

# 331
  • Cambridge, UK
annivv и Ани Боланд, честит рожден ден!   bouquet
Да сте здрави и много обичани!

# 332
Анивв,честито и от мен! Да си жива и здрава!!!  bouquet
ЧАк сега се прибираме ,а сме излязли зарана!

# 333
                                               annivv

Желая ти много любов и щастие!!!

# 334
Момичета, много ви благодаря за пожеланията! Hug

# 335
annivv, Ани, честити рожденни дни. Да сте живи и здрави и много обичани.
Джоя, стискам палци всичко да мине добре и да се оправя бързо дребната...
Ние решихме да кръстим Ева следващия месец (на 10ти си избрах)и вече организирам всичко. Реших да го направя на вилата и да я кръстя в лопушанския манастир, който е наблизо.

# 336
annivv, ЧРД (с малко закъснение)! Здраве, късмет и много любов  bouquet!
Кака Доре, бързо да се оправя Сами Praynig Hug!
Герчо, много добре сте го намислили за кръщенето:)!

# 337
Утре тръгваме за морето и много се надявам да се пооправи времето Peace

# 338
  • Русе
Привет и от нас!

joyа, дано се оправите скоро и да ви е за последно, че все по мъките ходиш ти, милата!  Praynig

Annivv, честит рожден ден и от мен! Да си много щастлива и обичана мама и съпруга!!!

Ама как сме се наредили - аз пък на 18-ти бях рожденничка Simple Smile

Plami, честит ви ресторант! Да ви радват доволни клиенти и пълни маси!  Wink

newborn, аз пък на вас "завиждам неблагородно" за прекрасното място, на което живеете и дворчето! Радвам се за вас! Целувки на Крис! Hug

Silvana, дано да се оправи времето! И ние ще потегляме натам, но в четвъртък. Нямам търпение вече!

Благодаря за мненията ви за столчета. ginbay, на мен Рекарото ми се струва доста тясно. А легналото положение изобщо не го броя за такова! Но това си е лично мое мнение, иначе Рекаро си е Рекаро... Maxi Cosi-то ми харесва много, но е до 18 кг. Та искам да попитам в България до колко години е задължително детето да се вози в столче? Чудя се дали такова с размер 9-18 кг. ще е достатъчно или ще трябва по-нататък пак да купуваме?

Да ви се похваля - вчера бяхме на сватба и Мончо се представи много добре! Голяма радост беше на всички каки, които го закачаха и на балончетата, които се мятаха навсякъде.

# 339
annivv, честит рожден ден и от мен на патерици  bouquet С пожелания за здраве, щастие и късмет  Hug

Вчера бяхме планинари. Ходихме до Чудните мостове, купихме си сирене и кашкавал от мандрата в Забърдо и се прибрахме. Чистият въздух се отрази невероятно на малчо /горе бе 17градуса/. Беше супер весел, макар и хремав, а пътя естествено проспа Grinning

Силве, OnlyOne, хубаво време и много приятни емоции край морето  grinning039

# 340
  • София
Здравейте и от мен!
От много време не съм писала, но ето ме пак тук.

Най-напред честито на всички с поводи!!! Джоя, а вие бързо да се оправяте! Пиши ако може да сме полезни с нещо.

Със захранването съм до глутена. Захранен е със зеленчуци, плодове, царевица, ориз, от месата дадох само пилешко и спирам за да въведа глутена и после ще продължа с месата. Бихте ли споделили колко дена вкарвате глутена (овес)?

Moon с огромно закъснение поздравление за очето!!! Стискам ви палци да сте все така. Та във връзка с това да ви се похваля, че една мама прочела за нашето сълзящо оче и се свърза с мен на ЛС да разпита как какво защо, мина през 18 ДКЦ и сега и те са се оправили. Стискам палци всички мъници с този проблем скоро да се похвалят, че са го забравили даже!!!

# 341
OnlyOne , със сигурност децата до 7-8 години поне не са достатъчно високи, че коланите на колата да са достатъчно сигурни. 18 кила е нормално за около 4 години. тоест ще ти се наложи още едно купуване на стол със сигурност. аз лично обаче не съм фен на някакви многофункционални, прехвалени работи. Никой не може да ме убеди, че ева, която е почти 9 кила, но си е бебе може да се вози в същия стол като брат си като махна една приставка и това цялото да е достатъчно сигурно за едно дете на 14, когато ще е 36кила например.... Е, няма такъв стол просто. затова аз купувам столовете на 3 части. първия - кошница - вече я сменихме и подарихме, второто столче до 18 кила и третото от 18 до 36. Иван в момента е 16 със камъни в джобовете, но от доста време се вози в стол 18-36 кг, защото е доста висок и стола до 18 кила му беше много неудобен. В момента колана го пристяга  доста сигурно и съм сигурна, че е доста по-добре от старото столче, от което стърчеше 1 глава. А и никой не прави столове като за моя синковец, който още си носи късите панталонки 3-6 месеца  Joy Joy Joy

# 342
OnlyOne,ти на 18-ти юни,аз на 19-ти,а децата ни на една дата! Grinning
Ей,сещам се за приятеля ми преди моя мъж.Та той е роден днес,т.е. аз бях по-голяма с един ден(и още съм, де).

# 343
  • Русе
Ger4o, благодарско за перфектното разяснение!

А с това ме умори  Joy

синковец, който още си носи късите панталонки 3-6 месеца  Joy Joy Joy

Vanya, мерси за пожеланията за хубаво моренце! А вие скоро пак да повторите планинската разходка и заради нас, че ни е далеко!

anivv, направо сме някви семейни астрални близнаци!  Laughing Hug

# 344
Здравейте, Октомрийски мами!
Влизам при вас с конкретна питанка.
Имам племенник на 8 месеца, роден на 19 Октомври.
Запо4нахме наскоро да му даваме домашно приготвени пюрета - зелен4уци пасирани, месце и зелен4ук.
Вие давате ли домашни? Слагате ли в тях някаква мазнина изобщо?
Плодове какви и как предлагате - настаргани или как?
Нямаме никаква вяра на плодовите пюрета в буркани, дето уж ншмат захар, консерванти и 4удеса ... да бе, да.
Имам син на 7. Малко ми се губят бебешките години Simple Smile
Дайте съвети. Систър си гледа бебето в родината, а аз в странство, но ежедневно се 4уваме/виждаме, благодарение на Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт