Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 33 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Ендира, Честит рожден ден! Желая ти щастие и любов!  nbirthday newsm59 nbirthday
Джоя, дано мила е последното ви влизане в болница! Hug
Мониииииииии, що не пишеш, а си тука!
Айде мъжът ми ме сгащи, че съм на компа! А не се хвърлям в леглото! Heart Eyes

# 376
  bouquet Ч.Р.Д. Ендира   bouquet
Аз влизам с въпросче: Кога спред вас Дея има имен ден? Едни казват, че е сега на Еньовден. Тогава имат имен ден Деяна, Деян, Янчо и т.н., други пък, че е на Св. Данаил  newsm78 Казвайте , че време не остана Peace

# 377
Честит рожден ден на Ендира и на всички други ,които съм пропуснала!!!
Джоя, радвам се,че сте си вкъщи,поне ще сте по-спокойни, надявам се скоро Марина съвсем да оздравее и да нямате вече такива лоши преживявания...
Мегс, според мен по-логично е да има на Еньовден, щом тогава празнуват Деян и Деяна...
Аз се изстрелвам към леглото...Лека нощ!

# 378
Да се разпиша и аз набързо:)

Да са живи и здрави всички близнаци! Забелязвам като цяло, че въздушните знаци имаме сериозно присъствие (наред с малките ни съкровища, разбира се )

Ние борим с баткото едни сополи и кашлица, очичките и те сълзяха и тъкмо си мислех, че мина и всичко започна отначало, та нови антибиотични капки и сега ще ги капвам по-продължително време. Моите съседи заявиха, че в резултат на вулканичните облаци имало повишена концентрация на прах във въздуха, което предизвиква почти бронхиална кашлица, чули ли сте нещо подобно? newsm78 ние всички сме с гърлобол, а аз се местя през нощта в хола, защото не мога да престана да кашлям. Бебо засега е само с леко хриптящо носле, дано поне той се размине.

Снощи сложихме Коко при брат му в детската стая да спи в новото си легло и въпреки че брат му покашляше от време на време, се събуди чак сутринта. Аз обаче сън не съм спала, 100 пъти отварях, затварях вратата, завивах ги, при всяко тяхно обръщане и скачах, луда работа, трябва май най-вече аз да се адаптирам  Rolling Eyes

Погледнах темичката за срещата, виждам че за юли месец се говори, но не са уточнени дати, а за място остава май "Марагидик", нали?

И още нещо, по колко пъти в денонощието пият/сучат бебоците мляко? Ние се кърмим вече само вечер, преди сън, през нощта ако се събуди, колкото да се успокои бързо и сутрин, колкото има. Опитвам да му давам малко адаптирано мляко с каша, ама трудно свиква, все пак се притеснявам, че пие малко мляко, тъй като не знам колко успява да изсуче. Понякога го слагам и следобед на гърда, но тогава много се разсейва и почти нищо не успява да хапне.

Иначе хапва пюренца всякакви, месото, без агнешко съм му дала, но не му харесва телешкото. Мисля да го пробвам и с рибно пюренце другата седмица, давам и жълтък, по-малко от четвъртинка все още. От плодовете в сурово състояние само банан и диня засега е опитвал, ще пробвам и с череша, но най-голям кеф му е да ръфа бисквитка, аз му следя всяка хапка, защото се страхувам да не се задави, а той си я ръфа и дъвче като пич, с тия големи 8 зъба  Laughing

Много съм многословна, лека нощ!:)))

# 379
Мегс, според мен по-логично е да има на Еньовден, щом тогава празнуват Деян и Деяна...
И според мен Peace

kaki, и вие бързо да се оправяте Hug
Аз кърмя в 6, 9, 15 и 21. В 12 яде пюре, а в 18 - каша

А връзката между вулканичните облаци с прах и бронхиалната кашлица ми се струва абсурдна Crazy

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 00:01 от Vanya_P

# 380
Добро утро! Болничките да се оправят бързичко. Гери от три дни също е с някакъв гаден вирус ooooh!, а от вчера и аз с нея. Първите два дни имаше температура 37.5 поддържаше я, като след това не вдига температура, но започна зверска кашлица. Ходихме на лекар, каза, че само и е зачервено гърлото и и изписа едни хомеопатични-Хустил. Днес ми се стори по-добре.
За захранването-ядем вече почти всичко, когато сме на кеф де. От месата за сега е яла пилешко, пуешко и заешко. ОТ плодовете въведох вече и черешки, праскови и кайсии
честито на рожденниците със закъснение-живи и здрави
Това е за сега.  bouquet
Лек ден Hug

# 381
Хриска, бързо оздравяване на малката буба!

Меги, не е ли най-добре да попиташ в някоя църква за имения ден? И на мен ми струва по-логично да е на Еньовден, но за да си сигурна...

Вижте как се забавляват двамата братовчеди (Гугата и Коко):
http://bleki.picturepush.com/album/105430/p-koko%2526o%27cafe.ht … 30/detail/3648019

п.п.: Джоя, много си изпатихте вие, дано е за последно, бързо оздравяване на Марина! Hug

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 11:43 от kaki

# 382
Хайде на тортичкааааа  Grinning Днес ставаме на 9м.  Grinning

мерси за отговорите  Grinning и аз така мисля, че е утре, но да питам и вас  Wink

# 383
Здравейте,

Изненадахте ме приятно с имен ден на Деян Thinking. Беше ми малко мъчничко, че си няма, проверявах преди да се роди, но не открих да има. Сигурни ли сте, че Деян празнува на Еньовден newsm78?

Мегс, честита месечинка Grinning!
Ендира, ЧРД със закъснение! Здраве, любов и късмет!  bouquet
Каки, оздравявайте бързо. Мисля си, че е малко млякото само сутрин и вечер. Чела съм, че до годинката е хубаво млякото да е 75-85% от храненето. А млечни каши пробва ли, може тях да ги хареса, щом само АМ не обича. Аз не съм замествала хранене все още и кърмя често. Прекрасни са братовчедите Heart Eyes
Джоя, дано всичко лошо вече е зад гърба ви, бързо възстановяване на малката Hug.
Хриска, оздравявайте и вие Hug.

Днес водих Деян на консултация, качил е само 180гр, миналият месец изобщо не беше наддал, заради вирусът и отита явно, и сега е 7680, много втален ще дойде Crazy. Верно, че захранвам изключително бавно, но и с батко му процедирах така, а е бил по-голям на неговата възраст. В тази връзка вие включихте ли 3-то твърдо хранене за деня Аз смятам да давам каша с плод и следобед. Досега давах сутрин каша с плод и на обяд пюре.

# 384
http://imenata.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0 … 0%B4%D0%B5%D0%BD/ ето да видиш Lilcho  Wink Аз малко именния ден на Дея от прустите си го смуча, но наистина ми се иска да има , че всички сме със именни дни, а само тя да няма....та ще си го празнуваме утре  Peace

Моята мацка и второ трърдо хранане не яде. От време на време хапне каша или плодово пюре, но не разчитам особено Wink

# 385
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
   bouquet

kaki, аз кърмя в 9, 13, 16, 19, 21 и давам 180 гр пюре и 180 гр каша в 10 и 17 часа, въпреки това и моя малък мъж не е наддал този месец - 100 гр и никакви сантиметри.
Lilcho, Тод все още е 7600, не сте най-малките  темата Simple Smile
Давам зеленчуково/местно пюре и каша с плод, но все още не съм заместила кърмене, а доки ми каза вече попара да давам  Crazy
Искам слънце!  Crossing Arms

# 386
все още не съм заместила кърмене, а доки ми каза вече попара да давам  Crazy
И на мен ми каза същото днес, явно слабичък и се видя младежа Laughing. Важното е че хапват и са добре Simple Smile.
Мегс,  и аз съм го гледала този сайт, ама наистина само там е споменат Деян, никъде другаде. Ето тук например го няма:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B5%D0%BD
Тук във форума имаше такива теми, казват, че нямал имен ден, специално за Деян, за Дея не съм попадала Simple Smile. И на мен ми се искаше и той да си има, ама май няма да празнувам засега Crazy. А ти като си решила не пречи, колкото повече празници толкова по-добре, ще я поздравим утре и ние:D.

# 387
Здравейте!

Ендира, честит празник!  bouquet Много здраве и сбъднати мечти.

Спокойно, не се бутайте....по-малък от моя мъник може и да няма. Преди месец и малко беше 6740!! Crazy В петък ще го водя на консултация да видя колко е пораснал. Но като цяло си е дребен.

Много хубави снимки видях днес! Прекрасни са малките мишоци.

А Коко и Гуги хубаво се забавляват. Коко каква врява вдига само. Laughing

Аз кърмя много, не знам точен брой.Кърмя към 6-7, после 9, 11, в 12 яде пюренце, после следват пак кърмения в 13, 16-17; в 18 каша с плод и в 20-21 кърмене. Малеее то така излиза, че все на цица си седи. После нощем след 00ч. се буди на всеки час-час и половина. ooooh! В повечето случаи захапва само да се успокои, много е зле без бибааа. Чудя се късно ли е да го уча? newsm78 Но е много неприятно аз да съм му бибата. Stop

# 388
Бяхме на консулт. -7800кг т.е. + 400гр. и 68см т.е. +1см Peace
 а за именния ден утре док. каза, че не трябва да празуваме имен ден преди първия рожден ден newsm78 ооффф....тъкмо се бях настроила Twisted Evil Та ще идем на имен ден на наш приятел и така  "  няма" да празнуваме нейния Grinning

# 389
Megs, ти вярваш ли на подобни суеверия?!Много ми е чудно, чак пък и докторката ви да го каже... Laughing Ние се почерпихме  и купихме подаръче на Елена за имения й ден на 21 май и нищо лошо не се случи... Hug

От нашата консултация вчера мерките на Елена са 8700 и 69 см. Последният месец е качила 200 гр...Иначе изяжда максимум 130 гр пюре на обяд или каша, а следобяд с триста зора успявам да й пробутам половин плодово пюре..

Спокойна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт