Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland
Maйка здравей,аз давам  домашно приготвени пюрета.Другите не ги харесва.Плодовете до скоро ги давах бланширани(с изключение на банана) и пасирани,но от скоро ги давам сурови пасирани.Мазнина слагам рапично био олио в пюре с морков и тиква за усвояването на керотина.

Ние сме добре,вкарах глутена с овесената каша 1 месец.Сега захранвам с пилешко,но нещо не го долюбва.Яде,но с отвращение,ако мога така да кажа.
Честито със закъснение на Онли ,Анив и Ани Боланд.Много здраве,радост и успехи в живота.
Ние днес сме на ваксина(третата) и направо ми настръхва косата като си помисля колко крив син ще имам следващите 10 дни уффф.

# 346
Добър и усмихнат ден на всички!!Здрави и винаги усмихнати дечица...
Ето го Здравко(ако ни помните де)

http://sisi870808.snimka.bg/baby/zdravuncho.508722.19141191

newsm51 newsm51

# 347
Сиси,много е сладък! Оформен,с косичка.Simple Smile
Онли,честит рожден ден и на теб!!!  bouquet
Много близнета се наредихме! Simple Smile
Майка:

Вие давате ли домашни? Слагате ли в тях някаква мазнина изобщо? Изключително и само домашни давам,купешки не иска.Слагам рапично олио.
Плодове какви и как предлагате - настаргани или как?
Предлагала съм домашни ябълки,круши,банан,кайсии,купешки манго.Предпочитам да давам сезонни пасирани плодове,като вече ги давам сурови.Месец след зархранването може да се дават сурови,а не бланширани.
Peace

Да ви се похваля,че  приеха Дани  в желаното училище и съм много доволна.  Party
От два дни давам на Сашока череши и си облизва пръстите с...40-50гр. на едно ядене..Оле!!! Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 12:44 от ДесиХ3

# 348
Честити рожденни дни с голяяяяяяямо закъснение на двете ми адашки и Онли  Hug Да сте много щастливи и каквото си пожелаете да го имате   bouquet  bouquet  bouquet

Майка, и ние хапваме само домашни пюрета, веднъж дадох купено, опита няколко лъжички и след това го повърна. От тогава не съм повтаряла  Simple Smile И аз слагам рапично олио в зеленчуковите пюрета, а плодовите комбинирам с каша, т.к. не сме много по плодовете. Опитвах да дам суров банан и череши, но не ги иска. Сега съм приготвила и пъпеш, но едва ли ще имам голям успех  Thinking

Имам въпрос към мамите, които са въвели вече овеса... Мога ли след като съм давала 20 дни овесени ядки да продължа с каша от ечемик или трябва да давам овеса месец и чак тогава мога да предложа друг глутен?

# 349
Имам въпрос към мамите, които са въвели вече овеса... Мога ли след като съм давала 20 дни овесени ядки да продължа с каша от ечемик или трябва да давам овеса месец и чак тогава мога да предложа друг глутен?
Важното е да даваш глутен 1м. А различните глутенови продукти въвеждай като нова храна.Аз въведох овес за 7 дни,мисля да давам до 10 дни,а после ще дам ръж.Него 5-6 дни,после ечемик и така...

# 350
Благодаря на всички за изчерпателните отговори и идеи  Hug
Имам още една питанка.
Може ли, за сравнение да споделите, който иска, колко тежат и колко са дълги бебенцата ви.
Ние със сестра ми (аз имам 1, тя 2 мом4енца) все едри бебета имаме.
Тя утре е на консултация и ще видим как се развива бебо Иван.

# 351
Благодаря, Деси  Hug
Аз ръжта май ще я пропусна, не мога да я намеря, за това мисля да продължа с каша царевица, ориз и ечемик, т.к. само ечемик тук няма и чак след това ще дам и пшеница.

Майка, аз не знам дали ще съм ти много полезна, т.к. нашата последна консултация беше на 11.05, а следващата е чак в средата на август, но тогава бяхме 66 см и 8020г. Преди няколко дни я теглихме на нашия кантар, показа 8200, забелязала съм, че не дава големи разлики с този при педиатърката, за това съм склонна да му вярвам  Simple Smile

# 352
Аnjei,ръж ще купя брашно,от което ще направя домашна каша.
Майка,моя син на 8м. е 9800кг. и 72см.,макар според мен да е 73.Педката нещо не го мери добре.Два месеца като го мери го изкарва 70см.,третия месец отново,при което аз се шашнах вече та го премерихме по внимателно.Аз видях 73,тя 72.  Crazy

Баткото ми беше много едро бебе и на 8м. е бил 11 900кг. и 76см.

# 353
Ехооо, сигурно ме забравихте?! Embarassed

Първо да честитя със закъснение на всички имали повод за празнуване. Много здраве и сбъднати мечти, момичета!  bouquet

Аннивв, питала си ме за килограмите. Смъквам ги от Януари. Blush В началото със системата -60, в кобинация с детокс. После само детокс няколко месеца и така... Това в общи линии.

МАЙКА, килограмите са относителни за всяко дете. Моят мъник е клечо. Преди малко повече от месец беше 6740!!! Laughing

Аз след седмица се прибирам в Бг. Треска ме тресе, багажа още не съм започнала да събирам, чудя се откъде да започна...ужас.

Много ми се спи и мързел ме е налегнал. Омръзна ми от чистене, подреждане, готвене..Ще си почина 5 седмици на Бг, няма да си помръдна пръста. Joy

# 354
  • Deutschland
Ах,Ронка как ти завиждааааам за прибирането.Аз броя дните до октомври.
Аз пък ще се сдобия със свекърва.Тя работи в Израел 9 години,но бабата дето я гледа почина и сега ще се мести при нас да си търси тук работа,че в БГ няма шанс на тези години.Чакам я в петък и съм се наточила събота и неделя да спяяяяя най сетне а бебона да се радва на баба си.

# 355
Рони,браво за килограмите.Куфаряците не ги мисли толкова,нали няма да си на хотел,ще има къде да переш дрешки.Времето е променливо и го дават поне 10 дни да е такова,като при вас предполагам.
Диваненце,дано се радваш на свеки,да не стане Олелелееее..Simple Smile

# 356
Здравейте и от нас.

Честито на рожденичките,с много закъснение-бъдете здрави,усмихнати ,щастливи.

Ронка,поздравление за килограмите,да успееш да стигнеш желаното.Аз все още си ги нося моите излишъци,но не се научих да ям на често по малко.

Аз по неволя от 4 дни давам намачкани пюрета,защото ми прегря пасатора.Реших че няма смисъл от нов,ще се учим на по-едро.Не си спомням дали избързвам,но Бобо лапка добре.Не се дави,даже "дъвче",много е смешен с муцките.Предпочита домашните,но купувам някои местни.

# 357
Предпочита домашните,но купувам някои местни.
Какво са тези местни?

# 358
Какво са тези местни?

Явно е искала да каже МЕСНИ, а не месТни. Wink

Абе и аз си нося бая кила в излишък...Борбата продължава, много е досадно. Tired

# 359
Какво са тези местни?

Явно е искала да каже МЕСНИ, а не месТни. Wink

Да,голяма глупост се е получила.Месни пюрета,имах в предвид.Извинете ме за грубата грешка.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 20:04 от dessy77

Общи условия

Активация на акаунт