Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Добра вечер!
В Плевен има яка буря!
Катето сега е не повече от 72 см и 8200гр.
Днес ни беше първа детска кухня. Не е въодушевена особено, но хапна, за да не обиди готвачите!
Друго ново няма от нас. newsm78
На всички с поводи, които съм пропуснала- ЧЕСТИТО! Peace

Лека нощ!

# 361
  • Deutschland

Диваненце,дано се радваш на свеки,да не стане Олелелееее..Simple Smile

Абе ние уж се разбираме,но не сме и живели по-дълго от месец заедно.Така,че ще видим.  Grinning

# 362
Да,голяма глупост се е получила.Месни пюрета,имах в предвид.Извинете ме за грубата грешка.
Хаха,Деска,викам аз: Брей,адашката някакви специални пюрета,местен модел купува,и взех да се чудя къде си сега, и какви пюрета продават там,където се намираш.Реших,че нещо съм пропуснала и сте забегнали и вие някъде,като Еди. Mr. Green

# 363
  • София
Здравейте,
да се включа и аз, че да не ни забравите  Wink Заспа дребен, а каката за момента се е кротнала.
Малчо е добре, с изключение на това, че борим една бактерия в носа, дано сме я уморили вече. Иначе е фурия. Лази вече много бързо (особено ако забележи червените джапанки на кака си - много обича да ги гризе  Shocked). от 3-4 дни се изправя на крачета хванат за диван или друго нещо стабилно. изправя се на крака с дупето нагоре, много е смешен. Мерките са му 9500 на 76см. Хапва си вече пюрета всякакви, дъвче хлебче, давам му и бисквитки. Скоро ще започна да му давам и супички.
Отивам да мъча каката да заспива.
Лека нощ от мен  Hug

# 364
  • Ловеч
Хей здравейте момичета,
най накрая и аз да се включа след като се измъкнах от черната дупка  Sad
Честито на всички скорошни рожденнички   bouquet на мнооого патерици  Wink да сте живи и здрави момичета!
Гледам и други от вас си имат хубави поводи, честито на Плами за ресторанта с пожелание за много клиенти  и много късмет и успехи на започналите нов живот на ново място!!!! Дано не пропускам някой с повод /да ме извини/.
Бебо е добре и расте и захитрява с всеки изминал ден. Вече стоим на крачета стига да има за какво да се хванем стабилно, а иначе утре сме на консултация и ще видим колко е пораснал. В четвъртък отиваме на море и ще видим как ще се държи малчо, включително и по пътя. Въведох глутена и няколко вида месо, а иначе си ядем и купени и домашни пюренца, когато както дойде.
Норе, Пете83 не се крийте  hahaha Joy ами пишете  Joy

# 365
За мерките си говорите та и ние да се отчетем от днес. Ради е 72 см. и 8,850кг, 1см и 250гр в плюс, при което сестрата измънка,че малко е наддал  Confused, но педка каза, че е добре. Иначе вече пълзи мн стабилно, сяда, изправя се като се хване за нещо, ползва гърнето за голямата работа и т.н.

# 366
  • гр.София,кв.Овча купел

Добро утро и от нас!!!Отдавна не съм писала,но нещо се увъртях с бебка,сдобихме се с АД и от там нататък се вкарах в празници и със захранването ме убъркаха още повече,абе не е за разказване...
Иначе сме доста пъргави,не застава за секунда на едно място,добре че поспива по 2 часа 3 пъти на ден,та смогвам нещо да свърша.Имаме си два долни зъба,в очакване сме на още отгоре и така...
Гледам за мерките пишете ние сме 7,200 и 72 см,та сме с хептен манекенски размери,ако не ядеше щях да се притесня,че е гладна,ама пу-пу да не и е уроки,засега е ок.
Само се чудя с глутена как ще се справям,ама надявам се всичко да е наред.Ако има и други бебенца с АД,моля за съвет,те как процедират...
Вчера бяхме на проба за Манту,че си нямаме белег и  дано не се наложи да и бият втора,че с тези ваксини #Crazy...
Честито, на всички,които сме пропуснали,да сте живи и здрави и много щастие и късмет!!!
Еди,пожелавам ти много хубави мигове ,здраве, късмет,лИбоФ Heart Eyes и мноооого парички!!!
Плами,пожелавам ви много клиенти и мноооого печалба!!!
Сега се връщам да ви чета,че минах отгоре,отгоре...
Хубав ден,мили момичета и целувки за бебоците!!!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 09:53 от dani-puh

# 367
  • София
Здравейте момичета! Почерпете се за мое здраве – днес имам рожден ден  Grinning

# 368
Ендира,да си жива,здрава и мнооооооооого щастлива! Честито!!!  bouquet Hug

# 369
Еndira,   ura newsm59   party023
Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!

Май близначките сме най-много в темичката Wink

# 370
Еndira, да си жива и здрава и само хубави мигове с любимите хора ти пожелавам   bouquet Hug  newsm67

# 371
Честит рожден ден  Еndira bdbaloni

# 372
Честит рожден ден Ендира!!!

Благодаря на всички за отговорите.
Сестра ми днес е била на консултация. Бебко е 10,500 кила, 75 см

# 373
Здравейте, Марина вече си е в къщи, заредена с антибиотик за месец напред, но поне не е венозно и не е с абокад, най-гадната гнус на света Sad
Изглежда много спокойна, зарадва се на кака си, направо искаше да и скочи на врата, така се метна като я видя. И сега се оглежда явно си е забравила къщата.
Дано това ни беше края с болестите, макар че два месеца ще следим урина и бъбреци на ехограф.
Храненето стана пълна каша в болницата, но и давахн черешки, кайсийки праскова и пъпеш, колкото да осмуче сока. Поради якия дрисок и давах сок от дренки, който много помогна, а и явно и хареса, и изпи един тон сок от ябълка и бяло грозде. Вода все още не иска.
Ендира, честит празник!

# 374
  • София
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт